Africa Tours CSS Sprite

Kim Roslev

 

Kim Roslev er en professionel naturfotograf med mere end 15 års erfaring, og så afholder han ofte fotokurser. Derudover er Kim foredragsholder og rejseleder på både almindelige og fotosafarier.

Fascinationen af det Afrikanske kontinent har ligget i Kim siden den tidlige barndom, hvor Tarzanbøger- og film var en del af opvæksten. Allerede den gang var han fast besluttet på, at han med tiden skulle søge alle muligheder for at komme til at arbejde med denne og andre fantastiske naturperler. Kim har således dykket i det røde hav med store hajer, vandret hen over Mont Blanc plateauet i alperne og vigtigst, besøgt flere lande i det afrikanske kontinent.

Det er på disse rejser til Afrika, at kærligheden til kontinentet er vokset. Særligt Kenya har en speciel plads i Kims hjerte, da der i dette land er så mange spændende motiver for en naturfotograf. Ikke to dage er ens, og hver gang forventningerne til en ny dag opstilles, bliver de overgået af det mangfoldige dyreliv og fascinerende natur, man finder i Kenya.

Kim Roslev er privat gift med Lone Roslev. De har sammen en passion for at beskytte den verden, de elsker at fotograferer. Derfor har de opstartet et non-profit projekt, hvor de fantastiske billeder, de har taget, bliver solgt. overskuddet herfra doneres i samarbejde med bl.a. Karen Blixen Camp Trust til at sikre skolemøbler og andet undervisningsmateriale til den lokale befolkning. Derudover har de sammen opstartet et miljøprojekt, der skal hjælpe med at holde naturområderne rene.

Kim har en meget stor interesse i naturen og arbejdet hermed, er tæt knyttet til livet i felten. Han ser frem til at kunne dele denne fascination med Africa Tours gæster.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular