Africa Tours CSS Sprite

Lone Roslev

 

Lone, er en aktiv foredragsholder og rejseleder på fotosafarier samt almindelige safarier. Hun har 15 års erfaring med naturfotografering og som følge deraf, er hun en efterspurgt afholder af fotokurser.

Vores nye rejseleder Lone har en meget stærk forbindelse til naturen og dyrelivet. Hun elsker sit arbejde i felten, både på egne ekspeditioner og sammen med entusiastiske gæster. I naturen sker der hver dag noget nyt og spændende og to dage er aldrig ens.

Lone elsker både stort og småt; hun er at finde bag kameraet i skovbunden for at dokumentere farven på insekterne, samt fotograferer fyrværkeri til festerne for Det Danske Kongehus.

Rejserne og kærligheden til Afrika startede i Sydafrika, men efter mødet med Kenya og landets befolkning er de fleste af hendes ekspeditioner gået til Østafrika. For en fotograf er Kenya uforudsigelig og altid leveringsdygtig i spændende motiver. At dyrene er i deres naturlige habitat, og frit kan flytte sig, giver hele tiden nye fantastiske muligheder for motiver. Uanset hvor man vender kameraet imod, leverer dette skønne land altid ønskemotiver.

Som tak til dette land har Lone gennem de sidste fire år været leder af et projekt i en landsbyskole på Masai Mara, hvor hun i samarbejde med en kvindelig NGO-organisation, og Karen Blixen Camp Trust, har sikret børnene skolemøbler, undervisningsmateriale, 2 nye klasselokaler, samt opsamlingstanke til drikkevand. Størstedelen af beløbet er skaffet ved salg af foto som alle er solgt som print og kort, hvor hele overskuddet ved dette salg er brugt på dette projekt. Projektet med salg af foto fortsætter, men fremover vil I kunne møde motiver fra både Lone og hendes mand Kim Roslev.

Desuden har Lone sammen med Kim startet et miljøprojekt i Kenya, for at fremme oprydning / renholdelse af naturområderne.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular