Africa Tours CSS Sprite

Tilkøb Rovos Rails togrejse African Collage

 • En togrejse med Rovos Rail - The pride of Africa
 • Rovos Rail; måske verdens mest luksuriøse tog
 • En 10 dages togrejse fra Pretoria til Cape Town

Tilkøb 10 dages togrejse fra Pretoria til Cape Town

 • Forlæng dit ophold i Sydafrika med en togrejse med Rovos Rail
 • Rovos Rail; verdens mest luksuriøse tog - et luksusophold venter
 • En togrejse på 10 dage fra Pretoria til Cape Town 
 • Alle måltider og drikkevarer inkluderet ombord
 • En togrejse med Rovos Rail er for dig, der sætter pris på luksusoplevelser
 • Oplev hvorfor Sydafrika også er kendt som "hele verden i et land"
 • Højsletter, spektakulære bjergkæder og sceniske landskaber
 • Rovos Rail emmer af svundne tiders sjæl og klasse
 • Rovos Rail - en gennemført oplevelse fra start til slut 

Rovos Rail - verdens mest luksuriøse tog

Mange af os drømmer om gammeldags togeventyr, ligesom dem der så ofte er blevet gengivet i litteraturen. Den milde og beroligende rokken, den metalliske og rytmefaste klikken og lyden af togfløjten der signalerer jeres rejse ud gennem landskabet.

En togrejse med Rovos Rail er for dig, der sætter pris på luksusoplevelser og idéen om en romantisk togtur gennem smukke landskaber.

African Collage er en ti dages togrejse, som snor sig gennem landskabet fra Pretoria til Cape Town. Rejsens første stop er ved verdensberømte Kruger National Park, hvor jeres første safarikørsel venter. Herfra rejser I gennem Swaziland til Hluhluwe for flere safarioplevelser, og videre langs med kysten til storbyen Durban for en hyggelig byrundtur.
Togrejsen fortsætter og krydser Valley of a Thousand Hills på vej til slagmarkerne ved Spionkop, og videre til Port Elizabeth til Addo Elephant Park. Efter safari i Addo går rejsen til Oudtshoorn, der er kendt for sine mange strudsefarme, hvor I også besøger en efterfulgt af en imponerende nedstigning med toget gennem Outeniqua Mountains til George.
Fra George fortsættes videre til den charmerende kystby Knysna, inden toget krydser den spektakulære Garden Route til Vinlandet; og endeligt rejsens endestation; Cape Town.

Rejsen tilbydes også i modsat retning (fra Cape Town til Pretoria).

Praktiske informationer vedr. togrejse med Rovos Rail
En togrejse med Rovos Rail er for dig, der sætter pris på luksusoplevelser og idéen om en romantisk togtur gennem smukke landskaber.
Vi tilbyder fire rejser med Rovos Rail, som har forskellige ruter og forskellig varighed. Fælles for dem alle er, at det er en gennemført oplevelse fra start til slut, som emmer af svundne tiders sjæl og klasse.

Togvognene
På togene er der både spisevogne, loungevogne og en udsigtsvogn bagerst i toget, som gæsterne frit kan benytte sig af. Der er tre forskellige typer suiter, man som gæst kan indkvarteres i; Pullman suiter, Deluxe suiter og Royal suiter, hvor sidstnævnte er de største.

Pullman suiten er 7m2 og har en behagelig sovesofa om dagen, som om aftenen kan laves til køjesenge eller en dobbeltseng. Suiten har eget badeværelse med bruser og toilet, og der er bagagehylde, garderobe, et skrivebord og kaffe/te faciliteter.

Deluxe suiten er 10m2 og har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. I suiten er der bagagehylde, minikøleskab, eget badeværelse med bruser og toilet, skabsplads, kaffe/te faciliteter, bløde behagelige stole og et lille skrivebord.

Royalsuiten er 16m2 med en stor blød dobbeltseng. Suiterne har eget loungemiljø med lænestole og et skrivebord. I suiten er der badeværelse med toilet, bruser og badekar på løvefødder. Der er desuden skabsplads, bagagehylde, minikøleskab og kaffe/te faciliteter.

Gruppen
Der er plads til maksimum 72 gæster ombord på toget, og der kommer gæster fra hele verden for at rejse med Rovos.

Børn
Børn i alderen 0-2 år er ikke tilladt ombord på toget. På toget er der ingen børnefaciliteter, eller steder hvor børn kan brænde energi af. Hvis man har børn med, bedes man respektere den rolige og voksne stemning, der er ombord på toget. Børn betaler samme pris som voksne.

Mad
Opholdet i toget er med all inclusive. Bor man i en vogn med minikøleskab, vil dette også blive fyldt med drikkevarer efter eget ønske. Maden ombord på toget er international og af rigtig høj standard. Det tilberedes af friske lokale råvarer og bærer tydeligt præg af det lækre sydafrikanske køkken.
Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i spisevognene, mens eftermiddagsteen med tilbehør serveres i loungevognen eller udsigtsvognen.

Valuta
Ombord på toget modtages der kun kontanter i sydafrikanske rand (ZAR), men de kan også tage imod de mest udbredte kreditkort. Skal du på turen til Victoria Falls vil sydafrikanske rand også kunne bruges i Zimbabwe ligesom USD.

Drikkepenge
Drikkepenge kan afregnes ved rejsens slutning i en konvolut, som du finder i suiten. Ønsker du at give drikkepenge afleveres konvolutten til togets konduktør, som sørger for at fordele beløbet mellem togets ansatte. Rovos Rail anbefaler 100-200 ZAR per gæst per nat alt efter togturens længde.

Dresscode
Ombord på toget er der en dresscode, som skal overholdes. Om dagen er den smart casual og om aftenen er den formel, med mindre andet står anført. Skal I ud på udflugter og f.eks. safari, anbefales mere praktisk tøj og gode sko at gå i. Det er også en god idé at medbringe lunt tøj her, da morgentimerne godt kan være kolde.
Smart casual betyder pæne lange bukser til herrerne, gerne sammen med en pæn trøje eller afslappet skjorte, og pæne sko. For kvinderne betyder det bukser eller nederdel til knæene med en pæn bluse, eller en kjole der ligeledes går til knæene. Undgå også gerne for bare skuldre.
Den formelle påklædning betyder for herrerne jakke og slips, og til kvinderne anbefales en cocktailkjole, aftenkjole eller et pænt sæt.

Mobile enheder og internet
For at bevare den helt særlige stemning, der er ombord på toget, er der ingen radio, tv eller Wi-Fi. Alt brug af elektronisk udstyr såsom computer, tablets og smartphones/mobiltelefoner henvises ligeledes til egen suite.

Særlige lejligheder
Rovos vil meget gerne vide, om I fejrer noget særligt på rejsen, så de kan hjælpe med at gøre lejligheden ekstra speciel. Oplys derfor gerne herom når I bestiller rejsen.

Vand ombord
Der er rindende vand i alle suiter, men vandet egner sig kun til bad og tandbørstning. Du må ikke drikke vandet i hanerne.

Oplev Sydafrika med Rovos Rail - The Pride of Africa 

Rovos - verdens mest luksuriøse togrejse; et luksusophold venter


Rejsedatoer 2020

Dato Pris fra
20. maj. -
29. maj.
10 dage
42.100 DKK
Få tilbud
28. okt. -
6. nov.
10 dage
42.100 DKK
Få tilbud
9. nov. -
18. nov.
10 dage
42.100 DKK
Få tilbud

Rejsedatoer 2021

Dato Pris fra
19. maj. -
28. maj.
10 dage
45.700 DKK
Få tilbud
27. okt. -
5. nov.
10 dage
45.700 DKK
Få tilbud
8. nov. -
17. nov.
10 dage
45.700 DKK
Få tilbud

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular