Africa Tours CSS Sprite

Zimbabwe

Zambezifloden med det imponerende Victoria Falls

Zimbabwe

Meget varieret natur og fantastisk dyreliv i Hwange

Zimbabwe

Oplev næsehorn ved Matobo

Zimbabwe

Besøg de verdensberømte Great Zimbabwe Ruins

Zimbabwe

Victoria Falls - Afrikas adrenalin hovedstad

Zimbabwe

Matobo med de helt enestående klippeformationer

Zimbabwe

Den truede vildhund kan stadig opleves i Zimbabwe

Zimbabwe

Den 2.736 km lange og mægtige Zambezi flod

Gorges Lodge & Little Gorges Tented Lodge

Fantastisk og storslået beliggenhed må være nøgleordet for indkvartering på Gorges Lodge og Little Gorges Tented Lodge.
En god halv time fra Victoria Falls by og lufthavnen ligger denne smukke lodge helt ud til kanten, og med en fantastisk udsigt til Batoka kløften, der gør den til en oplagt indkvarteringsmulighed og som et alternativ, hvis man ikke ønsker at bo i Victoria Falls by eller bare ønsker at blive blæst væk af en fantastisk udsigt. Lodgen er blandt én af de ti bedst placerede lodges i Afrika.

Gorges Lodge har i alt 10 hytter, 6 i et plan og 4 i 2 etager. Alle hytter ligger i smukke omgivelser i den dejlige have og alle med egen veranda og udsigt til kløften. Little Gorges Tented Lodge har i alt 5 luksustelte. Alle telte har egen veranda og udsigt til den spektakulære Dibu Dibu kløft. Uanset om man indkvarteres i hytte eller telt er der minibar, te/kaffe faciliteter, fan, hårtørrer, moskitonet, safebox samt mulighed for daglig tøjvask.
Der er to hovedbygninger, en ved hytterne og en ved teltene. Alle måltider nydes i hovedbygningen og swimmingpoolen ligger ved hovedbygningen. Overalt hvor man befinder sig på lodgen drages man mod den fantastiske udsigt. Lodgen og området er kendt for sine mange ørne og falke, der bygger reder på klipperne og som kan nydes over kløfterne, når de lader sig bære oppe af vindene.

Lodgen er ejet af Imvelo Safari Lodges, hvis slogan er: Connecting People and Nature. Og det er hvad de gør. De prøver på alle måder at inddrage lokalbefolkningen. Fra hovedvejen indtil lodges køres ad en 11 kilometer lang grusvej i et område med lokale landsbyer. Det er i dette område Imvelo driver en skole, der bl.a. kan besøges. 

Under opholdet er alle måltider, sodavand, øl, vin og lokale drikkevarer inkluderet samt daglig tøjvask, transfer fra/til Victoria Falls lufthavnen, én shuttle transfer per overnatning til Victoria Falls by samt to valgfrie aktiviteter per overnatning. 
Aktiviteter er:
Guidet tur ved Victoria vandfaldet inkl. entre, sundowner sejltur inkl. flodafgift, guidet tur i håndværk- og souvenirområdet i Victoria Falls by, besøg i lokal landsby, besøg i lokal skole (der tages forbehold for skoleferier), traditionel stammedans, guidet vandring langs kløften inkl. snacks, guidet solnedgang- og ørneudflugt (afhængig af vejret) inkl. snacks og drikkevarer.

 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular