Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Samburu National Reserve

Godt 325 km fra Nairobi (ca. 6 timers kørsel), i det tørre nordlige Kenya, ligger det 165 km² store Samburu-reservat. Reservatet ligger på en lavaslette med stejle slugter og bløde bakker.

Den centrale nerve i reservatet er Ewaso Ngiro-floden også kendt som "den brune flod”, som giver liv til dyrene og vegetationen omkring. Set oppefra ligner det en grøn slange, der bugter sig gennem landskabet.

På begge sider af floden er der et galleri af grønt bestående af bl.a. paraplyakacier og doumpalmer, der tiltrækker en sværm af fugleliv. I dette område findes også nogle af Kenyas mere sjældne dyrearter, såsom girafgazellen, Grevy’s zebra, netgiraffen, og oryxantilopen, I Samburu ses også den blåbenede somalistruds, perlehøns og forskellige ørne. I alt er der registreret mere end 365 forskellige fuglearter i reservatet.

Langt de fleste planlagte ture har to overnatninger i Samburu. Samburu kan godt bære tre overnatninger. Det giver to hele dage og dermed god tid til at udforske området. Med de gode veje Kenya har fået, er det muligt at nå fra Nairobi til Samburu på én dag og være fremme godt frokost.

Lad det være sagt med det samme. Samburu er fantastisk! Det er ikke overrendt af turister og for mange safarirejsende et af de absolut smukkeste områder i Kenya.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular