Africa Tours CSS Sprite

Seychellerne

  • Fortryllende tropeøer midt i Det Indiske Ocean
  • Billedskønne og øde strande i verdensklasse
  • Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Rejser til Seychellerne

Når du vælger at rejse til Seychellerne med Africa Tours, så får du en ren oplevelse for livet.  En rejse til Seychellerne er med naturskønne landskaber og nogle af verdens bedste strande, der udgør uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene eller bryllupsrejser. På jeres rejse til "Paradisets Have" kan I opleve gigantiske skildpadder, regnskov, skulpturelle granitklipper, sand så blødt som mel og fisk i alle farver.

På Seychellerne findes strande med pulverblødt, hvidt sand der smyger sig mellem tæerne. Blot få meter fra strandkanten findes en helt ubeskrivelig maritim verden i det fristende turkise hav. Mere end 900 fiskearter og skaldyr lever ved koralrevene i denne spændende undervandsverden og opleves bedst med dykkermaske eller snorkel. Det er ikke ualmindeligt at møde havskildpadder, delfiner og rokker i farvandene omkring øerne, og for sportsfiskere er den typiske fangst barracuda, haj, marlin og tun, der er på sit højeste i november måned. 

Øriget Seychellerne ligger ud for Afrikas kyst i en afstand af 1.600 km. De største af øerne Mahé, Praslin og La Digue er granitøer med frodige grønklædte bjerge omkranset af et tyndt bælte af hvide strande. Disse øer appellerer til cykling, vandring og udflugter, hvis du ønsker aktiviteter på ferien.

De mindre øer er fredfyldte atoller omgivet af koralrev, så strøm og bølger langs kysten er yderst begrænset og forholdene for badning, snorkling og dykning i top.

Øerne byder på indkvartering fra gæstehuse, der ofte drives af private til 5-stjernet indkvartering. På en rejse til Seychellerne findes hele paletten i begrænsede mængder og bygget i overenstemmelse med naturen.

Øerne har ca. 95.0000 indbyggere, hvoraf 90% bor på hovedøen Mahé og størstedelen i hovedstaden Victoria.

Du har også mulighed for at hike/vandre på Seychellerne, hvor der er hele 15 officielle hikingruter, man særligt anbefaler til turisterne.

Klimaet varierer fra ø til ø. Øerne ligger tæt på ækvator og har en gennemsnitstemperatur på ca. 27 grader.

Våde måneder på Seychellerne:

Fra december til februar har Seychellerne deres regntid. Men regnmængden varierer meget.

Hvor det på Máhe godt kan styrtregne i flere dage især i december, så oplever man som oftest på Praslin kun en times regn om morgenen og evt. igen om eftermiddagen. Heldagsregn er sjælden.

Uanset årstid skal man forvente at få en byge i ny og næ. I månederne juni til august blæser det lidt mere på øerne.

Populære badeferie rejser til Seychellerne. Se alle vore rejser til Seychellerne HER.

Drømmeparadiset Seychellerne

Seychellerne er naturskønne landskaber og nogle af verdens bedste strande. På jeres rejse til ”Paradisets Have” kan I opleve gigantiske skildpadder, regnskov, skulpturelle granitklipper, sand så blødt som mel og fisk i alle farver. Der er ophold på det skønne Coco de Mer. Ønsker I et andet hotel, er der også mulighed for det. 

12 dage fra 18.000

Seychellernes Bird Island og hovedøen Mahé

På denne rejse til Seychellerne kan I opleve gigantiske skildpadder, havskildpadder, et fantastisk fugleliv, regnskov, skulpturelle granitklipper, sand så blødt som mel og fisk i alle farver. I oplever hovedøen Mahé og på Bird Island gir oplevelserne næsten sig selv, her er der fokus på de mange fugle, der henover året slår sig ned for at yngle. Et paradis for fugleelskere med også fotografer.

12 dage fra 20.700

Seværdigheder Seychellerne

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular