Africa Tours CSS Sprite

Hiking i Drakensbjergene og Kruger Safari

 • Oplev Drakensbjergene og Tugela vandfaldet
 • Inkluderet vandreture og selvfølgelig med lokalguide
 • Få en oplevelse for livet - Walking Safari, kom tæt på!

Hiking i Drakensbjergene og Kruger Safari

 • Hiking i Sydafrikas smukke Drakensbjerge
 • 5 vandreture inkluderet
 • Hiking med lokal guide
 • Verdens næsthøjeste vandfald, Tugela
 • Indkvartering midt i den flotte natur
 • Safari i åbne 4-hjulstrukne biler i Kruger
 • Walking Safari - kom tæt på!
 • Få en oplevelse for livet
 • Afrejse hver dag, året rundt  

Hiking i Drakensbjergene og vandre safari i Kruger

Er du af den type som gerne vil opleve naturen til fods og elsker lange vandreture i bjergene, men stadig gerne vil opleve den klassiske safari på en tur til Afrika? Så har vi rejsen til dig. Sydafrika byder på mange utrolige naturperler, men Drakensberg-bjergkæden har en skønhed og et dyreliv som kan tage pusten fra selv den mest berejste af os alle.

Med 5 planlagte vandreture i de skønneste omgivelser er du garanteret en oplevelse udover det sædvanlige. Se og bestig bl.a. det 1200 meter høje Amfiteater (3000 m over havoverfladen), oplev verdens næsthøjeste vandfald, Tugela Falls og husk kameraet når du tager til Greater Kruger Park for at komme helt tæt på the Big 5! Alt i alt byder denne rejse på en motions-rig, men bestemt også oplevelsesrig tur til Sydafrika!

Vandringerne: Vandreture af flere timers varighed klares selvfølgelig bedst med en vis kondition, og allerbedst en erfaring i forhold til at vandre i bakke/dale, småbjerge. Erfaring er dog ikke 100 % nødvendig, men vil for nogen lette overskueligheden af de udfordringer, der venter undervejs. Principielt kan alle være med. Vigtigst er det at medbringe godt humør og indstillingen til at vandre både 4,5, 6 eller flere timer i løbet af dagen. Vandreturen er foretaget af gæster i alle aldersgrupper, d.v.s. fra 22 – 65 år. Vandreturen er ligeledes foretaget af gæster med stor variation indenfor erfaring, kondition mm. Vores samarbejdspartner på turen oplyser endvidere, at endda gravide har deltaget på turen. Det er vigtigt at understrege, at der til tider skal ”hænges i” samtidigt med, at naturen, der vandres i er helt fantastisk, og derfor er med til at give energi til hele dagen.

Vi har modtaget denne tilbagemelding fra en af vore gæster, der har været på denne rejse: Vi havde en helt fantastisk tur i Drakensbjergene. Lodgen vi har indlogeret på ”Cavern” ligger super godt i forhold til de hiking-ture, der var arrangeret for os og selve lodgen var vi vilde med. Super god mad, dejlige værelser og udsigten fra haven var ubeskrivelig. Hvis man ikke er til så lange hiking-ture, som der var arrangeret for os, så er det muligt at deltage på hiking-ture hver morgen med en guide fra lodgen, dette var inkluderet i opholdet på Cavern. Det vil også være muligt selv at hiki i nærområdet, da der findes vandrekort i receptionen.

Du kan læse vores medarbejder Mettes egen beretning om hiking og vandresafari her.  

Læs en af vore gæsters tilbagemelding her. 

Få en oplevelse for livet og kom helt tæt på!

Der er afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer hvornår


Rejsedatoer 2018

Dato Pris fra
1. jan. -
31. okt.
12 dage
20.900 DKK
Få tilbud

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2018

Footer-formular