Africa Tours CSS Sprite

Aarhus

 

Aarhus

29-10-2019

Vi glæder os til at se dig til vores speciale foredrag kl. 17.30!

Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus C

Africa Tours har sammen med Scandic lavet aftale om mulighed for at spise inden informationsmødet.
Spisning starter kl. 17.30 og foredraget starter kl. 19.00.

Det koster kr. 199 per person at spise hos Scandic Aarhus City, og de serverer en lækker hovedret.
Bestilling af denne ret skal ske direkte til Africa Tours. Afregning sker til Scandic Aarhus City.
Behold kvitteringen. Bestiller du efterfølgende en rejse hos Safari and Beyond eller Africa Tours, refunderer vi kvitteringen.

Aftenens foredragsholdere er:

Naturfotograf og rejseleder hos Africa Tours og Safari and Beyond: Lars Gejl
Rejseleder og naturfotograf Lars Gejl har mere end 40 års erfaring med naturformidling, og flere af Lars’ billeder er udgivet i talrige bøger, magasiner, og på frimærker nationalt som internationalt. Lars elsker at være på farten og helst med et fotografiapparat under armen som fx da han i Landrover krydsede han Sahara og kørte Afrika på langs i løbet af elleve måneder, eller da han rejste flere tusinde kilometer i hundeslæde over Grønland og undervejs var i nærkontakt med både polarræv, isbjørne og hvalros. Lars fortæller om sine oplevelser med ulve, bjørne, og bl.a. urfugle som alle er mulige at møde på Lars’ spændende rejse til Finland, april 2020.

Rejseleder hos Africa Tours og Safari and Beyond: Jesper Horsted

Hør Jesper Horsted fortælle om denne eventyrlige safari til to kontinenter og to af verdens absolut bedste safarilande, nemlig rovdyrenes paradis i hhv. Indiens og Kenyas storslåede natur. Mulighederne for at se adskillige af verdens mest ikoniske rovdyr er ualmindeligt fine på denne enestående rejse.

Indien er ubetinget det land, hvor der findes flest vilde tigre, og hvor sandsynligheden for at se dem samtidig er langt størst. Faktisk er bestanden af den smukke bengalske tiger i fremgang, hvilket ikke mindst skyldes nationalparkerne i det centrale Indien, og på turen besøges to af disse, nemlig Sariska og Ranthambore. Ud over den sunde tigerbestand rummer parkerne også mange andre store rovdyr som leopard, stribet hyæne, sjakal og læbebjørn. Der ses selvfølgelig masser af byttedyr som hjorte, antiloper og vildsvin, og så findes her mange aber og et imponerende og farvestrålende fugleliv. I Kenya, der er et af Afrikas absolut bedste safarilande, findes flertallet af kontinentets store rovdyr på savannen, f.eks. løver, leoparder, geparder og plettede hyæner. På rejsen er der selvfølgelig fokus på at finde disse, men der bliver også god tid til at søge efter de mange andre spektakulære dyr som f.eks. elefanter, næsehorn, bøfler, flodheste, giraffer, zebraer og mange elegante antiloper og aber, samt det imponerende fugleliv og store krokodiller.

Foredraget er illustreret af mange billeder, som foredragsholderes og rejselederen har taget på sine tidligere rejser i områderne, bl.a. af nogle af de mange tigre, leoparder, løver og geparder, som er blevet set under vejs.

På gensyn til en inspirerende aften med spændende rejseforedrag.

Bedste hilsner
Africa Tours

Tilmeld dig

Tilmeld specialforedrag Århus den 29/10/2019

Køb fotobogen "Wild Africa" på vores rejseforedrag

Fotobogen "Wild Africa" er en fantastisk bog om dyreliv, natur og kultur i Afrika. Bogen er produceret af naturfotograferne Helle og Uri Løvevild Golman og kan købes på vores rejseforedrag eller via mobilpay. Se mere HER.

Se uddrag fra fotobogens første otte sider herunder. Overskuddet fra salget af fotobogen går til Karen Blixen Camp Trust. 

 

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular