Africa Tours CSS Sprite

Sydafrika

Det smukke vinland nær Cape Town

Sydafrika

Den berømte Panoramarute med Blyde River Canyon

Sydafrika

Kvalitetssafari, især i Kruger og naboreservaterne

Sydafrika

Stor spændvidde fra nord til syd – hele verden i et land

Sydafrika

De smukke Kapprovinser og fantastiske Cape Town

Sydafrika

Mærk din puls og kom tæt på den hvide haj

Sydafrika

Hiking i Drakensbjergene

Sydafrika

Havets kæmper opleves ved Hermanus syd for Cape Town

Ezulwini River Lodge

Med en fantastisk smuk beliggenhed og med udsigt over den mægtige Olifant River (elefant-flod) i den nordlige del af Ezulwini skov i Balule Nature Reserve, ligger Ezulwini River Lodge.

I de naturskønne omgivelser findes nogle af Sydafrikas største træer – bl.a. et morbær-figentræ, med en diameter på 5 meter.
Området er rigt på flodheste, krokodiller, elefanter og store flokke af fugle, der holder til i de omkringstående træer.

Lodgen er lille, charmerende og intim med plads til maximum 14 gæster.

Lodgen har et eksklusivt højtbeliggende stort træ-deck, hvor der er mulighed for at slappe af i bløde og store sofaer i lounge- og barområdet. Lodgen har også en pool, hvor de varme timer midt på dagen kan nydes.

Restauranten er bygget, så den falder sammen med naturen og de mange smukke træer, der danner rammen for udsigten over floden samt et nærliggende vandhul, hvor dyrene trækker til for at slukke deres tørst.

Maden er af høj standard og veluddannet personale samt guider er med til at gøre både safarien, men også opholdet på River Lodge til en vidunderlig og unik oplevelse.

Værelserne er bygget tilbage i 1940, men er løbende blevet renoveret. Man har dog bibeholdt charmen og beholdt antikviteterne fra en svunden tid, der giver en helt speciel stemning. Værelserne er udstyret med en-suite badeværelse, moskito-net, fan i loftet, nyindsat air-condition, mini-bar, te og kaffe-maskine samt WI-FI.

Ezulwini River Lodge er en øko-lodge, hvor man ønsker at tage hensyn til og leve i og med naturen på naturens betingelser og sætte sig så få spor som muligt.

En holdning vi hos Africa Tours også deler og derfor anbefaler vi varmt denne dejlige lodge.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular