Africa Tours CSS Sprite

AFRICA TOURS REJSEMESSER 

Rejsemessen for Kvalitetsrejser, København 19. - 20. oktober 2019

Rejsemessen for Kvalitetsrejser foregår i Øksnehallen og Africa Tours deltager igen. 

Du finder os med samme placering som sidste år, på stand 90A.

Kom og høre vore rejseledere på spændende foredrag. Africa Tours og vort søsterselskab Safari and Beyond har følgende foredrag:

Lørdag kl. 14.20-14.50 i sal C / Lars Gejl – Et unikt perspektiv på Finland og dyrelivet
Rejseleder og naturfotograf Lars Gejl har mere end 40 års erfaring med naturformidling, og flere af Lars’ billeder er udgivet i talrige bøger, magasiner, og på frimærker nationalt som internationalt. Lars elsker at være på farten og helst med et fotografiapparat under armen som fx da han i Landrover krydsede han Sahara og kørte Afrika på langs i løbet af elleve måneder, eller da han rejste flere tusinde kilometer i hundeslæde over Grønland og undervejs var i nærkontakt med både polarræv, isbjørne og hvalros. Lars fortæller om sine oplevelser med ulve, bjørne, og bl.a. urfugle som alle er mulige at møde på Lars’ spændende rejse til Finland, april 2020.

Lørdag kl. 17.00-17.30 i sal C / Marie Dahl – Vandring i Swaziland og Krüger National Park
Tag med på et visuelt vandreeventyr sammen med Marie Dahl i det smukke kongedømme Swaziland, hvor det ene betagende landskab erstatter det andet. Vi lægger ud med en vandring ud på Swazilands højsletter, hvor store græsædere færdes vildt blandt kampesten på størrelse med mindre villaer. Herefter sætter vi kursen østpå mod lavlandet, hvor vi ad kringlede grusveje igennem små samfund bestående af lerhytter og urgamle traditioner får et indblik i Swazilands kultur. I lavlandet stifter vi bekendtskab med tykhuder og tamboti.
Swaziland og Krüger National Park ligger næsten i forlængelse af hinanden og vi hopper derfor en tur over grænsen og begiver os ud i Krügers vildnis til fods. Til fods er man helt i den vilde naturs vold. Dette skærper sanserne og giver en fornemmelse af fordums tid, hvor tidligere civilisationer var i et med naturen.

Søndag kl. 11 – 11.30 Sal G / Jesper Horsted – Etiopien og enestående naturoplevelser
Yderst spektakulære landskaber og et helt enestående dyreliv. Det er hvad en naturrejse til Etiopien kan byde på. Glæd dig til et foredrag med billeder af de oplevelser, som venter på en safari til det mange kalder Afrikas tag, nemlig Etiopiens vidtstrakte vulkanske højland fortalt af rejseleder Jesper Horsted.
At sidde midt i en stor flok gelada-aber er en oplevelse for livet, og når det foregår i Simien Mountains, der kan matche selveste Grand Canyon i storhed, bliver det ikke meget mere unikt. Fantastisk er det også at opleve verdens mest sjældne medlem af hundefamilien, nemlig den utroligt smukke etiopiske ulv. Trods sjældenheden er den forholdsvis let at se på det helt åbne Sanetti plateau i ca. 4.000 meters højde i Bale Mountains. Dette er blot et par af højdepunkterne i det geologisk set dramatiske krydsfelt, hvor Afrikas største højlandsområde gennemskæres af den imponerende Great Rift Valley med savanne, varme kilder, søer, floder og vandfald. Etiopien er desuden et land beriget med farvestrålende folkefærd og store kulturattraktioner, hvoraf flere er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv, f.eks. forhistoriske borge og berømte klippekirker. Foredraget giver et godt indblik i Etiopiens storslåede natur suppleret med spændende kulturelle islæt.

Søndag kl. 13.40 – 14.10 i sal E / Jesper Horsted - Indiens Tigre, Templer og Taj Mahal
Hør Jesper Horsted fortælle om denne helt fantastisk naturrejse til fire smukke nationalparker i det centrale Indien, der bl.a. rummer en enestående bestand af tigre, og som var inspirationskilde til forfatteren Rudyard Kiplings verdensberømte værk, Junglebogen. Turen er krydret med besøg ved tre af Indiens største kulturattraktioner, nemlig Taj Mahal, Agra Red Fort og templerne i Khajuraho, der alle er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv.
Indien er ubetinget det land, hvor der lever flest vilde tigre, og hvor sandsynligheden for at se dem samtidig er langt størst. Faktisk er bestanden af den smukke bengalske tiger i fremgang i landet, hvilket ikke mindst skyldes nationalparkerne i det centrale Indien. Under vejs på ruten besøges Panna, Bandhavgarh, Kanha og Pench, der ud over de sunde tigerbestande også rummer andre spændende rovdyr, masser af smukke byttedyr som vildsvin, hjorte, antiloper og okser, mange aber samt et imponerende og farvestrålende fugleliv, hvor den vilde påfugl måske er den allermest imponerende.
Foredraget er illustreret med mange billeder, som rejselederen og foredragsholderen har taget på tidligere rejser i området, bl.a. af nogle de mange tigre, som er blevet set under vejs, men også af de andre spændende dyr, den smukke natur og de verdenskendte historiske bygningsværker.

Ferie For Alle, Herning, 21.-23. februar 2020

Ferie For Alle er Skandinaviens største feriemesse og du finder Africa Tours på stand G5710 i 2020.

På Africa Tours messer har du mulighed for at hilse på Africa Tours safarieksperter samt deltage i vores spændende rejseforedrag.

Vi glæder os til at hilse på dig.

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular