Africa Tours CSS Sprite

AFRICA TOURS REJSEMESSER 

Rejsemessen for Kvalitetsrejser, København 19. - 20. oktober 2019

Rejsemessen for Kvalitetsrejser foregår i Øksnehallen og Africa Tours deltager igen. 

Lørdag fra kl. 10.00-18.00
Søndag fra kr. 10.00-17.00

Du finder os med samme placering som sidste år, på stand 90A.

Køb dine billetter til rejsemessen for kvalitetsrejser med 50% rabat - Tryk her

Kom og høre vore rejseledere på spændende foredrag. Africa Tours og vort søsterselskab Safari and Beyond har følgende foredrag:

Lørdag kl. 14.20-14.50 i sal C / Lars Gejl – Et unikt perspektiv på Finland og dyrelivet
Rejseleder og naturfotograf Lars Gejl har mere end 40 års erfaring med naturformidling, og flere af Lars’ billeder er udgivet i talrige bøger, magasiner, og på frimærker nationalt som internationalt. Lars elsker at være på farten og helst med et fotografiapparat under armen som fx da han i Landrover krydsede han Sahara og kørte Afrika på langs i løbet af elleve måneder, eller da han rejste flere tusinde kilometer i hundeslæde over Grønland og undervejs var i nærkontakt med både polarræv, isbjørne og hvalros. Lars fortæller om sine oplevelser med ulve, bjørne, og bl.a. urfugle som alle er mulige at møde på Lars’ spændende rejse til Finland, april 2020.

Lørdag kl. 17.00-17.30 i sal C / Marie Dahl – Vandring i Swaziland og Krüger National Park
Tag med på et visuelt vandreeventyr sammen med Marie Dahl i det smukke kongedømme Swaziland, hvor det ene betagende landskab erstatter det andet. Vi lægger ud med en vandring ud på Swazilands højsletter, hvor store græsædere færdes vildt blandt kampesten på størrelse med mindre villaer. Herefter sætter vi kursen østpå mod lavlandet, hvor vi ad kringlede grusveje igennem små samfund bestående af lerhytter og urgamle traditioner får et indblik i Swazilands kultur. I lavlandet stifter vi bekendtskab med tykhuder og tamboti.
Swaziland og Krüger National Park ligger næsten i forlængelse af hinanden og vi hopper derfor en tur over grænsen og begiver os ud i Krügers vildnis til fods. Til fods er man helt i den vilde naturs vold. Dette skærper sanserne og giver en fornemmelse af fordums tid, hvor tidligere civilisationer var i et med naturen.

Søndag kl. 11 – 11.30 Sal G / Jesper Horsted – Safari i fem lande i det sydlige Afrika
Glæd dig til et foredrag om en safari til fem af det sydlige Afrikas smukke lande, nemlig Sydafrika, Zambia, Namibia, Botswana og Zimbabwe. Foredraget holdes af turens rejseleder, biolog Jesper Horsted, som især vil vise nogen af sine egne billeder af naturen og dyrelivet.
Oplev en stor variation i landskaber og natur med bl.a. Zambezi Floden, Victoria Falls, Chobe Floden og Afrikas ikoniske savanne. Turen byder på talrige aktiviteter og et tætpakket program, samt gode muligheder for at se mange af Afrikas spændende dyr, bl.a. de sagnomspundne Big Five: Elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Rejsens kulturelle islæt er et besøg i den verdensberømte township Soweto nær Johannesburg, hvor bl.a. Nelson Mandela og Desmond Tutu boede. Det kan lyde vel ambitiøst at besøge fem lande på 10 dage, men på denne nye safarirute på under 500 kilometer i alt, er der faktisk væsentligt mindre kørsel end på de fleste andre safarier. Selve transporten foregår med fly eller på fremragende asfaltveje i komfortable minibusser. På safariaktiviteterne køres der selvfølgelig i åbne firehjulstrukne biler i den klassiske afrikanske natur, eller der sejles i åbne både på områdets imponerende floder, og så er der flere gåture på programmet i de smukke landskaber.

Søndag kl. 13.40 – 14.10 i sal E / Jesper Horsted - De Store Rovdyrs Paradis, Safari i Indien og Kenya 
Hør Jesper Horsted fortælle om denne eventyrlige safari til to kontinenter og to af verdens absolut bedste safarilande, nemlig rovdyrenes paradis i hhv. Indiens og Kenyas storslåede natur. Mulighederne for at se adskillige af verdens mest ikoniske rovdyr er ualmindeligt fine på denne enestående rejse.
Indien er ubetinget det land, hvor der findes flest vilde tigre, og hvor sandsynligheden for at se dem samtidig er langt størst. Faktisk er bestanden af den smukke bengalske tiger i fremgang, hvilket ikke mindst skyldes nationalparkerne i det centrale Indien, og på turen besøges to af disse, nemlig Sariska og Ranthambore. Ud over den sunde tigerbestand rummer parkerne også mange andre store rovdyr som leopard, stribet hyæne, sjakal og læbebjørn. Der ses selvfølgelig masser af byttedyr som hjorte, antiloper og vildsvin, og så findes her mange aber og et imponerende og farvestrålende fugleliv. I Kenya, der er et af Afrikas absolut bedste safarilande, findes flertallet af kontinentets store rovdyr på savannen, f.eks. løver, leoparder, geparder og plettede hyæner. På rejsen er der selvfølgelig fokus på at finde disse, men der bliver også god tid til at søge efter de mange andre spektakulære dyr som f.eks. elefanter, næsehorn, bøfler, flodheste, giraffer, zebraer og mange elegante antiloper og aber, samt det imponerende fugleliv og store krokodiller.
Foredraget er illustreret af mange billeder, som foredragsholderes og rejselederen har taget på sine tidligere rejser i områderne, bl.a. af nogle af de mange tigre, leoparder, løver og geparder, som er blevet set under vejs.

Ferie For Alle, Herning, 21.-23. februar 2020

Ferie For Alle er Skandinaviens største feriemesse og du finder Africa Tours på stand G5710 i 2020.

På Africa Tours messer har du mulighed for at hilse på Africa Tours safarieksperter samt deltage i vores spændende rejseforedrag.

Vi glæder os til at hilse på dig.

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular