Africa Tours CSS Sprite

Rejseforedrag til Ferie For Alle

Africa Tours er naturligvis med på rejsemessen "Ferie For Alle", i weekenden 22. - 24. februar i Herning.
Du finder os på stand G5710 (samme placering som de foregående år).

I år har vi udvidet vores stand med ca. 50 % og du har i løbet af weekenden mulighed for at hilse på hele team Africa Tours samt Marie Dahl - en af vores dygtige rejseledere fra Afrika.

Du har også mulighed for at hilse på vores søsterselskab "Safari And Beyond" som vi deler stand med.
Hos Safari And Beyond har du mulighed for store oplevelser i hele verden og på standen har du blandt andet mulighed for at tale rejser med Jesper Horsted, der både fungerer som rejeleder og er produktansvarlig.

I forbindelse med Ferie For Alle byder såvel Africa Tours som Safari And Beyond velkommen til en række rigtigt spændende rejseforedrag, som du kan læse mere om herunder.

Fredag d. 22. februar kl. 12.30 i lokale G4 med Marie Dahl fra Dust and Boots

Tag med på et pragtfuldt eventyr, når vi kombinerer oplevelser i det smukke kongedømme eSwatini (tidligere Swaziland) med dyrerig safari i Balule, der er en del af Greater Kruger i Sydafrika.

Kongedømmet Swaziland er en lille perle i det sydlige Afrika, og på denne del af rejsen opleves traditionel ”Swaziland”-kultur, et rigt dyreliv og det ene betagende landskab efter det andet. Turen fortsætter med safari i Balule, hvor sanserne virkeligt forkæles, både med luksus på lodgen og med den rå natur og de vilde dyr lige uden for lodgen. Rejsen afsluttes med besøg i Drakensbjergene, hvor klippeformationer og udsigter over lavlandet sætter et smukt punktum på en forunderlig rejse, du sent vil glemme.
Dette er en rejse for den kræsne gæst, der gerne vil opleve så meget som muligt i følgeskab med en erfaren dansk guide.

Om Marie Dahl
Marie Dahl er ejer og stifter af Dust and Boots, der er specialist i eSwatini (Swaziland). I Dust And Boots lægges der især vægt på naturoplevelser igennem vandring og kulturoplevelser blandt andet med besøg og interaktion med lokale swazier Marie Dahl er uddannet biolog og vildtguide, og har siden år 2000 rejst, arbejdet og boet i det sydlige Afrika i længere perioder. Marie brænder for naturen, dens skabninger og deres indbyrdes forhold og har boet fast i eSwatini (Swaziland) siden 2010.

Lørdag d. 23. februar og søndag d. 24. februar kl. 10.30 i lokale G2 med direktør Claus Lund Sørensen

Turen går til Afrika - Hvad skal jeg vælge?

Afrika er verdens næststørste kontinent, hvilket giver et væld af muligheder for fantastiske oplevelser. Men skal man til Tanzania for at se ”the Big Five”, altså løve, elefant, bøffel, næsehorn og leopard, og hvad nu hvis man er interesseret i fuglelivet? Spørgsmålene er ofte mange, når så stort et kontinent skal udforskes, og på dette foredrag vil du forhåbentligt få svar på dem alle.

Der vil blandt andet blive fortalt om, hvilke rejseformer man skal vælge som børnefamilie, senior eller single. Hvornår og hvor man kan opleve den store dyrevandring, om der er forskel på safari i Sydafrika, Botswana, Kenya og Tanzania og meget mere.

Claus Lund Sørensen, direktør for Africa Tours og Safari and Beyond, vil være foredragsholder. Han er en ægte Afrika-ekspert, der jævnligt besøger Afrika for at indsamle ny viden om landene, indkvarteringer og oplevelsesmuligheder.
 

Lørdag d. 23. feburar kl. 12.30 i lokale G4 med biolog Jesper Horsted

Indiens tigre, templer og Taj Mahal

Hør om denne helt fantastisk naturrejse til fire smukke nationalparker i det centrale Indien, der bl.a. rummer en enestående bestand af tigre, og som var inspirationskilde til forfatteren Rudyard Kiplings verdensberømte værk, Junglebogen. Turen er krydret med besøg ved tre af Indiens største kulturattraktioner, nemlig Taj Mahal, Agra Red Fort og templerne i Khajuraho, der alle er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv.

Indien er ubetinget det land, hvor der lever flest vilde tigre, og hvor sandsynligheden for at se dem samtidig er langt størst. Faktisk er bestanden af den smukke bengalske tiger i fremgang i landet, hvilket ikke mindst skyldes nationalparkerne i det centrale Indien. Under vejs på ruten besøges Panna, Bandhavgarh, Kanha og Pench, der ud over de sunde tigerbestande også rummer andre spændende rovdyr, masser af smukke byttedyr som vildsvin, hjorte, antiloper og okser, mange aber samt et imponerende og farvestrålende fugleliv, hvor den vilde påfugl måske er den allermest imponerende.

Foredraget er illustreret med mange billeder, som rejselederen og foredragsholderen har taget på tidligere rejser i området, bl.a. af nogle de mange tigre, som er blevet set under vejs, men også af de andre spændende dyr, den smukke natur og de verdenskendte historiske bygningsværker.

Søndag d. 24. februar kl. 12.30 i lokale G4 med biolog Jesper Horsted

Etiopien - Et land med dyb kultur og imponerende dyreliv

Yderst spektakulære landskaber og et helt enestående dyreliv. Det er hvad en naturrejse til Etiopien kan byde på. Glæd dig til et foredrag, hvor rejselederen og foredragsholderen vil vise billeder af de oplevelser, som venter på en safari til Etiopiens vidtstrakte vulkanske højland.

At sidde midt i en stor flok gelada-aber er en oplevelse for livet, og når det foregår i Simien Mountains, der kan matche selveste Grand Canyon i storhed, bliver det ikke meget mere unikt. Det er også i Etiopien, du kan opleve verdens mest sjældne medlem af hundefamilien, nemlig den utroligt smukke etiopiske ulv.

Dette er blot et par af højdepunkterne i Afrikas største højlandsområde gennemskæres af den imponerende Great Rift Valley med savanne, varme kilder, floder, søer og vandfald. Derudover er Etiopien nærmest et samlingspunkt for store kulturattraktioner, hvoraf flere er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv. F.eks. forhistoriske borge, mystiske steler og berømte klippekirker.

Et foredrag om Etiopien, er derfor en mulighed for at opleve spændende fortællinger om storslået natur, suppleret med spændende kulturelle islæt.


Rejseforedrag til Ferie For Alle

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular