Africa Tours CSS Sprite

AFRICA TOURS REJSEMESSER 2018

Ferie For Alle, Herning, 23.-25. februar 2018

Ferie For Alle er Skandinaviens største feriemesse og Africa Tours deltager igen.  

Du finder os med samme placering som sidste år, i Hal G, på stand G5712.

På Africa Tours stand har du mulighed for at hilse på Africa Tours safarieksperter. På Ferie For Alle 2018 er vi klar med række spændende Afrikarejser  og du vil alle tre dage have mulighed for at deltage i et af vores spændende rejseforedrag. 
Alle foredrag er i lokale G2 og alle er med start kl. 12:30

Fredag: Vandreferier i Swaziland og Sydafrika / ved Marie Dahl
Tag med på et visuelt vandreeventyr i det smukke kongedømme Swaziland, hvor det ene betagende landskab erstatter det andet. Vi lægger ud med en vandring ud på Swazilands højsletter, hvor store græsædere færdes vildt blandt kampesten på størrelse med mindre villaer. Herefter sætter vi kursen østpå mod lavlandet, hvor vi ad kringlede grusveje igennem små samfund bestående af lerhytter og urgamle traditioner får et indblik i Swazilands kultur. I lavlandet stifter vi bekendtskab med tykhuder og tamboti.
Swaziland og Krüger National Park ligger næsten i forlængelse af hinanden og vi hopper derfor en tur over grænsen og begiver os ud i Krügers vildnis til fods. Til fods er man helt i den vilde naturs vold. Dette skærper sanserne og giver en fornemmelse af fordums tid, hvor tidligere civilisationer var i et med naturen.
Find ud af på foredraget, hvordan man overlever 4 dage til fods i Krüger kun udstyret med det, du kan bære på ryggen.

Foredragsholder er Marie Dahl, der er ejer og stifter af Dust and Boots. Hun er uddannet biolog og har siden år 2000 rejst, arbejdet og boet i det sydlige Afrika i længere perioder. Hun har boet fast i Swaziland siden 2010. Hun brænder for naturen og dens skabninger og deres indbyrdes forhold. Du kan læse mere om Marie HER.

Lørdag: Eventyrlige oplevelser i Papua, Bali og Borneo / ved Lars Faursholt
Africa Tours byder velkommen til rejsemessens mest spændende foredrag om Eventyrlige Papua, Borneo og Bali. Denne 21 dages rundrejse som bringer os til Papua, Borneo og Bali og er et sand eventyr for gæster som søger det unikke i verden. Vi besøger de tidligere kannibaler på Papua, hvor 40 Dani stammer kommer ned fra bjergene og deltager i årets festival. Alle med deres unikke og traditionelle beklædning, futteraler og basskørter. Foredraget er en fryd for øjet for selv den mest krævende gæst, som søger efter en rejseoplevelse ud over det sædvanlige. I Borneos jungle tager vi på ekspedition for, at se orangutanger, næseaberne og spændende dyr om natten, hvor vi udforsker junglen når mørket falder på. Vi bor på husbåden dybt inde i Borneos jungle, hvor nærmeste naboer er sovende aber og ildfluerne langs flodens bred.
Bali er gudernes ø hvor oplevelserne fortsætter med fokus på badeferie, afslapning i Sanur. Her nyder man livet med skønne oplevelser inden det går løs på Papua og Borneo. Vi udforsker Bali og øens smukke natur med de imponerende risterasser i bjergene og vulkaner i bjergene og vi slapper af på stranden med de smukke solnedgange.

Fordragsholder er Lars Faursholt, der har rejst gennem Malaysia og Indonesien siden 1986, og som har besøgt landene mere end 40 gange. Du kan læse mere om Lars HER

Søndag: Drømmesafarier i Kenya, Tanzania, Sydafrika og Botswana / ved Lars Faursholt
Africa Tours er specialister på Safari og rundrejser i Afrika og vi glæder os til at se dig til foredrag om de mange muligheder for drømmesafarier i Afrika. Vi deler ud af mere end 35 års erfaring omkring rejser til og i Afrika deriblandt mere om SydAfrika og Østafrika, årstider, Karen Blixen osv., osv. Vi glæder os til at se dig til foredrag og giver dig masser af inspiration til din næste safari til Afrika.

Foredragsholder er Lars Faursholt har arbejdet i rejsebranchen i mere end 25 år og har rejst på et utal af rejser til bl.a. Afrika hvor han har været udstationeret i 8 år. Med sin store viden omkring Afrika har Lars sendt mange gæster afsted på succesfulde Safariture. Med over 60 safarirejser på sit cv har Lars oplevet det meste og taler ud fra sin erfaring når man hører hans foredrag. Lars elsker Afrika, og er såvel foredragsholder som rejseleder hos Africa Tours i Herning. Du kan læse mere om Lars HER.

Vi glæder os til at hilse på dig.

 

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.06.2018

Footer-formular