Africa Tours CSS Sprite

Badeferie og elefantsafari ved Kenyakysten med dansk rejseleder

  • 100% garanti for afrejse og dansktalende rejseleder
  • Rejs i skolernes vinter- og sommerferie
  • Badeferie med all-inclusive og dyrerig mini-safari

Program - Badeferie og elefantsafari ved Kenyakysten med dansk rejseleder

Dag 1: Danmark - Mombasa (Kenyakysten)
Afrejse fra Danmark i løbet af dagen (afhængig af luftfartsselskab) og med flyskifte for videre flyvning mod Kenyakysten. Der er gode forbindelser fra såvel Billund, Aalborg og København og der er mulighed for at flyve til Kenyakysten med både dags- og natfly. På den oversøiske del af flyrejsen er der inkluderet mad- og drikkevarer, og der er underholdning om bord på flyet i form af af film, spil osv.

Dag 2-4: Ankomst Mombasa og det Indiske Ocean
Ankomst til Mombasa Lufthavn, hvor I udenfor lufthavnen mødes af en repræsentant på vegne af Africa Tours. Fra lufthavnen køres til jeres hotel, Travellers Beach Club, for check-in. Værelset er naturligvis til rådighed allerede ved ankomst. Opholdet på Travellers Beach er med all inclusive, d.v.s alle måltider inkl. drikkevarer (øl, vin, lokal spiritus, sodavand, vand, kaffe og te er inkluderet).

Hotellet er beliggende på nordkysten ved Mombasa. Travellers Beach Resort er et skønt hotel og med en beliggenhed direkte til stranden og Det Indiske Ocean. På hotellet er der flere swimmingpools, poolområder for børn, restauranter, bar, træningslokaler, frisør, massagerum med mere. På hotellet er der vandsportscenter med mulighed for at bestille masser af aktiviteter som bl.a. dykning, dybhavsfiskeri, vandski, snorkling og meget mere. På hotellet opleves rigtig god service og en dejlig gæstfrihed.

Hotellet er et fremragende bud på ”masser af kvalitet for pengene” og et glimrende hotel med et væld af gode faciliteter.
Værelserne har foruden eget bad og toilet også satellit-tv og pengeskab samt balkon/terrasse.

De kommende tre dage er til ren afslapning, hygge, solbadning i det godt 30 grader varme vejr, og god mad. I checker ikke ud fra jeres værelse når I skal videre på safari.

Dag 5+6: Safari i Tsavo Øst og Tsavo Vest
Efter morgenmaden mødes I med jeres danske rejseleder på hotellet, hvorefter vi kører mod nationalparken Tsavo for safari. Jeres chauffører er engelsktalende og vant til danske gæster og den danske rejseleder skifter bil undervejs på safarien. Efter ankomst til Tsavo Nationalpark er safarien godt i gang og vi har måske allerede hilst på de første dyr.

Tsavo Nationalpark dækker et areal på mere end 20.000 km², hvilket gør den cirka halvt så stor som Danmark. Parken er delt i Tsavo Øst og Tsavo Vest. Safarien er med ophold i begge de to parker og oplevelserne indledes i Øst. Den østlige del, East, er med et klassisk fladt landskab med typisk savanne, mens den vestlige del, West, er noget mere kuperet og bakket. Jorden i Tsavo Øst er såkaldt ”rød” (Afrika-rød”) og ikke uden grund omtales elefanterne i Tsavo da også for ”Tsavos røde elefanter” p.g.a. det røde støvlag. I Tsavo Øst siges der at opholde sig tæt på 20.000 elefanter, så der er masser af store oplevelser at se frem til. Foruden Afrikas største dyr ses også løver, antiloper, giraffer og et stort varieret fugleliv.

Midt på dagen nyder vi en dejlig frokost på vores lodge, Ashnil Aruba Lodge, som vi også returnerer til for overnatning efter en god lang eftermiddagssafari. Lodgen er placeret inde i safariområdet og der er en virkelig skøn udsigt til savannen at se frem til.

Morgenmad på lodgen inden vores safari fortsætter mod Tsavo Vest. Landskabet forandrer sig som vi kører ind i Tsavo Vest og som vi også overnatter i. Smukt landskab venter forude med floder, der bugter sig, enorme klippeformationer, baobabtræer i massevis og – ikke mindst – et rigtigt dejligt dyreliv. I parken ses blandt andre løver, leoparder, bøfler, giraffer, elefanter, antilopearter og masser af fugle. Fra flere steder i parken er der også – i klart vejr – udsigt til Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg (beliggende i Tanzania). Midt på dagen spiser vi en dejlig frokost på Kilaguni Serena Lodge, der også er vores indkvartering for natten.

Eftermiddagen bruges på safari og søgen efter dyrelivet ligesom vi også skal en tur omkring Mzima Springs, en berømt kilde, der blandt andet forsyner omkringliggende floder, og ikke mindst Mombasa, med masser af rent vand. Vi gør et stop ved kilden, der ligger i et skyggefuldt område med blandt andet papyrus og daddelpalmer. Kildens klare vand gør, at vi på vandreturen rundt, med lidt held kan se flodheste og krokodiller, og vi har chance for at komme helt tæt på dyrelivet via en udsigtspost under vandoverfladen. Allersidst på eftermiddagen køres til vores lodge, der ligger placeret direkte til et vandhul, der naturligt, og døgnet rundt, tiltrækker masser af dyreliv.

Dag 7-11: Safari i Tsavo Vest og Kenyakysten
Tidligt op og på safari. Hvis man da kommer afsted. Fra lodgen er der nemlig udsigt til Kilimanjaro i Tanzania – et fantastisk smukt syn. Fra oplevelserne dagen før, ved vi dog også, at der i parken er masser af dyr, og dem skal vi opleve på de næste timers morgensafari. Med den store variation af dyreliv ved ingen, hvad vi oplever, men sikkert er det, at gode oplevelser venter forude.

Efter morgensafari returneres til lodgen for en skøn morgenmad og check-ud inden vi stille og roligt takker området og dyrene farvel og sætter kursen retur mod Kenyakysten, hvor vi forventeligt ankommer til hotellet hen på eftermiddagen.

Retur på hotellet er det blot at se tilbage på fantastiske safaridage, og kommende skønne dage ved stranden.
På hotellet og langs strandene er der fantastiske muligheder for at slappe af, men også for at være lidt aktiv. Enten i havet eller på landjorden. Snorkel- og flaskedykning mellem korallerne. Sejltur med en dhow, windsurfing og mange andre vandsportsaktiviteter.

Skal der føjes endnu en udflugt til programmet kunne et besøg i Mombasa by være en spændende mulighed. Her er der fine muligheder for at se tilbage i godt 2.000 års handel. Mombasa er Kenyas andenstørste by og en af Afrikas vigtigste havnebyer, og rundt omkring i byen anes tydeligt, at byen både har været besat og haft beboere af arabisk, spansk, og indisk baggrund. På en byrundtur lægges forbi et lokalt marked med bl.a. krydderier, det gamle Fort Jesus samt træskærerfabrikken Akamba Handicraft. Her opleves de dygtige træskærer i deres håndarbejde fra de sidder med et stykke træ til en af de mange flotte figurer, som kan købes på de forskellige lodges og souvenirboder rundt i Afrika, står færdig. Et imponerende håndværk, hvor alt foregår med håndkraft og efter fri fantasi, her bruges ikke tegninger. Der er også en stor forretning, hvor der er mulighed for at erhverve sig en af de smukke figurer med hjem, som et kært og varmt minde om Afrika.

Under jeres ophold på hotellet kommer en repræsentant fra vores kontor og besøger jer, og ser til at alting er i orden. Har I lyst til en udflugt eller flere, hjælper han også meget gerne med dette.

Et par dage inden hjemrejsen tilbage til Danmark kommer vores repræsentant forbi hotellet med tidspunkt for opsamling fra hotellet for turen til lufthavnen og flyrejsen hjem til Danmark. Beskeden gives til receptionen såfremt han ikke træffer jer på hotellet.

Dag 12: Mombasa - Danmark
Opsamling på hotellet og kørsel til lufthavnen for check-in og flyrejse tilbage til Danmark.

Bemærk:
De nævnte priser er vejledende. Den endelige pris afhænger af flyprisen på det tidspunkt, rejsen bestilles. Der tages forbehold for ændring af tider og indkvarteringssteder. Rejsen tilbydes også med færre eller flere overnatninger på badeferien. Der er ikke check-ud fra Travellers Beach Club under safarien.
Der er max. 18 gæster på rejsen fordelt i 3 biler med plads til 6 personer i hver bil og alle har vinduesplads. Chaufføren er engelsktalende og uddannet safariguide. Den dansk rejseleder veksler mellem de 3 biler.

Rejsedatoer 2020

Dato Pris fra
27. jun. -
8. jul.
12 dage
15.895 DKK
Få tilbud
30. jun. -
11. jul.
12 dage
15.895 DKK
Få tilbud
3. jul. -
14. jul.
12 dage
15.895 DKK
Få tilbud

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular