Africa Tours CSS Sprite
 

Oman

Sortering: Land | Pris fra

Det bedste af Omans juveler
Out of Africa , Oman

I Oman er der mulighed for at opleve ”det ægte Arabien” der forener det nye med det gamle. Oman er kombinationen af 1001 nats eventyr tillagt uendelig smuk natur, og en umådelig venlig og imødekommende lokalbefolkning. 

På denne rundrejse, hvor I er en del af en engelsktalende gruppe, opleves bla. hovedstaden Muscat. Naturmæssigt bliver det kontrastfyldt, når I kører op i bjergene, i firehjulstrukne biler, til Jabel Shams og I snydes selvfølgelig heller ikke for den imponerende ørken Wahiba Sands med sit smukke røde sand og de høje sandklitter og ikke at forglemme, får mulighed for en svømmetur i en af de kølige og turkisfarvede smukke wadies.

8 dage:
Fra 12.500 DKK

På badeferie i 1001 nats Oman
Out of Africa , Oman

Oman er et fantastisk land at holde ferie i. Oman har 1.700 kilometer kystlinje ud til Omanbugten og Det Arabiske Hav, der fortsætter ud i Det Indiske Ocean. Her er kilometerlange, næsten uberørte sandstrande, krystalklart og varmt vand og koralrev.
Oman er et sandt paradis for dig der elsker at bade, svømme, dykke og snorkle og så regner det næsten aldrig. I vores vinter fra november til marts ligger temperaturen mellem 20-25 grader.
Shangri-La Al Jissah Resort & Spa er et fremragende feriested og byder på alt, hvad hjertet kan begære med hensyn til badestrand, et bredt udvalg af aktiviteter på og under havoverfladen. Resortet har en skøn beliggenhed direkte til havet og egen 500 meter lang sandstrand.

8 dage:
Fra 11.700 DKK

 

Indien

Indiens Tigre, Templer og Taj Mahal
Out of Africa , Indien

Selv for erfarne Indiensrejsende er der masser at se frem til på denne særdeles indholdsrige oplevelsesrejse. En fantastisk naturrejse til smukke nationalparker i det centrale Indien, der bl.a. rummer en enestående bestand af tigre, og som var inspirationskilde til forfatteren Rudyard Kiplings Junglebogen.

Turen er krydret med besøg ved tre af Indiens største kulturattraktioner, Taj Mahal, Agra Red Fort og templerne i Khajuraho, der alle er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv.

Der er max. 15 deltagere og der er 100% garanti for afrejse og dansk rejseleder. 

11 dage:
Fra 21.150 DKK

Afrika er jordens andenstørste kontinent og Africa Tours har Danmarks største og bredeste udvalg af rejser til Afrika. Langt de fleste, der rejser på safari i Afrika, vælger at rejse på safari i Kenya, safari i Tanzania eller på safari i det sydlige Afrika, fx safari i Botswana eller safari i Sydafrika.

Ordet ”safari” kommer fra swahili, hvor ordet betyder karavanerejse og fra det arabiske ord safar, der betyder rejse.

Med rejser ”out of Africa” byder vi velkommen på en række fantastiske rejser og rejsemål, der ligger udenfor Afrika blandt andet til Arabien og den Arabiske Halvø.

I Oman er der mulighed for at opleve ”det ægte Arabien”, som udover at give den rejsende oplevelsen af det ægte Arabien også forener det nye med det gamle. Oman er kombinationen af Sinbad Søfareren, 1001 nats eventyr, guld, røgelse og myrra tillagt uendelig smuk natur, og en umådelig venlig og imødekommende lokalbefolkning med lange og stolte traditioner. Kort beskrevet er Oman Arabiens Juvel – og muligheden for at opleve det ægte Arabien.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular