Africa Tours CSS Sprite

Seychellerne

  • Fortryllende tropeøer midt i Det Indiske Ocean
  • Billedskønne og øde strande i verdensklasse
  • Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Rejse til Seychellerne

Når du vælger at rejse til Seychellerne med Africa Tours, så får du en ren oplevelse for livet.  En rejse til Seychellerne er med naturskønne landskaber og nogle af verdens bedste strande, der udgør uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene eller bryllupsrejser. På jeres rejse til "Paradisets Have" kan I opleve gigantiske skildpadder, regnskov, skulpturelle granitklipper, sand så blødt som mel og fisk i alle farver.

På Seychellerne findes strande med pulverblødt, hvidt sand der smyger sig mellem tæerne. Blot få meter fra strandkanten findes en helt ubeskrivelig maritim verden i det fristende turkise hav. Mere end 900 fiskearter og skaldyr lever ved koralrevene i denne spændende undervandsverden og opleves bedst med dykkermaske eller snorkel. Det er ikke ualmindeligt at møde havskildpadder, delfiner og rokker i farvandene omkring øerne, og for sportsfiskere er den typiske fangst barracuda, haj, marlin og tun.

Øriget Seychellerne ligger ud for Afrikas kyst i en afstand af 1800 km. De største af øerne Mahé, Praslin og La Digue er granitøer med frodige grønklædte bjerge omkranset af et tyndt bælte af hvide strande. Disse øer appellerer til cykling, vandring og udflugter, hvis du ønsker aktiviteter på ferien.

De mindre øer er fredfyldte atoller omgivet af koralrev, så strøm og bølger langs kysten er yderst begrænset og forholdene for badning, snorkling og dykning i top.

Øerne byder på indkvartering fra gæstehuse, der ofte drives af private til 5-stjernet indkvartering. På en rejse til Seychellerne findes hele paletten i begrænsede mængder og bygget i overenstemmelse med naturen.

Øerne har ca. 81.000 indbyggere, hvoraf 90% bor på hovedøen Mahé og størstedelen i hovedstaden Victoria.

Klimaet varierer fra ø til ø. Øerne ligger tæt på ækvator og har en gennemsnitstemperatur på ca. 27 grader.

Våde måneder på Seychellerne

Fra december til februar har Seychellerne deres regntid. Men regnmængden varierer meget.

Hvor det på Máhe godt kan styrtregne i flere dage især i december, så oplever man som oftest på Praslin kun en times regn om morgenen og evt. igen om eftermiddagen. Heldagsregn er sjælden.

Uanset årstid skal man forvente at få en byge i ny og næ. I månederne juni til august blæser det lidt mere på øerne.

Populære badeferie rejser til Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne

Seychellerne er naturskønne landskaber og nogle af verdens bedste strande. På jeres rejse til ”Paradisets Have” kan I opleve gigantiske skildpadder, regnskov, skulpturelle granitklipper, sand så blødt som mel og fisk i alle farver. Der er ophold på det skønne Coco de Mer. Ønsker I et andet hotel, er der også mulighed for det. 

12 dage fra 17.200

Øhop på Seychellernes smukke øer

Øhop på Seychellerne giver mulighed for at udforske Mahe og Praslin. Afslapning på smukke Praslin, med natur og vand samt evt. udflugter til Cousin med det imponerende fugle liv eller se havskildpadderne på Curieuse. Derefter afsluttes programmet med et par dage på hovedøen Mahe i Beau Vallon Bay tæt ved Victoria. 

13 dage fra 17.200

Seværdighed Seychellerne

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.06.2018

Footer-formular