Africa Tours CSS Sprite

Praktiske råd om safarirejser til Afrika

Praktiske råd til din Afrika Safari

Det er altid en god ide, at læse op på praktiske råd og informationer omkring din destination i Afrika før selve afrejsen. Afhængigt af, hvilket afrikansk land du rejser til, så bør du undersøge, hvilke vaccinationer det anbefales at tage inden afrejsen. Derudover er nødvendigheden af malaria-medicin også værd at overveje.

I menuen til venstre finder du praktiske råd før afrejsen til hver enkelt destination. Hvad enten du overvejer at tage på safarirejse til Kenya, Sydafrika eller et helt tredje sted, så kan du læse gode råd til netop det land(e) du har i tankerne. 

Visa-regler vil også variere fra land til land, vi anbefaler derfor at du læser mere omkring lige præcist det land(e) i Afrika, som du overvejer at rejse til. 

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring rejse-destinationerne i Afrika. Vi har mere end 35 års erfaring med at arrangere safari i Afrika og besvarer med glæde alle slags spørgsmål.

Derudover holder vi løbende rejseforedrag om vores safarirejser, hvor du er velkommen til at komme og høre mere om, hvad vores rejser til Afrika inkluderer.

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2018

Footer-formular