Africa Tours CSS Sprite

På vores safarirejser i Afrika er din rejseleder en ægte safariekspert

En rejse til Afrika kan laves på mange måder. For Africa Tours er det vigtigt, at vores safarirejser er meget mere end bare en rejse til Afrika. Vi, vores dygtige samarbejdspartnere og ikke mindst vores rejseledere i Afrika gør os virkelig umage for, at din rejse og/ eller safari til Afrika opleves som noget helt særligt. På kontoret i Danmark får du råd og vejledning omkring hvilken safarirejse, der er optimal for jer (ud fra de betingelser og tanker I har givet til os). I Afrika er det vores dygtige rejseledere, der tager over. Her oplever du, hvorfor de kaldes safarieksperter, Danmarks bedste rejseledere osv, osv. Om nogen er de eksperter på Afrika og ikke mindst safari i Afrika. Dyr, kultur, natur. Alt formidles i et sprog, hvor alle kan være med. De brænder for jobbet, og for at gøre en forskel. Så du og dine får den bedst mulige Afrika rejse. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Afrika.

 

Carsten Kvistgaard

Carsten Kvistgaard har i over 25 år arbejdet professionelt med kommunikation og formidling, ikke mindst i forhold til Afrika, som han tidligt tabte sit hjerte til. Han har boet permanent i Kenya siden 2008 og er kenyansk gift.
Carstens safari-interesse startede tilbage i 90′erne på en privat tur til Sydafrika, som senere blev fulgt op af mange ture til Kenya.

Læs mere om Carsten    

John Christensen

John har været i rejsebranchen de sidste mange år både på kontor i Danmark og som rejseleder og har boet i flere forskellige lande. John har rejst meget i det sydlige Afrika og har boet i Kenya, hvor første gang var fra 1993 i et par år som rejseleder.

Læs mere om John 

Michael Munk

Michael Munk har rejst i store dele af 6 ud af verdens 7 kontinenter, som foruden afrikanske destinationer dækker Europa, Asien, Oceanien, Nord- og Sydamerika. Derudover har Michael gennem 4 år givet gæster gode oplevelser som guide i Ree Park Safari.

Læs mere om Michael 

Paw Gosmer

Paw Gosmer har arbejdet som dyrepasser i Aalborg Zoo i 25 år og har et indgående kendskab til dyr. Paw har af flere omgange rejst til Sydafrika, og deltog i april 2009 i flere elefantprojekter i Sydafrika med fokus på miljø, natur og bevaring af den afrikanske elefant. 

Læs mere om Paw  

Anna Mason

Anna har boet i Kenya siden 1975 og har fra 2005 været rejseleder i Kenya, Tanzania, Zimbabwe, Botswana, Namibia og Sydafrika. En rejse med Anna byder på en stor viden om hele det afrikanske kontinent samt en passion for Afrika, hun gerne giver videre til sine gæster.

Læs mere om Anna

Geoffrey Sendeu

Geoffrey er født og opvokset i Kenya, men blev som 15-årig inviteret til Danmark, hvor han gennem ni måneder gik på Nordisk Landbrugsskole, og her lærte han sig et perfekt dansk. Ønsker I en privat safarirejse i Kenya, og med dansk rejseleder, er der mulighed for at tilkøbe Geoffrey som jeres egen private chauffør/rejseleder.  Men Geoffrey Sendeu er populær, så vent ikke for længe. Efterspørgslen er stor. (Og der er kun ÉN Geoffrey) :-)

Læs mere om Geoffrey
 

Lone Roslev

Lone, er en aktiv foredragsholder og rejseleder på fotosafarier samt almindelige safarier. Hun har 15 års erfaring med naturfotografering og som følge deraf, er hun en efterspurgt afholder af fotokurser. Rejserne og kærligheden til Afrika startede i Sydafrika, men efter mødet med Kenya og landets befolkning er de fleste af hendes ekspeditioner gået til Østafrika.

Læs mere om Lone

Kim Roslev

Kim Roslev er en professionel naturfotograf med mere end 15 års erfaring, og så afholder han ofte fotokurser. Derudover er Kim foredragsholder og rejseleder på både almindelige og fotosafarier. Særligt Kenya har en speciel plads i Kims hjerte, da der i dette land er så mange spændende motiver for en naturfotograf.

Læs mere om Kim 

Jesper Horsted

Jesper Horsted er uddannet biolog. Han har tidligere været direktør i Danmarks Akvarium og efterfølgende på Den Blå Planet, som han var idémanden bag. Han har en meget bred viden om dyr, og bestemt ikke kun dem der kan svømme, men i høj grad også om dem der kan krybe, gå og flyve.

Læs mere om Jesper

Sami Widell

Eksotiske oplevelsesrejser har altid været Sami Widells store lidenskab, og i sine 15-år som rejseleder har han besøgt alle syv kontinenter og rejst i mere end 30 procent af alle verdens lande. Sami Widell er uddannet forstkandidat, og kombineret med mere end 20 års erfaring i bl.a. Knuthenborg Safaripark og Zoologisk Have har han kunnet kombinere sin store viden om naturen med en dybdegående forståelse for, hvordan den skal forvaltes.

Læs mere om Sami

 

Lars Gejl

Allerede som niårig sad Lars i sit første hjemmeflikkede fotoskjul og fotograferede musvitter der fodrede unger på reden. Senere blev det den nordiske natur og især Afrika der trak i Lars. Lige siden har ”moderkontinentet” og oplevelserne i 21 afrikanske lande beriget ham med motiver, rejseerfaring og naturhistorie og er for Lars blevet det sted, hvor hans puls banker synkront med skoven og dyrelivet.

Læs mere om Lars

Marie Dahl

Marie er uddannet biolog og har siden år 2000 rejst, arbejdet og boet i det sydlige Afrika i længere perioder. Hun har boet fast i Swaziland siden 2010. Hun brænder for naturen og dens skabninger og deres indbyrdes forhold

Læs mere om Marie

Nicolai Elmo Jensen

Nicolai Elmo Jensen er fra Aarhus og er uddannet biolog, med speciale i wildlife conservation og management i Kenya. Grundet sit speciale har Nicolai periodisk boet i Kenya og har dermed et stort kendskab til dyrelivet og til økosystemet som helhed.
Nicolai har desuden været ansat som guide/formidler i Ree Park Safari i 4 år.

Læs mere om Nicolai  

Helle og Uri Løvevild Golman

Helle og Uri lever af at tage professionelle billeder, skrive bøger og artikler til fx National Geographic og BBC Wildlife. De er aktive foredragsholdere, laver fotokurser og selvfølgelig oplevelsesrige natur-fotosafarier! Der ud over arbejde de med deres eget projekt WILD, hvor de gennem 4 år skal dokumentere de sidste vilde steder på jorden. Helle og Uri har begge en stærk forbindelse til naturen og dyrelivet. 

Læs mere om Helle og Uri 

 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular