Africa Tours CSS Sprite

København

 

København

19-11-2019

Vi glæder os til at se dig til vores rejseforedrag kl. 17.30.

Hotel Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 København SV

Africa Tours har sammen med Scandic lavet aftale om mulighed for at spise inden informationsmødet.
Spisning starter kl. 17.30 og foredraget starter kl. 19.00.

Det koster kr. 235 per person at spise hos Scandic og de serverer en lækker hovedret. Bestilling af denne ret skal ske direkte til Africa Tours. Afregning sker til Scandic.
Behold kvitteringen. Bestiller du efterfølgende en rejse hos Africa Tours, refunderer vi kvitteringen.

Er du uheldigvis forhindret i at deltage i mødet, bedes du kontakte os på info@africatours.dk med information omkring dit afbud, samt besked om hvor du skulle have deltaget i mødet, og hvor mange der var tilmeldt for deltagelse.

Aftenens foredragsholdere er:

Rejseleder hos Africa Tours; Sami Widell
Kom og hør rejseleder og safariekspert Sami Widell fortælle om Uganda som safariland, naturen, dyrene og nogle af hans egne oplevelser i dette fantastiske land. Eksotiske oplevelsesrejser har altid været Sami Widells store lidenskab, og i sine 15-år som rejseleder har han besøgt alle syv kontinenter og rejst i mere end 30 procent af alle verdens lande.

Uganda er ikke bare et land i det mørke Afrika; det er en grøn perle beliggende i det betagende Østafrika. Landet byder på et spraglet og farverigt kulturliv med over 20 forskellige folkeslag, masser af moderne historie og nogle af Afrikas mest kendte historiske personer, samt en natur uden lige. Uganda er beliggende på ækvator mellem bjergregnskov, vulkaner og store søer blandt andet Nilens udspring.
I modsætning til andre store og velbesøgte safaridestinationer kan man i Uganda kombinere sin klassiske safarioplevelse med et helt unikt besøg hos vores nærmeste slægtninge de store menneskeaber.
En af de største naturoplevelser man kan få i Uganda er at opleve Dian Fossey’s berømte bjerggorillaer. En oplevelse som Ghita Nørbys beskriver således ”Det gør et uudsletteligt indtryk på os mennesker at være tæt på nogle væsener, der på en eller anden måde er så tæt på os selv…”
Det er ikke de eneste menneskeaber, man kan opleve i Uganda. På turen skal vi også opleve chimpanser, som vi deler hele 98% af vores DNA med. Efter at have tilbragt en time med chimpanserne og oplevet deres liv i naturen på nærmeste hold, er ingen i tvivl om hvor fantastiske disse dyr er, og hvor meget de ligner os mennesker med alt fra hengivenhed til vold og politiske alliancer.

Hvor skal jeg tage hen på safari? Det er et spørgsmål, jeg og andre rejseledere er blevet stillet 1000 gange, og mit svar er altid ”det kommer an, på hvad dine forventninger til Afrika er?”. Skal jeg nævne en destination, der kan give alle tænkelige safarioplevelser, så er det Uganda, og denne tur tilbyder det bedste af Afrika.

Rejseleder hos Africa Tours;  Jesper Horsted
Glæd dig også til Jesper Horsteds særdeles spændende foredrag om bl.a. de store tigre i Indien, der kan opleves på alletiders tigersafari udbudt af vores søsterselskab Safari And Beyond. Jesper vil også præsentere nyt fra Afrika, bl.a. vil han fortælle mere om vores nye rundrejser i det sydlige Afrika, hvoraf den ene er til ikke mindre end fem lande. Fælles for rejserne er, at de udbydes med Jesper som rejseleder.

Jesper Horsted er uddannet biolog og tidligere direktør i Danmarks Akvarium og Den Blå Planet, som han var idémanden bag. Jesper har haft naturrejser som sin helt store passion i mere end 35 år og har rejst i det meste af Afrika, i Asien samt i Nord- og Sydamerika og ligger inde med en guldgrube af viden om dyr, natur og historier fra ”de varme lande”. Jesper har besøgt, rejst og været rejseleder i Afrika og Indien siden 1985 og er i dag både product manager og rejseleder hos Safari And Beyond og hos Africa Tours.  

På gensyn til en inspirerende aften. 

Bedste hilsner
Africa Tours 

Tilmeld dig

Tilmeld specialforedrag i København den 19/11/2019

Køb fotobogen "Wild Africa" på vores rejseforedrag

Fotobogen "Wild Africa" er en fantastisk bog om dyreliv, natur og kultur i Afrika. Bogen er produceret af naturfotograferne Helle og Uri Løvevild Golman og kan købes på vores rejseforedrag eller via mobilpay. Se mere HER.

Se uddrag fra fotobogens første otte sider herunder. Overskuddet fra salget af fotobogen går til Karen Blixen Camp Trust. 

 

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular