Africa Tours CSS Sprite

Aarhus

 

Aarhus

29-10-2019

 Vi glæder os til at se dig til vores speciale rejseforedrag kl. 17.30!

Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus C

Africa Tours har sammen med Scandic lavet aftale om mulighed for at spise inden informationsmødet.
Spisning starter kl. 17.30 og foredraget starter kl. 19.00.

Det koster kr. 199 per person at spise hos Scandic Aarhus City, og de serverer en lækker hovedret.
Bestilling af denne ret skal ske direkte til Africa Tours. Afregning sker til Scandic Aarhus City.
Behold kvitteringen. Bestiller du efterfølgende en rejse hos Safari and Beyond eller Africa Tours, refunderer vi kvitteringen.

Lars Gejl, Rejseleder

Rejseleder og naturfotograf Lars Gejl har mere end 40 års erfaring med naturformidling, og flere af Lars’ billeder er udgivet i talrige bøger, magasiner, og på frimærker nationalt som internationalt. Lars elsker at være på farten og helst med et fotografiapparat under armen som fx da han i Landrover krydsede han Sahara og kørte Afrika på langs i løbet af elleve måneder, eller da han rejste flere tusinde kilometer i hundeslæde over Grønland og undervejs var i nærkontakt med både polarræv, isbjørne og hvalros. Lars fortæller om sine oplevelser med ulve, bjørne, og bl.a. urfugle som alle er mulige at møde på Lars’ spændende rejse til Finland, april 2020.

Jesper Horsted, rejseleder

Yderst spektakulære landskaber og et helt enestående dyreliv. Det er hvad en naturrejse til Etiopien kan byde på. Glæd dig til et foredrag med billeder af de oplevelser, som venter på en safari til det mange kalder Afrikas tag, nemlig Etiopiens vidtstrakte vulkanske højland fortalt af rejseleder Jesper Horsted.
At sidde midt i en stor flok gelada-aber er en oplevelse for livet, og når det foregår i Simien Mountains, der kan matche selveste Grand Canyon i storhed, bliver det ikke meget mere unikt. Fantastisk er det også at opleve verdens mest sjældne medlem af hundefamilien, nemlig den utroligt smukke etiopiske ulv. Trods sjældenheden er den forholdsvis let at se på det helt åbne Sanetti plateau i ca. 4.000 meters højde i Bale Mountains. Dette er blot et par af højdepunkterne i det geologisk set dramatiske krydsfelt, hvor Afrikas største højlandsområde gennemskæres af den imponerende Great Rift Valley med savanne, varme kilder, søer, floder og vandfald. Etiopien er desuden et land beriget med farvestrålende folkefærd og store kulturattraktioner, hvoraf flere er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv, f.eks. forhistoriske borge og berømte klippekirker. Foredraget giver et godt indblik i Etiopiens storslåede natur suppleret med spændende kulturelle islæt.

Er du uheldigvis forhindret i at deltage i mødet, bedes du kontakte os på info@africatours.dk med information omkring dit afbud, samt besked om hvor du skulle have deltaget i mødet, og hvor mange der var tilmeldt for deltagelse.

På gensyn til en inspirerende aften med fokus på Afrika på dine betingelser.

Bedste hilsner
Africa Tours

Tilmeld dig

Tilmeld rejseforedrag Århus den 29/10/2019

Køb fotobogen "Wild Africa" på vores rejseforedrag

Fotobogen "Wild Africa" er en fantastisk bog om dyreliv, natur og kultur i Afrika. Bogen er produceret af naturfotograferne Helle og Uri Løvevild Golman og kan købes på vores rejseforedrag eller via mobilpay. Se mere HER.

Se uddrag fra fotobogens første otte sider herunder. Overskuddet fra salget af fotobogen går til Karen Blixen Camp Trust. 

 

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular