Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Det altid varme Indiske Ocean og pudderhvide strande

Det Indiske Ocean

Koralrev, snorkle og dykke og et ønske om at møde havskildpadder

Det Indiske Ocean

Zanzibar - Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads og et strejf af Arabien

Det Indiske Ocean

Mombasa - skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris

Det Indiske Ocean

Uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene

Det Indiske Ocean

Seychellerne - Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Det Indiske Ocean

Mauritius - Billedskønne strande i verdensklasse

Det Indiske Ocean

Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter

Mombasakysten

 

Mombasakysten

Mombasa er beliggende på Kenyas østkyst, og udover at være Kenyas næststørste by så er Mombasa også kilometerlange og kridhvide strande med eksotiske kokospalmer. Det krystalklare Indiske Ocean er fortræffeligt at kombinere med en safari.

På kysten findes alt fra det simple strandhotel til det luksuriøse resort med spændende restauranter og de traditionelle ”Dhow” sejlskibe.

Der bor ca. 1.2 millioner mennesker i Mombasa by, og selve Mombasa by er en ø, som forbindes med hovedlandet via Nyali Bridge i nord, Likoni Ferry i syd og Makupa Causeway i vest.

Når man taler badeferie ved Mombasa, er der to kystlinjer. Kystlinjen nord for og kystlinjen syd for Mombasa. På nordsiden findes bl.a. strandene Nyali, Bamburi og Kisauni og sydkysten er kendt for bl.a. Tiwi og særligt Diani.

Strandene syd for Mombasa er, særligt ved Diani Beach området, en fantastisk oplevelse. Kridhvidt sand, palmer og året rundt en temperatur på ca. 27-32 grader. Ved strandområdet er der fantastiske muligheder for at slappe af, men også for at være lidt aktiv. Enten i havet eller på landjorden. Snorkel- og flaskedykning mellem korallerne. Sejltur med en dhow, windsurfing og mange andre vandsportsaktiviteter. På landjorden er der fine muligheder for en runde golf eller flere på de omkringliggende golfbaner.

Ved et besøg i Mombasa by er der fine muligheder for at se tilbage på godt 2.000 års handel. Mombasa er en af Afrikas vigtigste havnebyer, og rundt omkring i byen anes tydeligt, at byen både har været besat og haft beboere med arabisk, spansk, og indisk baggrund. En strand- og badeferie på de kilometerlange sandstrande er en fantastisk oplevelse og absolut et ophold værd.

Der er afrejse til og fra Mombasa flere gange dagligt, og også fine muligheder for et længerevarende ophold ved de fantastiske strande ved Det Indiske Ocean.

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.06.2018

Footer-formular