Africa Tours CSS Sprite

Africa Tours' fordelsprogram

En rejse til Afrika ER fantastisk, og hos Africa Tours vil vi gøre vores allerbedste for dels at gøre din tur til noget helt særligt, dels at være med til at fastholdet dine minder om uforglemmelige oplevelser i Afrika. Derfor har vi lavet et fordelsprogram til vores gæster. Et program, der har Afrika og dig som omdrejningspunkt.

Det hele starter inden du drager af sted og vi følger op, når du kommer hjem fra din drømmerejse.

Alle, der tilmelder sig vores nyhedsmail, er en del af fordelsprogrammet. I nyhedsmailen præsenterer vi de arrangementer, vi inviterer til i løbet af året. Det kan være vinsmagning, rundvisning i Zoo, en tur i biografen mm.
Vi inviterer dig også til vores årlige fødselsdag i Herning. En fantastisk tradition, hvor 150-200 mennesker samles, når vi inviterer til kaffe og kage. Vi får hilst på hinanden og har en hyggelig eftermiddag. Du kan mødes med vores dygtige rejseledere, vi holder små foredrag og du kan gå hjem med sidste nyt fra Afrika.

Ree Park Safari
Køber du en safari, badeferie eller en anden rejse hos Africa Tours, inkluderer vi en gratis entré til Ree Park Safari for dig og dine medrejsende. Ree Park Safari ligger på Djursland ikke langt fra Ebeltoft. Stedet er virkeligt skønt, og man kommer tæt på dyrene, der har store områder at bevæge sig rundt på. Her kan du møde en lang række af de kendte Afrika dyr, blandt andet savannens formel 1 racer – geparden – der kan komme op på en tophastighed på omkring 110 km i timen.
Du kan vælge at bruge din gratis entré til Ree Park Safari, som en forberedelse af din tur til Afrika eller du har mulighed for et gensyn med flere af Afrikas dyrearter, når du er kommet hjem fra din drømmerejse til Afrika.

Fotobogen WILD AFRICA
Vi har sammen med de dygtige fotografer Helle Olsen og Uri Golman, der blandt andet arbejder for National Geographic, udgivet bogen ”WILD AFRICA”. En fotoreportage fra Afrika anno 2016.
Fra bogens forord: ”Ved det første møde virker Afrika genkendeligt for mange af os. Hjertet dunker. Forelskelsen lurer. Og forelskelsen bliver let til kærlighed. Livslang for de fleste. Og sådan er det med Afrika som med kærlighed; det bliver en forførende, vild og varm oplevelse. Hver gang.”
Helle Olsen og Uri Golman er guider på vores meget populære fotosafarier.

Rejseforedrag med spisning
Vi holder en række informations- og inspirationsmøder om Afrika i løbet af året fordelt ud over flere danske byer, fx Herning, Aarhus, Aalborg, Vejle, Odense og København. Du kan se det fulde program her på hjemmesiden.

Inden informationsmøderne starter er der mulighed for at deltage i en spisning sammen med andre Afrika interesserede. Hvis du gemmer kvitteringen for deltagelse i spisningen og senere bestiller en rejse hos Africa Tours, trækker vi beløbet for spisningen fra rejsens pris.

Vaccination
En rejse til Afrika er en rejse til et stort og meget anderledes kontinent. Til visse lande anbefales vaccinationer mod forskellige sygdomme. Det kan variere fra land til land. Vi råder til, at du kontakter din praktiserende læge, en speciallæge eller en autoriseret vaccinationsklinik.
www.vaccination.dk eller på www.sikkerrejse.dk kan du læse yderligere om vaccinationer.
Når du rejser med Africa Tours, giver lægernes vaccinations organisation 10 % rabat på dine vaccinationer. Husk blot at med bringe din ordrebekræftelse fra Africa Tours. Husk at bestille din vaccination i god tid.

Vær også opmærksom på at Danmark giver tilskud til vaccination.

Forsikringer
Africa Tours samarbejder med Gouda forsikring.
Din rejse til Afrika er ikke dækket af den offentlige sygesikring, og det er derfor vigtigt, at du inden afrejse har en gyldig rejseforsikring. Sørg derfor altid for at tjekke om din eksisterende rejseforsikring dækker dig tilstrækkeligt ved uheld.

Når du bestiller en rejseforsikring hos Gouda er du altid 100 % dækket, så du og dine nærmeste kan få behandling uden egenbetaling eller selvrisiko.
Du kan købe din forsikring gennem Africa Tours eller direkte hos Gouda.

Tidligere arrangementer i fordelsprogrammet (eksempler)
Filmen ”Out of Africa”
Africa Tours lejede biografen i Herning og samlede små 300 mennesker til en særforestilling, hvor filmen ”Out of Africa” (på dansk ”Mit Afrika”) fra 1985 blev vist. En film om Karen Blixens liv i Kenya, om hendes kamp med at drive en kaffeplantage, en kamp med svigtende kærlighed, sygdom og nederlag, men samtidig og ikke mindst også en meget stor kærlighed til landets befolkning. Filmen, der havde Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne, vandt i alt 7 Oscars.

Foredrag ”Karen Blixen’s & John Christensens Afrika”
At John Christensen, vores rejseleder, tabte sit hjerte til Afrika for mange år siden, er der ingen tvivl om. John har rejst og opholdt sig rigtigt meget i Afrika og har utallige safarirejser bag sig.
Hvad færre ved, er at John sin tid faktisk var med til at bygge Karen Blixen Camp i Kenya, og at John også er en fantastisk formidler omkring hele Danmarks forfatterinde, Karen Blixen. 

Kommende Fordelsprogram

 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular