Africa Tours CSS Sprite

København

 

København

29-10-2019

Vi glæder os til at se dig til vores specialforedrag kl. 17.00-21.00.

Hotel Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15
2450 København SV

Africa Tours har sammen med Scandic lavet aftale om mulighed for at spise inden informationsmødet.
Spisning starter kl. 17.00 og foredraget starter kl. 18.30.

Det koster kr. 235 per person at spise hos Scandic og de serverer en lækker hovedret. Bestilling af denne ret skal ske direkte til Africa Tours. Afregning sker til Scandic.
Behold kvitteringen. Bestiller du efterfølgende en rejse hos Africa Tours, refunderer vi hovedretten.

Er du uheldigvis forhindret i at deltage i mødet, bedes du kontakte os på info@africatours.dk med information omkring dit afbud, samt besked om hvor du skulle have deltaget i mødet, og hvor mange der var tilmeldt for deltagelse.

På gensyn til en inspirerende aften med fokus på Afrika på dine betingelser.

Aftenens foredragsholdere er:

Karen Blixen ekspert og rejseleder hos Africa Tours; John Christensen
Blixen vidunderlige Afrika
Til næste år er det 35 år siden at filmen ”Mit Afrika” havde verdens premiere. Storfilmen om Karen Blixens liv som plantageejer i Kenya. Karen Blixen elskede Kenya fra første dag hun ankom til landet.
Vi tager en tur i den verdensberømte forfatterindes fodspor og oplever det smukke Kenya med den storslået natur, de uendelige sletter med de store flokke af dyr og den afrikanske nattehimmel med millioner af stjerner.

Dyrepasser i Aalborg Zoo og rejseleder hos Africa Tours; Paw Gosmer
Kom tæt på naturbevaring og elefanterne i Afrika
Tag med til et medrivende og levende fortalt foredrag af Paw Gosmer. Paw arbejder til daglig i Aalborg Zoo som ansvarlig for Afrika-afdelingen – herunder naturligvis elefanterne. Det er med udgangspunkt i denne passion, han fortæller om Afrikas smukke dyreliv og arbejdet i Sydafrika som elefantambassadør. Hør om Paws rejser til Afrika, om dyrelivet og ikke mindst om elefanterne og muligheden for at blive elefantambassadør og gøre en forskel for den truede dyreart.

Bedste hilsner
Africa Tours   

Tilmeld dig

Tilmeld specialforedrag København den 29/10/2019

Køb fotobogen "Wild Africa" på vores rejseforedrag

Fotobogen "Wild Africa" er en fantastisk bog om dyreliv, natur og kultur i Afrika. Bogen er produceret af naturfotograferne Helle og Uri Løvevild Golman og kan købes på vores rejseforedrag eller via mobilpay. Se mere HER.

Se uddrag fra fotobogens første otte sider herunder. Overskuddet fra salget af fotobogen går til Karen Blixen Camp Trust. 

 

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular