Africa Tours CSS Sprite

Herning

 

Herning

16-11-2019

Lørdag d. 16. november kl. 15.15 til kl. 18.00 er dagen, hvor vi endnu en gang byder velkommen til Africa Tours fødselsdagsfest og der venter et brag af en dag.

Som altid foregår arrangementet i Herning.  På dagen serverer vi kaffe og kage, og også i år har vi taget en lille ting med til alle, der kigger forbi.

Vores fødselsdagsgæster skal sidde godt og se godt. Derfor afholder vi igen fødselsdagen i Nordisk Film Biograf i sal 1 i Herning. Der er aircondition, god benplads, og hældning på stolerækkerne, så alle har frit udsyn til det store væg-væg lærred, der er på små 100 kvadratmeter.

Nordisk Film Biografer Herning
Sal 1
Sølvgade 1
7400 Herning

Program for dagen: 
Dyrefotograf, globetrotter og zoolog Mogens Trolle har rejst på jordens syv kontinenter og har specialiseret i at tage close-up portrætbilleder af vilde dyr. Det er der kommet en lang række fantastiske ”øjen-kontakt-billeder” ud af. I 2013 tilbagte Mogens et helt år i Afrika med at fotografere dyr. 65.000 billeder og 40.000 kilomter senere rejste han hjem. De mange billeder blev bl.a. til fotoudstillingen ”Øjenkontakt” på Zoologisk Museum og på Valdemar Slot. Mogens er også forfatter og har skrevet bogen ”Afrikas dyreliv – safariguide”.

Mogens har netop opdateret safaribogen med masser af nye billeder bl.a. fra fotoudstillingen. Med udgangspunkt i bogen, sine mange rejser rundt om i vejen – og ikke mindst i Afrika – tager Mogens os alle med til Afrika og endnu fjernere egne på sit medrivende foredrag, hvor vi bl.a. skal høre mere om flere af Mogens mest intense dyreoplevelser med bl.a. løver, chimpanser, hvaler og bjørne. Der vil efter foredraget være mulighed for at købe Mogens’ nye safaribog til specialpris og i en signeret udgave.

Glæd dig også til Jesper Horsteds særdeles spændende foredrag om de store rovdyrs paradis i Indien og Kenya, gorillaerne i Uganda, og mange andre af Afrikas store højdepunkter. Jesper Horsted er uddannet biolog og tidligere direktør i Danmarks Akvarium og Den Blå Planet, som han var idémanden bag. Jesper har haft naturrejser som sin helt store passion i mere end 35 år og har rejst i det meste af Afrika, i Asien samt i Nord- og Sydamerika og ligger inde med en guldgrube af viden om dyr, natur og historier fra ”de varme lande”.

Rejseleder og naturfotograf Lars Gejl har mere end 40 års erfaring med naturformidling, og flere af Lars’ billeder er udgivet i talrige bøger, magasiner, og på frimærker nationalt som internationalt. Lars elsker at være på farten og helst med et fotografiapparat under armen som fx da han i Landrover krydsede han Sahara og kørte Afrika på langs i løbet af elleve måneder, eller da han rejste flere tusinde kilometer i hundeslæde over Grønland og undervejs var i nærkontakt med både polarræv, isbjørne og hvalros. Til fødselsdagen fortæller Lars mere om sine oplevelser med ulve, bjørne, og bl.a. urfugle som alle er mulige at møde på Lars’ spændende rejse til Finland, april 2020.

Udover foredragene med Mogens, Jesper og Lars lover vi dig andre spændende indslag, ligesom du har mulighed for at hilse på flere af vores rejseledere, team Africa Tours Danmark med flere.

Der er gode parkeringsmuligheder med parkeringspladser lige bag biografen (Smedegades P-plads), hvor man kan holde i 3 timer i tidsrummet 8-18. Der er endvidere parkeringsplads under banegården lige overfor biografen. Alle bybusser og tog holder desuden stort set lige udenfor døren.

Vi glæder os alle til at se jer til en hyggelig, afrikansk fødselsdagsfest i Herning. (Husk tilmelding)

PS: Er du uheldigvis forhindret i at deltage, bedes du kontakte os på info@africatours.dk med information omkring dit afbud, samt besked om hvor mange der var tilmeldt for deltagelse.

Tilmeld dig

Tilmeld Herning - fødselsdag den 16/11/2019

Køb fotobogen "Wild Africa" på vores rejseforedrag

Fotobogen "Wild Africa" er en fantastisk bog om dyreliv, natur og kultur i Afrika. Bogen er produceret af naturfotograferne Helle og Uri Løvevild Golman og kan købes på vores rejseforedrag eller via mobilpay. Se mere HER.

Se uddrag fra fotobogens første otte sider herunder. Overskuddet fra salget af fotobogen går til Karen Blixen Camp Trust. 

 

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular