Africa Tours CSS Sprite

Stimela Star

Stimela Star er en privat togvogn med sovekupeer og lounge, som kobles på det almindelige tog fra Victoria Falls til Hwange National Park og retur. Stimela er det ord, der i Zimbabwe og Zululand bliver brugt om tog, fordi det minder om lyden fra et tog. Toget vil transportere dig afsted med høj komfort og gammeldags charme, og du vil vågne op veludhvilet og klar til din safari i Hwange National Park.

På Stimela Star kan du nyde forfriskninger og middag. Der er underholdning fra guiderne i loungevognene, hvor du også kan nyde kaffe og drinks, før du trækker dig tilbage til din egen private togkupe. Her vil du blive lullet i søvn af den helt unikke følelse, du får af at køre med tog. Næste morgen serveres der varm og kold morgenmad, inden du fortsætter dit eventyr i Hwange National Park.

Stimela Star består af to vogne med plads til tolv sovende gæster, i single eller dobbelt rum med delte badeværelse. 

Middagene serveres i spisevognen og der er en bar lounge. Til store fester er der endda mulighed for at lave dansegulv.

Ved ankomst til toget bliver du vist til loungevognen til en velkomstdrink, mens der er orientering og bagagen bliver sat på plads. Bagefter vises du til din kupe, hvor du kan friske dig op inden afgang omkring kl. 19.00. Herefter er der drinks og 

kanapeer i bar loungen og aftensmad ca. en time senere. Herefter trækkes der til kaffevognen for kaffe og drinks, og underholdning fra guiderne der fortæller historier om Victoria Falls, Hwange og togets historie.

Sidst på aftenen kan du trække dig tilbage til din kupe. Her får du lov til at nyde, den luksus det er at blive lullet og rokket i søvn af togets milde bumlen og mekaniske klikken.

Stimela Star er en del af Imvelo-kæden, der står bag en række lodges og camps i Hwange National Park og ved Victoria Falls. Imvelo står desuden også bag en række sociale og bæredygtige tiltag. De gør et kæmpe stykke arbejde for at støtte og inddrage lokalbefolkningen samt beskytte naturen og dyrene. Læs mere om Imvelo’s mange projekter på vores blog. 

Rejser under temaet »Stimela Star«

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular