Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Serena Mountain Lodge

Serena Mountain Lodge er beliggende på selve Mount Kenyas skråninger, deraf navnet på lodgen. I og med lodgen er beliggende på et bjerg, er placeringen i højderne, godt 2.200 meter over havets overflade, også med til at give den rejsende en relativt kølig aften og nat, set i forhold til at man befinder sig midt i Østafrika. Således kan en aften- og nattetime sagtens betyde temperaturer ned til bare 5-7 grader. Serena Mountain Lodge ligger godt 4 timers kørsel fra Nairobi. Køretiden varierer naturligvis afhængig af trafikken.

Fra lodgen er der fine muligheder for vandreture i skovområdet ved selve lodgen. Fra alle værelser er der udsigt til den omkringliggende skov og den kunstigt anlagte sø. Flere gange i løbet af dagen og natten tiltrækkes der i massevis af dyr til søen. Det er et flot syn enten fra lodgens terrasse eller fra værelset.

Serena Mountain Lodge er en del af Serena-kæden. Serena betyder kvalitet og god mad, hvilket man som rejsende nyder rigtig godt af – også på Serena Mountain Lodge.

Africa Tours anbefaler lodgen til alle. Gode værelser og gode muligheder for forskellige aktiviteter og dertil relativ kort køreafstand til Nairobi, gør lodgen til et oplagt mål for den første overnatning i Kenya, hvis safarien går i nordlig retning.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular