Africa Tours CSS Sprite

Africa Tours' fordelsprogram

En rejse til Afrika ER fantastisk, og hos Africa Tours vil vi gøre vores allerbedste for dels at gøre din tur til noget helt særligt, dels at være med til at fastholdet dine minder om uforglemmelige oplevelser i Afrika. Derfor har vi lavet et fordelsprogram til vores gæster. Et program, der har Afrika og dig som omdrejningspunkt.

Det hele starter inden du drager af sted og vi følger op, når du kommer hjem fra din drømmerejse.

Alle, der tilmelder sig vores nyhedsmail, er en del af fordelsprogrammet. I nyhedsmailen præsenterer vi de arrangementer, vi inviterer til i løbet af året. Det kan være vinsmagning, rundvisning i Zoo, en tur i biografen mm.
Vi inviterer dig også til vores årlige fødselsdag i Herning. En fantastisk tradition, hvor 150-200 mennesker samles, når vi inviterer til kaffe og kage. Vi får hilst på hinanden og har en hyggelig eftermiddag. Du kan mødes med vores dygtige rejseledere, vi holder små foredrag og du kan gå hjem med sidste nyt fra Afrika.

Ree Park Safari
Køber du en safari, badeferie eller en anden rejse hos Africa Tours, inkluderer vi en gratis entré til Ree Park Safari for dig og dine medrejsende.                                                                                                                                     

Ree Park Safari ligger på Djursland ikke langt fra Ebeltoft. Stedet er virkeligt skønt, og man kommer tæt på dyrene, der har store områder at bevæge sig rundt på. Her kan du møde en lang række af de kendte Afrika dyr, blandt andet savannens formel 1 racer – geparden – der kan komme op på en tophastighed på omkring 110 km i timen.
Du kan vælge at bruge din gratis entré til Ree Park Safari, som en forberedelse af din tur til Afrika eller du har mulighed for et gensyn med flere af Afrikas dyrearter, når du er kommet hjem fra din drømmerejse til Afrika.

Med din gratis entrébillet har du også mulighed for at købe et årskort til Ree Park Safari med en rabat på kr. 100,- per årskort. Prisen for et årskort er  normalt kr. 350,-  Med et årskort til Ree Park Safari får du mulighed for at besøge et hav af andre attraktioner rundt omkring i Danmark GRATIS eller med rabat. Årskortet købes i Ree Park Safari. 

Fotobogen WILD AFRICA
Vi har sammen med de dygtige fotografer Helle Olsen og Uri Golman, der blandt andet arbejder for National Geographic, udgivet bogen ”WILD AFRICA”. En fotoreportage fra Afrika anno 2016.
Fra bogens forord: ”Ved det første møde virker Afrika genkendeligt for mange af os. Hjertet dunker. Forelskelsen lurer. Og forelskelsen bliver let til kærlighed. Livslang for de fleste. Og sådan er det med Afrika som med kærlighed; det bliver en forførende, vild og varm oplevelse. Hver gang.”

Rejseforedrag om safari og rejser til Afrika
Vi holder en række informations- og inspirationsmøder om Afrika i løbet af året fordelt ud over flere danske byer, fx Aarhus, Aalborg, Vejle, Odense og København. Du kan se det fulde program her på hjemmesiden.

Udvalgte rejseforedrag vil afholdes på Karen Blixen Museet. Rejseforedragene vil inkludere indgang til museet på Rungstedlund. 

Vaccination
En rejse til Afrika er en rejse til et stort og meget anderledes kontinent. Til visse lande anbefales vaccinationer mod forskellige sygdomme. Det kan variere fra land til land. Vi råder til, at du kontakter din praktiserende læge, en speciallæge eller en autoriseret vaccinationsklinik.

Som rejsende hos Africa Tours får du 10% rabat på dine vaccinationer hos Danske Lægers Vaccinationsservice. Husk at medbringe kopi af dit program og din faktura som dokumentation., og at oplyse at rejsen er bestilt ved Africa Tours samtidigt med, at du bestiller tid til din vaccination. Husk også at bestille din vaccination i god tid - vi anbefaler senest to måneder inden afrejse. 
Læs mere om Danske Lægers Vaccinationsservice og konkrete anbefalinger for vaccinationer på www.sikkerrejse.dk 

Vær også opmærksom på at  Sygesikringen Danmark giver tilskud til vaccination.

Jysk Rejsevaccination
”Tryghed på rejsen”, er mottoet for Jysk Rejsevaccination, hvor alle medarbejdere er erfarne indenfor rejsemedicin, men også erfarne indenfor rejser, og derfor kender til de udfordringer, man kan stå med på rejsen.
Hos Jysk Rejsevaccination får du vaccinationer til markedets bedste pris og helt uden gebyrer, og der fratrækkes yderligere 10% på dit køb, når du rejser med Africa Tours. Husk blot at medbringe din ordrebekræftelse fra Africa Tours
Har du brug for råd om vaccinationer eller sundhed på din rejse?
Så kontakt speciallæge i Klinisk Immunologi, ph.d., Kaspar Nielsen fra Jysk Rejsevaccination på mail eller på telefon.

Jysk Rejsevaccination har klinik på samme adresse som Africa Tours i Herning (Bredgade 45, 1.) og kan ligeledes besøges i Holstebro, Viborg og i Aalborg. Er man en større gruppe, der skal vaccineres, kan privat besøg arrangeres. Der bookes tid på klinikken via dette link.  

Forsikringer
Africa Tours samarbejder med Gouda forsikring.
Din rejse til Afrika er ikke dækket af den offentlige sygesikring, og det er derfor vigtigt, at du inden afrejse har en gyldig rejseforsikring. Sørg derfor altid for at tjekke om din eksisterende rejseforsikring dækker dig tilstrækkeligt ved uheld.

Når du bestiller en rejseforsikring hos Gouda er du altid 100 % dækket, så du og dine nærmeste kan få behandling uden egenbetaling eller selvrisiko.
Du kan købe din forsikring gennem Africa Tours eller direkte hos Gouda.

Start ferien før flyet letter og nyd ventetiden i en af to Aviator lounger i Københavns Lufthavn med 10% rabat
Som kunde hos os får du 10% rabat på indgangsprisen i de to Aviator lounger: Apartment Business Lounge og Carlsberg Aviator Lounge, som ligger centralt placeret Københavns Lufthavns Transit Hall mellem Gates A & B.

Så kom og nyd ventetiden i lækre omgivelser med et stort udvalg af mad og drikke. Der tilbydes bl.a. en lækker tapasanretning med et udvalg af charcuteri i Apartment Lounge samt dansk smørrebrød og fadøl fra Carlsberg i den helt nye Carlsberg Aviator lounge. Derudover er der altid et udvalg af snacks, frugt, salater, brød og ost samt et stort udvalg af kaffe, te, sodavand, vin og spiritus.
Du køber adgang via hjemmesiden og benytter rabatkoden Bllletkontoret19, når du betaler. Så fratrækkes 10% automatisk fra den samlede regning. Indgangspriserne starter ved 149DKK for en enkelt adgang eller 500 DKK for en
familie på op til 5 personer. Alle priser inkluderer adgang til loungen samt mad og drikke ad libitum. Læs mere om Aviator lounges og køb din billet HER.

Cewe fotobog
Som gæst og rejsende hos Africa Tours får du mulighed for at få dine bedste digitale billeder fra din rejse omsat til en professionelt trykt fotobog med rabat.
Konkret har vi lavet en samarbejdsaftale med CEWE, der gratis giver dig mulighed for at benytte deres prisbelønnede software i forbindelse med design af din personlige fotobog.

I god tid inden din afrejse, og igen efter din hjemkomst, sender vi dig en mail omkring rabatkoder, samt praktiske informationer i forhold til valg af formater, muligheder for indbindinger, og papirkvaliteter.

Et billede kan som bekendt fortælle mere end 1.000 ord og med din helt egen personlige fotobog fra Afrika vil der være masser af fantastiske øjeblikke at se tilbage på igen og igen.
Udover selve billederne er der mulighed for at indsætte tekster, baggrunde og også videosekvenser, så der er masser at se frem til – og tilbage på – med en fotobog.

50% rabat på entrébilletten på Karen Blixen Museet 
Som gæst og rejsende hos Africa Tours får du 50% rabat på din entrébillet på Karen Blixen Museet i Rungsted. Rabatten er gældende for de gæster, der har købt en rejse med Africa Tours. Faktura fra Africa Tours fremvises som dokumentation ved indgangen, hvor du også betaler din entrebillet. Der er rabat på det antal gæster, der er noteret på fakturaen. 

Der vil i samarbejde med Karen Blixen Museet blive arrangeret specialforedrag, hvor modtagere af Africa Tours og Karen Blixen Museets nyhedsmail vil modtage invitationen blandt de første. 

Kommende Fordelsprogram

 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular