Africa Tours CSS Sprite

Kenya

  • Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv
  • Stor koncentration af alle Afrikas klassiske dyr
  • Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya safari

Du sidder behageligt, lidt højt oppe i en komfortabel minibus. Din chauffør har slukket motoren og stilheden er øredøvende. Horisonten ligger 80 kilometer væk og mellem den og dig er der over hundredetusinde gnuer blandet med zebraer, løver, gazeller og utallige andre dyr, der får det hele til at ligne et paradis på jorden. Den lette brise smyger sig hen over dine bare arme og løfter de små hår med samme varme, som din krop.

Din safarirejse i Kenya er begyndt.Det er Kenya safari med sin voldsomme natur, den enorme Rift Valley med søer og udslugte vulkaner og en af de tydeligste plade-forskydninger på kloden, den imponerende Victoria Sø, der leverer vand til Nilen og hvor milliarder af Lake Flyes danner kæmpeskyer på himlen, Masai Mara savannen og Aberdare Højlandet. Kenya er også en fantastisk blanding mellem stepper, delvise ørkener, enorme savanner, udslukkede vulkaner og tropiske regnskove.

Kenya ligger ved ækvator og klimaet er behageligt tropisk ved kysten og har lavere fugtighed inde i landet. Varmt og solrigt hele året i dagtimerne og lidt køligt om natten samt i højlandet.

I tillæg til al dette kommer du tæt på en dejlig, positiv befolkning, der er delt op i 42 officielt anerkendte etniske grupper, med hver deres kultur og tradition.

Kenya har 60 modermålssprog men det officielle sprog er Swahili og engelsk. Langt de fleste steder er det nemt at kommunikere på lokalbefolkningen på engelsk. De lærer engelsk i skolerne og er ivrige efter at bruge sproget.

In the middle of nowhere dukker der pludselig tre høje smukke, atletiske masaier op bag en stor gruppe sten. På masai-sprog er der ikke noget, der hedder “i morgen” og det siger måske noget om deres levevis og den fordybelse, de udstråler. 

De farvestrålende klæder og smykker bølger videre hen over savannen og din Afrikasafari har fået endnu et indtryk.

Alt det du ser og alt det du hører, vil du selvfølgelig også vide noget om. Og her har du altid Africa Tours vidende rejseleder i nærheden. På safarirejser i Kenya er der mulighed for dansk rejseleder på hele safarien.

Tsavo National Park, Samburu National Reserve, Buffalo Springs National Reserve, Amboseli National Park, Aberdare Højlandet, Lake Naivasha, Lake Nakuru National Park, Nairobi, Masai Mara National Reserve – er Kenyas smukkeste naturparker og områder, som du kan vælge imellem, når du rejser med Africa Tours på safarirejse.

Populære safari rejser til Kenya. Se alle vore rejser til Kenya HER.

Kenya Drømme Safari

Oplev højlandet Aberdare, søerne Nakuru og Naivasha og dyrerige Mara, og alle indkvarteringer placeret i første parket til dyrelivet. Inkluderet sejltur blandt flodheste på Naivasha søen. Afsluttende med afslappende badeferie ved Det Indiske Ocean. 100% garanti for afrejse og dansk rejseleder.

12 dage fra kr. 19.900

I Elefanternes Fodspor

Skøn privat Kenya rundrejse hvor den elefantrige Amboseli N.P. og som baggrund Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. I skal også opleve en af Kenyas mange smukke ferskvandssøer Lake Naivasha, der byder på et storslået fugleliv samt flodheste og turen afsluttes med imponerende Masai Mara.

8 dage fra kr. 14.500

Populære seværdigheder i Kenya

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular