Africa Tours CSS Sprite

Find din Afrika rejse


 

Sydafrika

Sortering: Land | Pris fra

Great Trek Adventure
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Fantastisk rejse med engelsktalende guide fra Cape Town til Victoria Falls eller modsat fra Victoria Falls til Cape Town. Undervejs besøges mange af de bedste steder i det sydlige Afrika.

I begiver jer ud på en spændende rejse, hvor I kommer igennem lande som Sydafrika, Namibia, Botswana og Victoria Falls i Zimbabwe og oplever såvel Namibias ørken Sossusvlei, nationalparken Etosha, dyrerige Chobe og det unikke Okavango-delta

Undervejs vil I opleve forskellige befolkninger og kulturer, og selvfølgelig en helt fantastisk natur - en rejse og et minde for livet.

23 dage:
Fra 22.795 DKK

På Big Five Safari i Sydafrika
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Fantastisk safari og oplevelser i et af Sydafrikas bedste Big Five-safariområder samt indkvartering på højt niveau. I skal bo i og på safari i Balule Nature Reserve, der er en del af det man kalder Great Kruger, der i dag hænger sammen med den sydlige del af Kruger Nationaler Park. Under opholdet bor I på Ezulwini River Lodge eller Ezulwini Billy´s Lodge. Det er indkvartering midt inde i parken på højt niveau og der hvor dyrene er.

Safarien foregår i lodgens åbne, terrængående køretøjer tidlig morgen og eftermiddag. Enestående for området er, at der køres off-road safari, så der er godt muligheder for at opleve meget af Afrikas dyreliv

8 dage:
Fra 18.900 DKK

På cykelferie i Sydafrikas smukke by Cape Town og vinland
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Oplev Afrikas smukkeste, ja af mange kaldet verdens smukkeste by, Cape Town samt det billedskønne vinland bag det imponerende Table Mountain.

I er på aktiv ferie, hvor I cykler rundt og kommer tæt på de smukke områder og den lokale befolkning. I er hele tiden guidet af lokal og erfaren engelsktalende guide.
I cykler ca. 4 timer dagligt eller mellem 35-50 kilometer, så I skal være vandt til at ”trampe i pedalerne”. Cykel og cykelhjelm er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Cykelferie er en ideel og aktiv vinkel for et fantastisk storbyophold, og derved få byens puls helt ind under huden.

8 dage:
Fra 11.700 DKK

Vandre og cykle i og omkring Cape Town
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Et must for de fleste, der besøger Cape Town er en heldagstur til Cape Point og Kaphalvøen. Fra Cape Town langs Atlanterhavet og bjergformationen De 12 Apostle til Cape Point, hvor I skal cykle eller vandrer i området. Inkluderet er også cykeltur, vinsmagning og gourmet frokost i det billedskønne vinland bag det imponerende Table Mountain, hvor I får oplevelsen at vandre op på toppen.

Cykel- og vandreferie er en ideel og aktiv vinkel for et fantastisk storbyophold, og derved få byens puls helt ind under huden og opleve Cape Town, der af mange betegnes som verdens smukkeste storby.

8 dage:
Fra 11.500 DKK

Fun In The Sun - På Familieferie i Sydafrika
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

KwaZulu-Natal provinsen er Sydafrikas frugtbare have. Grønne landskaber, og afrikanske landsbyer med stråtækte hytter. Et subtropisk klima, der trækker gæster til året rundt.  

Dette er rammerne for denne private rundrejse med privat guide, hvor der er lagt vægt på oplevelser for børnefamilien. Sol, varme og unikke oplevelser i børnehøjde og Afrikas dyr er selvfølgelig en del af rejsen. I starter i Durban, oplever det unikke St. Lucia, på kanotur og verdens største palmer samt mulighed for at snorkle i det Indiske Ocean og bådtur i vådområdet samt Zululand.  

Vi glæder os til at byde lille som stor velkommen til regnbuenationen Sydafrika.

12 dage:
Fra 23.900 DKK

Malariafri Familie Safari i Sydafrika
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Den perfekte Afrika-rejse for børnefamilien, der kombinerer safari i det meget dyrerige Pilanesberg, aktivitetsferie i Sun City og afslutningsvis storbyferie i smukke Cape Town – alt i malariafrie områder.

Ruten og områderne, der besøges undervejs, viser på bedste vis noget af den variation i natur og oplevelser, som fantastiske Sydafrika kan byde på.

Indkvartering i familieværelser under hele opholdet samt mulighed for at forlænge med ekstra dage i Pilanesberg, Sun City eller Cape Town. Du bestemmer og der er afrejse 365 dage om året.

12 dage:
Fra 18.600 DKK

Fra Kruger Til Victoria Falls Adventure
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

På denne rundrejse kombineres det fantastiske dyreliv på safari i Kruger National Park samt Sydafrikas smukke Panoramarute med Blyde River Canyon og Gods Window efterfulgt af en perlerække af Zimbabwes  store seværdigheder som Matobos National Park, der er på UNESCO´s verdensarv og Hwange National Park, hvor det bl.a. er muligt at opleve den næsten uddøde afrikanske vilde hund. Der sluttes af med et af verdens ypperste naturfænomener, det storslåede og imponerende Victoria Falls

Indkvartering under rundrejsen er en kombination af lodges og hoteller. Alle 3 eller 4-stjerners niveau.

17 dage:
Fra 28.500 DKK

Explore Sydafrikas fortryllende Garden Route
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Kom med og oplev Afrika på en af de smukkeste ruter gennem Sydafrika – The Garden Route.

Fra safari i Addo Elephant National Park videre til en af de smukkeste kystnære nationalparker Tsitiskamme National Park, I oplever de smukke drypstenshuler Cango Caves og besøger en strudsefarm i Oudtshoorn. Vinlandet omkring Stellenbosch snydes I selvfølgelig heller ikke for og slutter af i populære og billedskønne Cape Town.

Du har mulighed for camping eller indkvartering - valget er dit!

11 dage:
Fra 11.700 DKK

The Whale Trail - vandring med hvaler
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Hvalvandring er måske ikke lige det første man tænker på, når man tænker på det sydlige Afrika, men ikke desto mindre er det en oplevelse man ikke må gå glip af.
På denne vandretur vandres i uspoleret landskab bl.a. to dages vandring i den smukke fynbos blandt zebra, eland og antilopen bontebok samt tre dages vandring langs med Sydafrikas kyst, hvor I har det Indiske Ocean på den ene side og vildnisset på den anden.

Undervejs overnattes i charmerende hytter og der er sørget for mad og drikke under hele turen. Sågar bagagen bliver transporteret fra sted til sted. I er under vandreturen i følgeskab med biolog og dansktalende Marie Dahl fra Dust and Boots. I skal bare holde øje med hvaler. 

10 dage:
Fra 29.400 DKK

Hiking i Drakensbjergene og Kruger Safari
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Vil du opleve naturen til fods og elsker lange vandreture, men stadig gerne vil opleve den klassiske safari? Så har vi rejsen til dig. Sydafrika byder på mange utrolige naturperler, men Drakensberg bjergkæden har en skønhed og et dyreliv som kan tage pusten fra selv den mest berejste. Med vandreture i de skønneste omgivelser er du garanteret en oplevelse udover det sædvanlige. Bestig bl.a. det 1200 meter høje Amfiteater (3000 m over havoverfladen), oplev verdens næsthøjeste vandfald, Tugela Falls og husk kameraet når du tager til Greater Kruger Park for at komme helt tæt på the Big 5!
Alt i alt byder denne rejse på en motions-rig, men bestemt også oplevelsesrig tur til Sydafrika!

12 dage:
Fra 18.300 DKK

Kruger Safari - til fods og i åbne safaribiler
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

En kort men ualmindelig oplevelsesrig safari, hvor den fantastiske natur og det klassiske afrikanske dyreliv kommer helt tæt på. Klaserie naturreservatet er en del af den verdensberømte Greater Kruger Park. På safarien vil I komme helt tæt på naturen, de store dyr og det rige fugleliv, hvilket vil ske såvel til fods som i åbne safarikøretøjer, og både i dagslys og om natten med kraftige projektører.

I skal bo på den lille intime Africa on Foot Camp med kun fem hytter beliggende midt i bushen, men med god komfort, lækker mad og dejlige fællesfaciliteter. Det er et privilegium og en oplevelse for livet at have Afrikas fantastiske natur så tæt inde på livet – og så både til fods og i helt åbne biler.

7 dage:
Fra 11.100 DKK

Explore Kruger National Parks Big 5
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Kom med Africa Tours på en dyrerig oplevelse til Sydafrikas mest kendte og største national park, Kruger National Park. Giv dig selv muligheden for at se The Big 5 (løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard) i deres naturlige omgivelser, samt mange andre ligeså fascinerende arter på en Game Drive i 4-hjulstrækkere.

Gå på opdagelse på en spændende Bush Walk, hvor du får mulighed for rigtigt at få Afrika under fingerneglene, når dyrespor og interessante planter undersøges. Turen byder også på storslået natur via Panorama Route, hvor geologiske vidundere såsom Bourke’s Luck Potholes og Three Rodavels er i vente. Ej heller bliver der mangel på muligheder for at skue over utrolige udsigter ved Gods Window.

6 dage:
Fra 10.750 DKK

Dyk med hajer og pelssæler ved Cape Town
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Søger I undervandoplevelser af de helt store, så tag med til Cape Town. I kommer ud hvor vandene fra det Indiske og Atlantiske Hav mødes og skaber en af verdens mest utrolige legepladser for både havets toprovdyr og andre mere charmerende dyrearter tilknyttet livet på havet. Oplev de nysgerrige pelssæler, når de kommer helt tæt på for at blæse bobler i jeres ansigter og de forhistoriske syvgællede kohajer, som på en armslængde svømmer forbi for at få et bedre indtryk af Jer!
Det bliver også spækket med adrenalin når I skal under vandets overflade for at møde en af havets konger - hvidhajen! I styrkede burer kommer I helt tæt.  
En fantastisk oplevelse for livet og måske en lidt højere puls for en stund.

7 dage:
Fra 10.600 DKK

Transkalahari Adventure
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Sydafrika, Namibia og Botswana er alle fantastiske rejselande. På denne rundrejse med engelsktalende guide opleves ALLE 3 lande. Denne rejse er kontrasternes rejse med store naturoplevelser og med indkvartering på skønne lodges og hoteller på 3- og 4-stjerners niveau og med fantastiske beliggenheder.

Ta´ med fra Cape Town til Victoria Falls via Augrabies Falls, verdens 2. største canyon Fish River, Namibias smukke røde ørken Sossusvlei, kystbyen ved Atlanterhavet Swakopmund, safari i Etosha samt elefantrige Chobe. En lang perlerække, så vel mødt!

24 dage:
Fra 32.100 DKK

Vandring i det smukke kongedømme Swaziland
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Vi besøger i alt 9 forskellige naturreservater. Oplev den naturlige skønhed i Swaziland – både i højlandet, lavlandet og midt imellem. Besøg lokalsamfund både i by og på land og lær om den farverige Swazi-kultur.
Vi udforsker mange lidet kendte områder i landet, og har derfor ofte stederne helt for os selv. Kom tæt på storvildt, såsom næsehorn og elefanter.

Overnat i en hule, hvor udsigten nedenfor strækker sig ud over Himlens Dal i Ezulwini. Hulen er blot én af mange spændende overnatningssteder og der er sørget for mad og drikke under hele turen. Der er transport mellem destinationerne i behagelig bus. I er under vandreturen i følgeskab med biolog og dansktalende Marie Dahl.  

11 dage:
Fra 22.800 DKK

Wilderness Trail - på eventur til fods i Kruger National Park
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

 På Dust and Boots Wilderness Trail gør vi, hvad de færreste har drømt om - vi udforsker Krüger National Park TIL FODS. Vi slår lejr i det fri, sænker farten og tilpasser vores rytme efter naturen. I følgeskab med jeres danske guide og to professionelle rangere får I en oplevelse ud over det sædvanlige. 
Vores guider “oversætter” hvad naturen omkring os fortæller os. Vi møder elefanter, bøfler og andet vildt og det er en helt speciel oplevelse at møde disse store dyr til fods.

På wilderness turen vandrer vi med en fuldudstyret rygsæk (kvalitetsudstyr, som er pakket og klar, når du ankommer, ca. 15 kg), her er alt, hvad du skal bruge. Der er ingen fast lejr og ingen fast rute, så forbered jer på et eventyr i ægte safari stil.

9 dage:
Fra 26.800 DKK

 

Botswana

Botswana Adventure
Det Sydlige Afrika, Botswana

En rejse for de, der ønsker en rejse med masser af store oplevelser i et af det sydlige Afrikas naturmæssigt smukkeste lande. Der opleves blandt andet safari i åbne safaribiler, et bådcruise på Chobe floden i solnedgangen, Okavango-deltaet, det utroligt smukke Khwai i Moremi reservat og naturligvis det mægtige Victoria Falls.

Rejsen henvender sig til dem på 40+, der ønsker en oplevelsesrig rejse sammen med medrejsende fra hele verden. En rejse, hvor det er fantastiske oplevelser i naturen og ikke høj komfort, der har første prioritet.

Indkvartering under rundrejsen er en kombination af camping og lodges. 

16 dage:
Fra 19.100 DKK

Explore Vandfald og Wildlife
Det Sydlige Afrika, Botswana

Safari, kultur og de smukkeste landskaber opleves på denne fantastiske rundtur i det sydlige Afrika
I besøger fire forskellige lande - oplev bl.a. Kalahari og buskmændene, det exceptionelle Okavango Delta, som er en af Afrikas Syv Naturvidundere, Zimbabwes største nationalpark - Hwange National Park, den geologisk smukke natur i Matopos National Park og som en selvfølge går turen også forbi verdens største vandfald – Victoria Falls. I vil med sikkerhed blive mættet med indtryk og få rekordmange dyrearter krydset af på jeres personlige ’Bucket List’. 

16 dage:
Fra 20.600 DKK

Explore Okavango Deltaet, Chobe og Kruger
Det Sydlige Afrika, Botswana

Kom med på en dyrerig rundrejse til flere af de mest kendte og største national parker - det exceptionelle Okavango Delta, som er en af Afrikas Syv Naturvidundere, den elefantrige Chobe og selvfølgevel Sydafrikas mest berømte nationalpark, Kruger.
Giv dig selv muligheden for at opleve Afrikas dyreliv i deres naturlige omgivelser. Gå på opdagelse på en spændende Bush Walk, hvor du får mulighed for rigtigt at få Afrika under huden.
Du oplever noget af Afrikas allerflotteste natur Panorama Route og selvfølgelig også det imponerende vandfald – Victoria Falls.
Du bliver med sikkerhed mættet af indtryk. 

17 dage:
Fra 20.050 DKK

Autentisk Botswana Adventure
Det Sydlige Afrika, Botswana

Autentisk Botswana Adventure er for dig, der virkelig vil have eventyr, natur, safari og dyreoplevelser helt ind under huden og som I de gamle dage.   
Indkvarteringen er i 2-personers telte, som er opslået direkte i naturen og med savannens lyde som nærmeste nabo. Alle game drives (safarikørsler) køres i åbne 4-hjulstrukne biler. Der serveres velsmagende mad, der er tilberedt direkte over åben ild og nydes under åben himmel.
Det er safari og naturoplevelser når det er allerbedst – det er safari i verdensklasse! Glæd dig til mødet med det utæmmede, autentiske og uspolerede Botswana.

11 dage:
Fra 27.995 DKK

Under Botswanas Himmel
Det Sydlige Afrika, Botswana

En yderst oplevelsesrig og komfortabel safari til det sydlige Afrikas mest dyrerige land, fantastiske Botswana. Landets to mest berømte og dyrerige områder er selvfølgelig med på programmet, nemlig Chobe nationalparken og Afrikas juvel, det enestående Okavango Delta.

Listen af store dyr der kan ses er meget lang og omfatter stort set alt det klassiske savannevildt. Hertil kommer en ubeskrivelig smuk natur og et imponerende fugleliv, så hvad mere kan man næsten ønske sig!
I begge områder af Okavango Deltaet skal du bo på små luksusprægede telt-camps med en fantastisk og meget personlig service.

9 dage:
Fra 39.300 DKK

WILD Africa - Eksklusiv Foto Safari til Botswana
Det Sydlige Afrika, Botswana

Denne rejse er for dig, der ønsker den ultimative oplevelse i naturen. Vi bruger alt vores tid på at oplev Afrikas vidunderlige dyreliv, sejle på den fantastiske Chobeflod og udforske det berømte og unikke Okavango Delta.

Denne safari er ledet af naturfotograf og ranger Helle Olsen, som har 18 års erfaring i Afrika, også som rejseleder. Helle er uddannet både nærorientalsk arkæolog fra Københavns Universitet og ranger i Afrika. Helle har en lang karrierer bag sig som rejseleder på verdens 7 kontinenter, men i dag er hun professional naturfotograf sammen med sin mand Uri Golman. Sammen har de et stort naturbevarelsesprojekt kaldet WILD, hvor de fotodokumentere de sidste vilde steder på verdens 7 kontinenter.

13 dage:
Fra 46.700 DKK

 

Namibia

Namibia Til Victoria Falls
Det Sydlige Afrika, Namibia

En storslået rundrejse i det sydlige Afrika, hvor der blandt andet er inkluderet unikke oplevelser i ørkenlandet Namibias 400 meter høje sanddyner Sossusvlei, enestående Spitzkoppe, Etosha National Park, det unikke Okavango delta samt Chobe i Botswana, hvor man finder en af verdens største koncentrationer af elefanter og afsluttende med det imponerende Victoria Falls.

Nogle afgange starter modsat med start i Victoria Falls og slutter i Namibias hovedstad Windhoek

17 dage:
Fra 20.100 DKK

Tour de Namibia - på cykelferie i Namibias ørken
Det Sydlige Afrika, Namibia

På denne rejse kombineres fantastiske cykelture med transport i bil, så man kommer godt rundt i Namibias smukke natur og får set nogle af de ørkenscenerier som landet er verdensberømt for bl.a. Sossusvlei og Deadvlei og Spitzkoppe.

Cykelturene har moderat sværhedsgrad, foregår på gode grus- og asfaltveje samt tilpasses deltagernes formåen. Der er en engelsktalende cykelguide med gruppen og en følgebil bagved, så hjælpen er nær om nødvendigt. 

11 dage:
Fra 14.900 DKK

Ørken, Floder og Wildlife Adventure
Det Sydlige Afrika, Namibia

Namibia og Botswana - fantastiske rejselande. Storslået rundrejse i det sydlige Afrika, hvor der blandt andet er inkluderet unikke oplevelser i ørkenlandet Namibias 400 meter høje sanddyner Sossusvlei, safari i Etosha nationalparken, det barske Damaraland foruden Chobe i Botswana, hvor man finder en af verdens største koncentrationer af elefanter og afsluttende med det imponerende Victoria Falls.

Denne rejse er kontrasternes rejse med store naturoplevelser. Nogle afgange starter modsat med start i Victoria Falls og slutter i Namibias hovedstad Windhoek.

Er I i almindelig god fysisk form, er denne rejse en fantastisk mulighed, som giver jer nogle helt fantastiske natur- og dyreoplevelser, som I vil mindes resten af livet.

17 dage:
Fra 25.700 DKK

Best of Namibia - på cykel- og safaritur i Namibia
Det Sydlige Afrika, Namibia

Enestående cykeltur til Namibia, hvor du er en del af en international gruppe med max 10 deltagere. Rejsen er en kombination af fantastiske cykelture og transport i bil, så man kommer godt rundt i Namibias smukke natur og får set nogle af landets helt enestående og unikke scenerier som landet er verdensberømt for bl.a. Sossusvlei og Deadvlei, Brandberg, Twyfelfontain med de unikke klippeudskæringer og Waterberg foruden safari i den berømte Etosha nationalpark. 

Cykelturene har moderat sværhedsgrad og foregår på gode grus- og asfaltveje samt tilpasses deltagernes formåen. Der er en engelsktalende cykelguide med gruppen og en følgebil.    

15 dage:
Fra 20.100 DKK

 

Zimbabwe

Great Trek Adventure Med Dansk Rejseleder
Det Sydlige Afrika, Zimbabwe

En af vore populære rejseledere byder velkommen på denne fantastisk rundrejse i det sydlige Afrika – fra Victoria Falls til Cape Town.

En lang perlerække af oplevelser fra Cape Point, Fish River Canyon, Kgalagadi i Kalahari, de imponerende sanddyner Sossusvlei, Spitzkoppe og Etosha i Namibia samt dyrerige Chobe og det unikke Okavango delta

Du er på serviceret camping og du bor og opholder dig i naturen. En fantastisk oplevelse!

23 dage:
Fra 27.995 DKK

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange
Det Sydlige Afrika, Zimbabwe

Et overflødighedshorn af oplevelser og indkvartering af høj standard. Bo på Chobe Safari Lodge direkte ved floden. Charmerende Ilala Lodge i Victoria Falls, hvor man føler sig henført til en anden tid og Somalisa Safari Camp med direkte udsyn til vandhul. 
I oplever naturfænomenet Victoria Falls, sundowner sejltur på den mægtige Zambezi flod, game drives i Chobe National Park og sejltur blandt elefanter og flodheste på Chobe floden foruden game drives i en af det sydlige Afrikas største nationalparker Hwange, der har det største antal pattedyr i verden. Game drives er selvfølgelig i åbne safari biler og alt dette er inkluderet.

11 dage:
Fra 27.500 DKK

Rejse til det sydlige Afrika.

En safarirejse til det sydlige Afrika står øverst på mange folks liste over drømmerejser og det er ikke uden grund. Her finder du Sydafrika, som må siges at være ét af de i lande i verden, som har mest at byde på. En rejse til det sydlige Afrika indeholder alt fra vandreture i den vidunderlige natur, storbyferie i Cape Town og Johannesburg, til safari i Kruger Nationalpark, som er en af verdens mest anerkendte safariparker. Grænsende til Sydafrika finder du både Swaziland, Botswana, Zimbabwe og Mozambique, så hvorfor ikke kombinere din rejse til det sydlige Afrika med ét eller flere af disse fantastiske lande? 

Safari i det sydlige Afrika

Vi kan varmt anbefale en unik safaritur ved det dyrerige Chobe og det unikke Okavango-delta i Botswana, i Namibias uforglemmelige røde ørken Sossusvlei og Etosha National Park og ved Victoria Falls i Zimbabwe

 

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2017

Footer-formular