Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Det altid varme Indiske Ocean og pudderhvide strande

Det Indiske Ocean

Koralrev, snorkle og dykke og et ønske om at møde havskildpadder

Det Indiske Ocean

Zanzibar - Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads og et strejf af Arabien

Det Indiske Ocean

Mombasa - skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris

Det Indiske Ocean

Uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene

Det Indiske Ocean

Seychellerne - Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Det Indiske Ocean

Mauritius - Billedskønne strande i verdensklasse

Det Indiske Ocean

Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter

Severin Sea Lodge - nord for Mombasa

 

Severin Sea Lodge - nord for Mombasa

Severin Sea Lodge er et virkeligt skønt hotel.

Med en beliggenhed direkte til stranden og Det Indiske Ocean, to swimmingpools, begge med børneafsnit, to restauranter, bar, mini supermarked m.m., er her alt hvad hjertet kan begære for en god badeferie.

Allerede ved ankomsten mærker man den kenyanske service og gæstfrihed. Alle smiler og er glade, og man føler sig hjerteligt velkommen.

Byggestilen er klassisk swahili på Severin Sea Lodge. Receptionen er ét stort og åbent område (dog overdækket), men med masser af palmer i området omkring receptionen.

Hotellet råder over 190 værelser, og møblementet er på alle værelserne i håndskåret træ og i en generel ”naturlig” stil. Udsigten fra alle værelser vender i retning mod vandet, og alle værelser har balkon eller terrasse. Fra området ved værelserne og ned til stranden er der en flot og frodig have med masser af grønt og palmer i alle størrelser.

På værelserne er der eget privat bad/toilet, aircondition, tv, trådløst internet, hårtørrer, kaffe/te faciliteter, safetybox, håndklædeservice samt køleskab. Over sengene er der myggenet.

På hotellet er der eget spa- og wellnessområde, windsurf-center og to restauranter. Den inkluderede pension indtages i hovedrestauranten, der er beliggende i selve hotelbygningen.

Hotellets anden restaurant er den prisvindende restaurant, Imani Dhow, der er kendt for sine seafood specialiteter og sit internationale køkken. Denne restaurant er en traditionel dhow – et sejlskib – der ligger strandet, og nu er ombygget til restaurant, hvor man kan sidde og nyde den dejlige mad til lyden af Det Indiske Oceans brusen mod stranden.

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2018

Footer-formular