Africa Tours CSS Sprite

Oplevelser i og omkring Cape Town  

Hej   - jeg hedder Maja, er studerende og skal fra december 2016 og 6 måneder frem bo og studere i Cape Town, Sydafrika.
Mens jeg er hernede skriver jeg blogindlæg for Africa Tours, om både stort og småt,  der er at opleve i og omkring Cape Town, og jeg kan allerede nu love, at det ikke bliver kedeligt.


Cape Town byder på en endeløs strøm af oplevelser for alle. Uanset om man drømmer om storbyferie, afslapning på stranden, naturoplevelser, kultur, gastronomi, ekstremsport eller noget helt syvende, så finder man det her! 

Jeg er kommet herned lige i højsæsonen, hvor mennesker fra hele verden stimler til Cape Town, for at nyde sol og varme og tage på opdagelse i Cape Towns mange muligheder.   

Lige nu sidder jeg på en skøn cafe i Sea Point, lidt uden for Cape Town centrum, med bjergene bag mig, det åbne og endeløse hav foran mig, og betragter feststemte rugby fans, der med maling i hovedet og flag i luften, bevæger sig ned mod stadion, hvor en stor turnering er i gang. Byen emmer af liv, og det er fantastisk at tænke på, at jeg de næste seks måneder kommer til at bo her, og blive en del af storbyens puls.

Jeg glæder mig meget til at dele oplevelser og historier fra denne, verdens måske smukkeste storby med jer.

De bedste hilsner
Maja, Cape Town, Sydafrika 

Majas blog

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular