Africa Tours CSS Sprite

AFRICA TOURS REJSEMESSER 2017 & 2018

Rejsemessen for Kvalitetsrejser, København 21.- 22. oktober 2017

Mød Africa Tours på Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen - Du finder os på stand 70

Åbningstider: kl. 10.00-17.00

Køb din indgangsbillet her og opnå 50% rabat
(normalprisen er kr. 120,00 ved køb af billet ved indgangen)

På Africa Tours stand har du mulighed for at hilse på Africa Tours safarieksperter. Vi er klar med en række spændende Afrikarejser og du vil begge dage have mulighed for at deltage i et af vores spændende rejseforedrag.

Lørdag kl 15.00 - 15.30 sal B: Det uendelige Afrika. Foredrag ved Africa Tours´ rejseleder John Christensen 
Mange har oplevet Afrikas utrolige fascinerende vilde natur liv på tv, endnu bedre er det at opleve det i virkeligheden. Kom med på Great Trek - en safarirejse fra Victoria Falls, det imponerende Chobe med store flokke af elefanter, på sejltur i Okavango Deltaet, verdens ældste ørken, Namibia ørken med nogle af verdens højeste sanddyner. Etosha National Park, hvor der er gode chancer for at opleve næsehorn. Det bjergrige Damaraland med hulemalerier og havnebyen Swakopmund til de store vinmarker og slutteligt opleve Sydafrikas smukke havneby Cape Town. Der findes ikke mange ruter i Afrika hvor man vil opleve en så varieret natur og dyreliv.
Baronessens Kenya. Blixen elskede Kenya når det er allerbedst. I bedste Blixens stil flyver vi over den afrikanske slette ud til Masai Mara og til campen. Med den smukke Karen Blixen Camp som udgangspunkt skal den afrikanske savanne opleves. De store flokke af dyr. De store vidder, stilheden og lyset. Der vil være mulighed for at opleve den kendte stamme Masaierne helt tæt på. Hør om Afrika Tours spændende safari til Afrika.

Søndag kl. 11.40 - 12.10 sal A: Det Eventyrlige Sydafrika. Foredrag ved Africa Tours´ rejseleder Lars Faursholt 
Glæd dig til vores inspirerende rejseforedrag omkring vores helt nye, og unikke rundrejse i Sydafrika. Med ekspert rejseleder Lars Faursholt i spidsen venter der masser af oplevelser i særklasse. Vi bor i Cape Town, en af verdens smukkeste byer, og herfra skal vi ud at opleve de fantastiske højdepunkter blandt andet Taffelbjerget, Kap det gode håb, pingvinerne og pelssælerne og det altid farverige Waterfront med nogle af Sydafrikas allerbedste restauranter. Rundrejsen fortsætter til Vinlandet med eksklusive vinoplevelser for den kræsne vinelsker efterfulgt af to dage i Hermanus med tid til hvalerne og delfinerne. Vi skal også på haj-safari i havet og får her nærkontakt med den store hvide haj – en af rejsens mange store oplevelser (og på denne rejse oplevet HELT tæt på). Rejsen afsluttes med et par dages ophold i den hyggelige by Knysna, hvor du bestemmer tempoet og hvor der er mulighed for såvel afslapning ved stranden, nye og flere eventyr med rejselederen eller tid på egen hånd i byen.

Søndag 15.40 - 16.10 sal B: Oplev det sydlige Afrika til fods i Swaziland og Krüger N.P. Foredrag ved Africa Tours´ rejseleder Marie Dahl 
Tag med på et visuelt vandreeventyr i det smukke kongedømme Swaziland, hvor det ene betagende landskab erstatter det andet. Vi lægger ud med en vandring ud på Swazilands højsletter, hvor store græsædere færdes vildt blandt kampesten på størrelse med mindre villaer. Herefter sætter vi kursen østpå mod lavlandet, hvor vi ad kringlede grusveje igennem små samfund bestående af lerhytter og urgamle traditioner får et indblik i Swazilands kultur. I lavlandet stifter vi bekendtskab med tykhuder og tamboti.
Swaziland og Krüger National Park ligger næsten i forlængelse af hinanden og vi hopper derfor en tur over grænsen og begiver os ud i Krügers vildnis til fods. Til fods er man helt i den vilde naturs vold. Dette skærper sanserne og giver en fornemmelse af fordums tid, hvor tidligere civilisationer var i et med naturen.
Find ud af på foredraget, hvordan man overlever 4 dage til fods i Krüger kun udstyret med det, du kan bære på ryggen.
Marie er ejer og stifter af Dust and Boots - et 100% danskejet rejseselskab med base i Swaziland. Marie er uddannet biolog og har siden år 2000 rejst, arbejdet og boet i det sydlige Afrika i længere perioder. Hun har boet fast i Swaziland siden 2010. Hun brænder for naturen og dens skabninger og deres indbyrdes forhold.

 

Vi glæder os til at hilse på dig.

 

Ferie For Alle, Herning, 23.-25. februar 2018

Ferie For Alle er Skandinaviens største feriemesse og Africa Tours deltager igen.  

Du finder os med samme placering som sidste år, i Hal G, på stand G5712.

På Africa Tours stand har du mulighed for at hilse på Africa Tours safarieksperter. På Ferie For Alle 2018 er vi klar med række spændende Afrikarejser  og du vil alle tre dage have mulighed for at deltage i et af vores spændende rejseforedrag.

Tidspunkt samt foredragssal vil fremgå senere.   

Vi glæder os til at hilse på dig.

 

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2017

Footer-formular