Africa Tours CSS Sprite

The Elephant Express

The Elephant Express ejes og drives af Imvelo Safari Lodges, der har to lodges nær Victoria Falls og fire camps i Zimbabwes største nationalpark Hwange.

I 2015 åbnede Imvelo The Elephant Express, der kører på strækningen fra Dete Railway Station, der ligger ca. 2 timers kørsel fra Victoria Falls, til Ngamo Siding og retur. 
Ngamo Siding ligger i Hwange National Park tæt ved Imvelos to camps; Bomani og Camelthorn og The Elephant Express er derfor oplagt at benytte til og/eller fra når man er indkvarteret på en af de to dejlige lodges.Togturen varer ca. to timer og kører dagligt på strækningen ved minimum to deltagere. Skal bookes hjemmefra.

The Elephant Express er en sporvogn med én vogn, der har plads til 22 gæster. Børn under 7 år er ikke tilladt.
Vognen har et safari design med åbne sider, motor for og bag og uddannede konduktører. Der er gode sæder og borde ombord samt plads til at bevæge sig rundt på den to timer lange togtur foruden toilet.
Sodavand, øl og vin samt snacks er med ombord og frokosten serveres i vognen inden afgang fra Ngamo Siding.

Undervejs på togrejsen har man et godt udsyn fra den rummelige vogn når man roligt glider gennem Zimbabwes største nationalpark Hwange og det er ikke unormalt at se Afrikas dyreliv langs eller på skinnerne. I sådanne tilfælde stoppes vognen som regel, så der er tid til at fotografere landskabet og dyrene. 

Ombord er en konduktør og en guide, der fortæller om området og er behjælpelig med at svare på spørgsmål. Konduktøren har mere end 30 års erfaring og han er hele tiden i kontakt med det lokale trafikcenter og Zimbabwe Railways, da det er de offentlige jernbaneskinner der benyttes.
For hver 10 kilometer er der mulighed for at rangere toget ind på et sidespor, så andre tog kan passere. Strækningen fra Dete til 

Ngamo Siding er et langt lige stykke med et sigt frem på 25 kilometer.


Toget kører dagligt fra Ngamo Siding kl. 11.00 og fra Dete Railway Station kl. 14.00. Tiderne er med forbehold for ændringer eller aflysninger, hvis Zimbabwe Railways skønner dette. Derfor anbefales det også, at man ikke flyver hjem samme dag toget er booket.

Togturen er en anderledes og sjov måde både at opleve safari på, men også en anderledes og god måde at komme frem til sin indkvartering.

Rejser under temaet »Elephant Express«

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular