Africa Tours CSS Sprite

På vores safarirejser i Afrika er din rejseleder en ægte safariekspert

En rejse til Afrika kan laves på mange måder. For Africa Tours er det vigtigt, at vores safarirejser er meget mere end bare en rejse til Afrika. Vi, vores dygtige samarbejdspartnere og ikke mindst vores rejseledere i Afrika gør os virkelig umage for, at din rejse og/ eller safari til Afrika opleves som noget helt særligt. På kontoret i Danmark får du råd og vejledning omkring hvilken safarirejse, der er optimal for jer (ud fra de betingelser og tanker I har givet til os). I Afrika er det vores dygtige rejseledere, der tager over. Her oplever du, hvorfor de kaldes safarieksperter, Danmarks bedste rejseledere osv, osv. Om nogen er de eksperter på Afrika og ikke mindst safari i Afrika. Dyr, kultur, natur. Alt formidles i et sprog, hvor alle kan være med. De brænder for jobbet, og for at gøre en forskel. Så du og dine får den bedst mulige Afrika rejse. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Afrika.

 

Geoffrey Sendeu

Geoffrey Sendeu hedder vores populære dansktalende rejseleder og chauffør i Østafrika. Geoffrey er født og opvokset i Kenya, men blev som 15-årig inviteret til Danmark, hvor han gennem ni måneder gik på Nordisk Landbrugsskole, og her lærte han sig et perfekt dansk. Mange gæster har gennem de senste godt tyve år nydt godt af Geoffreys store viden om safari, om Kenya, og om Afrika i det hele taget.

Ønsker du eller I en privat safarirejse i Kenya, og med dansk rejseleder, er der mulighed for at tilkøbe Geoffrey som din eller jeres egen private chauffør/rejseleder.  Så er ønsket en Afrika Safari ud over det sædvanlige og skal jeres safarirejse i Kenya være med dansk rejseleder, er her muligheden for at tilkøbe SAFARIEKSPERTEN. Men Geoffrey Sendeu er populær, så vent ikke for længe. Efterspørgslen er stor. (Og der er kun ÉN Geoffrey) :-)

Læs mere om Geoffrey
 

Nicolai Elmo Jensen

Nicolai Elmo Jensen er fra Aarhus og er uddannet biolog, med speciale i wildlife conservation og management i Kenya.

Grundet sit speciale har Nicolai periodisk boet i Kenya og har dermed et stort kendskab til dyrelivet og til økosystemet som helhed.

Nicolai har desuden været ansat som guide/formidler i Ree Park Safari i 4 år.

Læs mere om Nicolai 

Michael Munk

Michael Munk har rejst i store dele af 6 ud af verdens 7 kontinenter, som foruden afrikanske destinationer dækker Europa, Asien, Oceanien, Nord- og Sydamerika.

Derudover har Michael gennem de seneste 4 år givet gæster gode oplevelser som guide i Ree Park Safari.

Læs mere om Michael 

Carsten Kvistgaard

Carsten Kvistgaard har i over 25 år arbejdet professionelt med kommunikation og formidling, ikke mindst i forhold til Afrika, som han tidligt tabte sit hjerte til. Han har boet permanent i Kenya siden 2008 og er kenyansk gift.

Carstens safari-interesse startede tilbage i 90′erne på en privat tur til Sydafrika, som senere blev fulgt op af mange ture til Kenya.

Læs mere om Carsten

    

Paw Gosmer

Paw Gosmer har arbejdet som dyrepasser i Aalborg Zoo i 25 år og har et indgående kendskab til dyr.

Paw har af flere omgange rejst til Sydafrika, og deltog i april 2009 i flere elefantprojekter i Sydafrika med fokus på miljø, natur og bevaring af den afrikanske elefant. Opholdet dengang var i og omkring Kruger National Park og var af godt tre måneders varighed.

Læs mere om Paw  

Helle Olsen og Uri Golman

Helle og Uri lever af at tage professionelle billeder, skrive bøger og artikler til fx National Geographic og BBC Wildlife. De er aktive foredragsholdere, laver fotokurser og selvfølgelig oplevelsesrige natur-fotosafarier! Der ud over arbejde de med deres eget projekt WILD, hvor de i de næste 4 år skal dokumentere de sidste vilde steder på jorden. 

Helle og Uri har begge en stærk forbindelse til naturen og dyrelivet. Uri har siden barndommen søgt eventyret i ødemarken og i dag er han en anerkendt naturfotograf og har publiceret en række bøger om hans passion; naturen.

Drømmen om verden; de fremmede kulturer og de vilde dyr har altid ligget i Helle. Barndommens sejlerliv og ungdommens søgen efter eventyret.

Læs mere om Helle og Uri

John Christensen

Har været i rejsebranchen de sidste mange år både på kontor i Danmark og som rejseleder og har boet i flere forskellige lande.

John har rejst meget i det sydlige Afrika og har boet i Kenya, hvor første gang var fra 1993 i et par år som rejseleder.

Læs mere om John
 

 

 

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2017

Footer-formular