Africa Tours CSS Sprite

Great Trek Adventure

  • Fuldt serviceret campingsafari og hyggeligt fællesskab
  • Chobe, Okavango, Victoria Falls, Sossusvlei og Kalahari
  • Oplev verdens måske smukkeste storby Cape Town

Dag 1: På vej til Sydafrika
Fly fra Danmark til Cape Town i Sydafrika vi flyskift i Europa og evt. Johannesburg. På den oversøiske flyvning mod Sydafrika er der gratis måltider, drikkevarer og underholdning.

Dag 2+3: Cape Town
Ankomst til Cape Town i løbet af dagen. Transfer til hotellet for indkvartering for to nætter. Hotellet ligger i gåafstand til Water Front, der er byens pulserende havnemiljø. Alle samles kl. 18.00 for en kort briefing.

Næste morgen kl. 8.00 skal I på rundtur på halvøen. Køreturen følger Atlanterhavskysten via Hout Bay og Champmans Peak. I besøger Table Mountain National Park ved Kap det Gode Håb, hvor Atlanterhavet og det Indiske Ocean mødes. I returnerer til hotellet langs det Indiske Ocean. Hvis tiden tillader det, er der et stop ved pingvinkolonien Boulders Beach.
Der er også mulighed for at benytte sig af svævebane til toppen af byens vartegn, det 1086 meter høje Table Mountain (ikke inkluderet).

Aftensmad kan nydes ved Alfred & Victoria Waterfront. Det er her man finder byens pulserende havnemiljø, som bugner af spændende restauranter og butikker.

(Breakwater Lodge inkl. morgenmad) 

Dag 4: Hantam regionen
Med afgang fra Cape Town passerer I gennem den billedskønne Namaqualand region med stop og en spektakulær udsigt fra Van Ryns passet.
I ankommer til lejren ved foden af Hantam bjergkæden. Namaqualand er tørt og varmt med nogle få oaser omkring floderne Oranje og Vaal, hvor der dyrkes landbrug.
Men fra august til oktober eksploderer landskabet i et farveflor fra de mange vilde blomster på de store sletter.

(Camping inkl. morgenmad, frokost og aftensmad).

Dag 5: Augrabies Falls National Park
I ligger det tørre måneagtige landskab bag jer og bevæger jer nordpå mod Augrabies Falls National Park. I Augrabies Falls National Park styrter den mægtige Orange River 56 meter ned i kløften. De lokales navn for disse majestætiske vandfald er ”Aukoerebis” eller ”det støjende sted” og er verdens 6. største vandfald. I bruger eftermiddagen på at opleve vandfaldene fra de mange udsigtspunkter.

(Camping inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)

Dag 6+7: Kgalagadi Transfrontier Park
Videre nordpå til Kalahari og den fantastiske Kgalagadi Transfrontier Park. Med 3.6 millioner hektar er det et af de største reservater i Afrika. Grundet den sparsomme vegetation i området er der ofte mulighed for at se rovdyr, inklusive den berømte sortmankede løve. I tager på morgen- og eftermiddags safariture i parken.

(Camping inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)

Dag 8: Fish River Canyon
I forlader Kalahari-regionen og bevæger jer vestpå til Namibia. Når lejren er sat op, tager I på en gåtur langs kanten af kløften og ser på solnedgangens smukke farvespil.

(Camping inkl. morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 9+10: Sesriem Canyon og Sossusvlei
I rejser videre nordpå, gennem smukke og varierede landskaber til Sesriem. I slår lejr ved udkanten af Namib-ørkenen. Solnedgangen nydes, mens I går en tur i klitterne omkring jeres lejr.
Den følgende morgen er der tidlig afgang mod Sossusvlei og Deadvlei. Sossusvlei er sand og 400 meter høje imponerende klitter, så langt øjet rækker. En eksplosion af farver fra gul og orange til rødt. Deadvlei var tidligere en oase, i dag er det et udtørret område, kendt for sine døde akacietræer, der giver et helt særligt og smukt landskab. I går en vandretur på ca. 5 km i dette enestående område, hvorefter der returneres til lejren. Sidst på eftermiddagen en kort vandretur gennem Sesriem-kløften.

(Camping inkl. morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 11: Swakopmund
Mod nord når I kysten ved Walvis Bay. Walvis Bay byder på store vådområder og er det sydlige Afrikas store tilholdssted for trækfugle.
Eftermiddagen er til rådighed i Swakopmund, der bærer tydeligt præg af at have været under tysk herredømme indtil slutningen af Anden Verdenskrig. Byen ligger omkranset af ørken og Atlanterhavet. Til trods for sine kun 15 mm regn om året er byen frodig. Benguela-strømmen bringer fugtighed til byen i form af tåge ind over området og byen har en behagelig temperatur mellem 15 og 25 grader.

Det er muligt at tilkøbe en lang række forskellige aktiviteter (afhængig af ankomsttidspunktet).

(BON Hotel Swakopmund inkl. morgenmad) 

Dag 12: Spitzkoppe
Formiddagen til rådighed i Swakopmund. Efter frokost forlades Swakopmund og I kører ind i landet igen og slår lejr ved de imponerende kampesten ved Spitzkoppe. Eftermiddagen er fri
til at udforske dette meget smukke og overvældende område til fods. Lejrens spektakulære afsides beliggenhed vil med sikkerhed efterlade et stort indtryk.

(Camping inkl. morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 13+14: Etosha National Park
Der fortsættes til Etosha National Park. Parken er et af de vigtigste reservater og tilflugtssteder for dyr i Afrika. Parken er 22.000 km2 og er især berømt for den enorme saltslette Etosha Pan, som er hjemsted for en række dyrearter, der har tilpasset sig den barske natur. Tusinder af dyr, som gnuer, springbukke, zebraer, kudu antiloper, giraffer, geparder, leoparder, løver og elefanter har hjemme i området.

Vandhullerne ved Okakeujo og Namutoni lejren tiltrækker et væld af dyr i løbet af aftenen og giver jer mulighed for at opleve mange af de fantastiske dyr. Safarikørsel tidlig morgen og igen om eftermiddagen. Overnatning inde i Etosha National Park.

(Camping inkl. morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 15: Rundu på bredden af Kavango floden 
Ankomst til Caprivi Strippen, hvor der slåes lejr med udsigt over Kavango floden. Den smukke solnedgang er selvfølgelig oplagt at slutte dagen med. Blot sidde og nyde udsigten og stilheden.

(Camping inkl. morgenmad, frokost, aftensmad)

Dag 16+17: Botswanas unikke Okavango-delta
I bevæger jer længere ad Caprivi strippen frem til den nordvestlige del af deltaet. Her indkvarteres I for de kommende to nætter ved indgangen til Okavango deltaet. Jeres campingplads ligger direkte ned til Okavango floden på kanten til deltaet.

Efterfølgende dag er der oplevelsesdag i Deltaet. I sejler ca. en halv time iind i deltaet hvor I bl.a. skal sejle i Mokoros (oprindeligt en udhulet træstamme, i dag er de lavet af glasfiber). Langsomt lader I jer stage gennem vandet, en fantastisk oplevelse. I skal også på bådcruise på de mange kanaler foruden vandresafari på en af de mange øer, der skyder op. Aktiviteterne er afhængig af vandstanden.
Deltaet omtales ofte som Botswanas juvel og for mange er det én af Afrikas sande juveler.

(Camping inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)

Dag 18: Kwando floden
Der returneres igen til jeres bil med båd og I er nu igen i Namibia. I kører gennem BwaBwata National Park (tidligere Caprivi Game Reserve). Området er kendt som værende en vigtig rute for elefanter, når de vandrer fra Botswana til Angola og retur igen. Der bor ca. 5.500 mennesker i parken og I gør stop ved nogle af de traditionelle Caprivi landsbyer, hvor der bl.a. er mulighed for at se og købe de berømte væverier, som de lokale i området er kendt for.

Overnatning ved Kwando floden.

(Camping inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)

Dag 19+20: Chobe floden
Videre gennem Caprivi og ind i Botswana gennem Chobe National Park og lejr ved Chobe flodens bred. Chobe er berømt for sit smukke landskab, pragtfulde solnedgange og dyre- og
fugleliv i overflod, ikke mindst Afrikas største koncentration af elefanter. Den følgende dag er der inkluderet sejltur på Chobe floden. Der kan tilkøbes morgensafari i Chobe National Park.

(Camping inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)

Dag 21: Victoria Falls
Grænsen krydses til Zimbabwe og I er nu fremme ved et af rejsens naturmæssige højdepunkter – Victoria Vandfaldene. Uanset hvilke forestillinger man har gjort sig, er synet og oplevelsen aldeles fantastisk. De lokale kalder stedet Mosi-oa-Tunya ”røgen der tordner”. Victoria Falls er uden tvivl et af de største og mest spektakulære seværdigheder i Afrika.

Eftermiddagen bruges på afslapning, besøge de lokale markeder eller benytte sig af de mange aktiviteter, der er mulige at tilkøbe i Afrikas adrenalinhovedstad. Der er bl.a. mulighed for White water rafting, bungy jump, flyve i helikopter over vandfaldene eller meget mere. Aktiviteterne varierer hen over året afhængig af vandmængden i vandfaldene. 

(Cresta Sprayview Hotel inkl. morgenmad)

Dag 22+23: Victoria Falls - Danmark
Efter nogle skønne dage i Namibia og Botswana med en masse oplevelser, er det nu atter tid til at vende hjemad igen. Turen afsluttes efter morgenmad. Der er normalt stadig tid til at nyde det meste af formiddagen i Victoria Falls inden I køres til lufthavnen ca. ½ time fra Victoria Falls. Herfra med fly tilbage mod Danmark.

Det er muligt at tilkøbe ekstra dage i Victoria Falls eller Cape Town. Forhør nærmere. 

Bemærk:
De nævnte priser er vejledende. Den endelige pris afhænger af flyprisen på det tidspunkt, rejsen bestilles. Der tages forbehold for ændring af tider og indkvarteringssteder. Nogle af afgangene køres i modsat rækkefølge med start i Victoria Falls og afslutning i Cape Town.

Lokale parkentreer og aktivitetsbetaling:
De beskrevne aktiviteter i dag-dag programmet, og som oplistet herunder, er en del af turforløbet. Prisen for aktiviteterne afregnes kontant i oplyste valuta til turens rejseleder ved turens start:
Cape Point Park fee, Augrabies Falls Park fee, Kgalagadi Park fee, Fish River Canyon Park fee, Namib Naukluft Park fee, Etosha National Park fees, Okavango Delta concession fees, Chobe National Park fees, Chobe boat cruise: Okavango Delta, walking safari, mokoro and boatcruise

Pris per person ZAR3000,- (pr. 20.06.2017 ca. kr. 1.650,-)

Rejsedatoer 2021

Dato Pris fra
15. okt. -
6. nov.
23 dage
24.400 DKK
Få tilbud
5. nov. -
27. nov.
23 dage
22.800 DKK
Få tilbud
17. dec. -
8. jan.
23 dage
22.800 DKK
Få tilbud

Rejsedatoer 2022

Dato Pris fra
14. jan. -
4. feb.
22 dage
24.100 DKK
Få tilbud
4. feb. -
25. feb.
22 dage
24.100 DKK
Få tilbud
11. mar. -
1. apr.
22 dage
24.100 DKK
Få tilbud
8. apr. -
29. apr.
22 dage
24.900 DKK
Få tilbud
6. maj. -
27. maj.
22 dage
24.900 DKK
Få tilbud
27. maj. -
17. jun.
22 dage
24.900 DKK
Få tilbud
1. jul. -
22. jul.
22 dage
27.300 DKK
Få tilbud
29. jul. -
19. aug.
22 dage
27.300 DKK
Få tilbud
2. sep. -
23. sep.
22 dage
25.700 DKK
Få tilbud
23. sep. -
14. okt.
22 dage
25.700 DKK
Få tilbud
14. okt. -
4. nov.
22 dage
25.700 DKK
Få tilbud
4. nov. -
25. nov.
22 dage
24.900 DKK
Få tilbud
16. dec. -
6. jan.
22 dage
27.900 DKK
Få tilbud

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbreve.

Footer-formular

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

ASPSESSIONID# - Slettes når browseren lukkes

Hjemmesiden bruger denne cookie til at identificere den besøgende, på tværs af sider, under besøget.

cookieSafe - 6 måneder

Indeholder en sikker kopi af udvalgte 3. parts cookies, så de ikke går tabt, hvis de bliver fjernet af browseren.

Cookie-indstillinger

cookiebar - 6 måneder

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-indstillinger, samt om betingelser er blevet accepteret.

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år

Live chat widget sets the cookies to store the Zopim Live Chat ID used to identify a device across visits.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

collect - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adværd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingskanaler.

Facebook Pixel

fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - op til 2 år

Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Slettes når browseren lukkes

Anvendes af Google AdWords til at vise annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil være interesseret, baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af hjemmesider.

ads/user-lists/# - Slettes når browseren lukkes

Ukendt.

Google Adsense

_gcl_au - 3 måneder

Benyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense.

Google Doubleclick

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke om browseren understøtter cookies.

IDE - 2 år

Anvendes til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

Microsoft Bing

_uetsid, _uetsid_exp, _uetvid, _uetvid_exp - 1 dag / Vedholdende

A Microsoft Bing Universal Event Tracking cookie for recommendation purposes.

Sleeknote

SNC - 2 år

Benyttes til at tracke anonym data til statistik for overordnet brug af Sleeknote samt individuelle events på boksene.

SNS - Slettes når browseren lukkes

Oprettes/opdateres ved hvert besøg. Bruges til at adskille tilmeldte brugere af formular.

_pk_id - 2 år

Oprettes ved hvert besøg. Bruges til at adskille brugere til statistik.

_pk_ses - Slettes når browseren lukkes

Oprettes ved hvert besøg. Benyttes under den enkelte session til at gruppere sidevisninger til statistik for bokse og visninger.

sn_global_countdown_last_reset_timestamp - Vedholdende

Sets a timestamp for when the visitor entered the website. This is used for analytical purposes on the website.

_sn_a, _sn_m, _sn_n - 1 år

(Ingen info)