Africa Tours CSS Sprite

Kenya

 • Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv
 • Stor koncentration af alle Afrikas klassiske dyr
 • Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya safari

Du sidder behageligt, lidt højt oppe i en komfortabel minibus. Din chauffør har slukket motoren og stilheden er øredøvende. Horisonten ligger 80 kilometer væk og mellem den og dig er der over hundredetusinde gnuer blandet med zebraer, løver, gazeller og utallige andre dyr, der får det hele til at ligne et paradis på jorden. Den lette brise smyger sig hen over dine bare arme og løfter de små hår med samme varme, som din krop.

Din safarirejse i Kenya er begyndt.Det er Kenya safari med sin voldsomme natur, den enorme Rift Valley med søer og udslugte vulkaner og en af de tydeligste plade-forskydninger på kloden, den imponerende Victoria Sø, der leverer vand til Nilen og hvor milliarder af Lake Flyes danner kæmpeskyer på himlen, Masai Mara savannen og Aberdare Højlandet. Kenya er også en fantastisk blanding mellem stepper, delvise ørkener, enorme savanner, udslukkede vulkaner og tropiske regnskove.

Kenya ligger ved ækvator og klimaet er behageligt tropisk ved kysten og har lavere fugtighed inde i landet. Varmt og solrigt hele året i dagtimerne og lidt køligt om natten samt i højlandet.

I tillæg til al dette kommer du tæt på en dejlig, positiv befolkning, der er delt op i 42 officielt anerkendte etniske grupper, med hver deres kultur og tradition.

Kenya har 60 modermålssprog men det officielle sprog er Swahili og engelsk. Langt de fleste steder er det nemt at kommunikere på lokalbefolkningen på engelsk. De lærer engelsk i skolerne og er ivrige efter at bruge sproget.

In the middle of nowhere dukker der pludselig tre høje smukke, atletiske masaier op bag en stor gruppe sten. På masai-sprog er der ikke noget, der hedder “i morgen” og det siger måske noget om deres levevis og den fordybelse, de udstråler. 

De farvestrålende klæder og smykker bølger videre hen over savannen og din Afrikasafari har fået endnu et indtryk.

Alt det du ser og alt det du hører, vil du selvfølgelig også vide noget om. Og her har du altid Africa Tours vidende rejseleder i nærheden. På safarirejser i Kenya er der mulighed for dansk rejseleder på hele safarien.

Tsavo National Park, Samburu National Reserve, Buffalo Springs National Reserve, Amboseli National Park, Aberdare Højlandet, Lake Naivasha, Lake Nakuru National Park, Nairobi, Masai Mara National Reserve – er Kenyas smukkeste naturparker og områder, som du kan vælge imellem, når du rejser med Africa Tours på safarirejse.

Populære safari rejser til Kenya. Se alle vore rejser til Kenya HER.

Kenya Drømme Safari

Oplev højlandet Aberdare, søerne Nakuru og Naivasha og dyrerige Mara, og alle indkvarteringer placeret i første parket til dyrelivet. Inkluderet sejltur blandt flodheste på Naivasha søen. Afsluttende med afslappende badeferie ved Det Indiske Ocean. 100% garanti for afrejse og dansk rejseleder.

12 dage fra kr. 19.900

I Elefanternes Fodspor

Skøn privat Kenya rundrejse hvor den elefantrige Amboseli N.P. og som baggrund Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. I skal også opleve en af Kenyas mange smukke ferskvandssøer Lake Naivasha, der byder på et storslået fugleliv samt flodheste og turen afsluttes med imponerende Masai Mara.

8 dage fra kr. 14.500

Populære seværdigheder i Kenya

Rejs til Kenya - vores mest populære destination

Safari i Kenya er populær blandt vores gæster, og det er ikke uden grund. Kenya er et fantastisk safariland med stor koncentration og variation af dyr. Du finder alle de klassiske Afrika-dyr som de gigantiske elefanter, de majestætiske giraffer og de fascinerende løver samtidig med, at du bliver overvældet af den betagende natur. En natur som varierer fra højlandet Aberdare til det frodige søområde ved Lake Naivasha og den smukke savanne i nationalparken Masai Mara. Det er netop dette, der er grundlaget for en fantastisk safari.

Africa Tours & Kenya

Kenya er det land i Afrika, som Africa Tours har stærkest tilknytning til. Det er her vores elskede Karen Blixen Camp ligger, og også her vores fond Karen Blixen Camp Trust hører hjemme. Vi har ingen problemer med at kalde os selv for ægte Afrika-eksperter, og ikke mindst Kenya-eksperter, med enkelte rejseledere der har speciale i særligt Kenya.

Din drømmerejse til Kenya

Africa Tours ønsker at skabe den perfekte Afrika-rejse til alle vores gæster. Derfor skræddersyr vi gerne den enkelte rejse, så den imødekommer netop dine behov og ønsker. I nogle tilfælde er disse i overensstemmelse med vores foruddefinerede pakkerejser, som f.eks. de populære Kenya Familie Safari og Kenya Drømme Safari. Andre gange kræver den en tilpasning eller et helt andet fundament. Mennesker er forskellige, så det er rejseønsker og drømme naturligvis også.

Her finder du 5 gode grunde til at vælge netop Kenya som destination for din safari:

 1. Kenyas enestående variation i landskaber og dyr
  Fra høje bjerge til vidstrakte savanner, fra frodige skove til tørre ørkenlignende sletter, fra ferskvandssøer og floder til saltsøer og det varme Indiske Ocean – og alt sammen indenfor rimelige afstande med god logistik. Dyrelivet er meget varieret i Kenya med alle de klassiske Afrika-dyr, mange sjældne arter og et ualmindeligt rigt fugleliv.

 2. Migration i Masai Mara
  I det verdensberømte Masai Mara reservat vandrer hundredtusinder af gnuer og zebraer rundt på savannen i søgen efter frodigt græs. Migrationen er typisk i Masai Mara i Kenya fra juli til oktober, hvor de bl.a. skal krydse Mara floden. Det er en dramatisk oplevelse, som mange kender fra film og tv-udsendelser. Resten af året vandrer flertallet af gnuerne og zebraerne til Serengeti i Tanzania, som grænser op til Masai Mara mod syd.

 3. Mount Kenya og Aberdare bjergene
  Højlandet omkring Mount Kenya og Aberdare bjergene gennemskæres af ækvator. Her er store arealer dækket af tætte grønne bjergskove, hvor dyrene trives. Det helt særlige ved højlandet er muligheden for at bo i øjenhøjde med trætoppene ved et vandhul. Vandhullet er fast drikkeplads for skovenes elefanter, bøfler, hyæner og andre spændende dyr.

 4. Farverigt folkefærd med rige traditioner
  Kenyas befolkning er kendetegnet ved at være venlige, i godt humør og med store smil, hver gang man møder dem. De hilser gerne og vil hjertens gerne snakke med dig på deres fremragende engelsk. Nogle folkeslag i Kenya er naturligvis mere kendte end andre, men blandt de mest kendte er uden tvivl masaierne. De er bl.a. kendt for deres smukke røde dragter, imponerende hoppe-evner og traditionelle levevis.

 5. Kenyakysten med palmeklædte sandstrande
  Kenya ligger i det østlige Afrika med en fin kystlinje ud mod Det Indiske Ocean. På kyststrækningen ligger Mombasa og nord herfor finder du de små kyst- og fiskerlandsbyer Kilifi, Watamu og Malindi. Fremragende destinationer for en dagsudflugt med autentiske Afrika-oplevelser på menuen. Foruden de kulturelle muligheder er Kenyakysten også det oplagte sted at planlægge en badeferie som afslutning på sin safarirejse. De kridhvide sandstrande og det azurblå hav lægger op til ren afslapning. En oase af ro, hvor alle indtrykkene fra en begivenhedsrig safari kan bearbejdes.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular