Africa Tours CSS Sprite

Sydafrika

Det smukke vinland nær Cape Town

Sydafrika

Den berømte Panoramarute med Blyde River Canyon

Sydafrika

Kvalitetssafari, især i Kruger og naboreservaterne

Sydafrika

Stor spændvidde fra nord til syd – hele verden i et land

Sydafrika

De smukke Kapprovinser og fantastiske Cape Town

Sydafrika

Mærk din puls og kom tæt på den hvide haj

Sydafrika

Hiking i Drakensbjergene

Sydafrika

Havets kæmper opleves ved Hermanus syd for Cape Town

Ezulwini Billy´s Lodge

Billy´s lodge ligger i et utrolig naturskønt område, hvor der bl.a. ses mange løver. Tæt ved lodgen løber en flod – hvis vandmængde dog er årstidsbestemt.
Lodgen har en enestående udsigt over området, der består af savanne samt store smukke træer med bl.a. elefanternes favorittræ Marula, hvor frugterne bruges til at lave den kendte likør.

Lodgen er bygget i pagt med naturen. Der er brugt bæredygtige materialer og smuk arkitektur pryder såvel restaurant og lounge som træ-dæk.

Der kan maximum bo 12 gæster fordelt i 3 standardværelser (lille rund hytte/rondavel) nyrenoveret april 2017 med nye møbler og lille lounge samt eget træ-dæk bygget ind i træerne samt 3 luksussuiter med egen lounge, mini-bar, spiseområde, king-size senge, bad/toilet, bruser ude og inde samt privat pool og træ-dæk med udsigt til den omkringliggende bush.

Billy´s Lodge kan også ”prale” af en af Sydafrikas smukkeste vinkældre, der er bygget ind i en klippevæg, der giver en helt speciel stemning og atmosfære.

Såvel kok, rangers samt øvrigt personale vil gøre deres ypperste for at sikre et ophold, der er en unik oplevelse af Sydafrikanske traditioner kombineret med moderne luksus, intimitet, ro og eksklusivitet. 

At lodgen er så lille, som den er, gør oplevelsen ekstra fantastisk. Som gæst er man en del af lodgens samlede rejsegruppe, der, når man skal ud at køre på safari, bliver inddelt i mindre grupper, så I ikke er for mange og derved kommer til at forstyrre vildtet unødigt. Under jeres ophold er alle måltider inkluderet.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular