Africa Tours CSS Sprite
Telefon 8873 4000
Mandag - fredag kl. 10:00 - 14:00

Seychellerne

  • Fortryllende tropeøer midt i Det Indiske Ocean
  • Billedskønne og øde strande i verdensklasse
  • Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Rejser til Seychellerne

Når du vælger at rejse til Seychellerne med Africa Tours, så får du en oplevelse for livet.  En rejse til Seychellerne er med naturskønne landskaber og nogle af verdens bedste strande, der udgør uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene eller bryllupsrejser. På jeres rejse til "Paradisets Have" kan I opleve gigantiske skildpadder, regnskov, skulpturelle granitklipper, sand så blødt som mel og fisk i alle farver.

På Seychellerne findes strande med pulverblødt, hvidt sand der smyger sig mellem tæerne. Blot få meter fra strandkanten findes en helt ubeskrivelig maritim verden i det fristende turkise hav. Mere end 900 fiskearter og skaldyr lever ved koralrevene i denne spændende undervandsverden og opleves bedst med dykkermaske eller snorkel. Det er ikke ualmindeligt at møde havskildpadder, delfiner og rokker i farvandene omkring øerne, og for sportsfiskere er den typiske fangst barracuda, haj, marlin og tun, der er på sit højeste i november måned. 

Øriget Seychellerne ligger ud for Afrikas kyst i en afstand af 1.600 km. De største af øerne Mahé, Praslin og La Digue er granitøer med frodige grønklædte bjerge omkranset af et tyndt bælte af hvide strande. Disse øer appellerer til cykling, vandring og udflugter, hvis du ønsker aktiviteter på ferien.

De mindre øer er fredfyldte atoller omgivet af koralrev, så strøm og bølger langs kysten er yderst begrænset og forholdene for badning, snorkling og dykning er helt i top.

Øerne byder på indkvartering fra gæstehuse, der ofte drives af private til 5-stjernet indkvartering. På en rejse til Seychellerne findes hele paletten i begrænsede mængder og bygget i overenstemmelse med naturen.

Øerne har ca. 95.000 indbyggere, hvoraf 90 % bor på hovedøen Mahé og størstedelen i hovedstaden Victoria.

Du har også mulighed for at hike/vandre på Seychellerne, hvor der er hele 15 officielle hikingruter, man særligt anbefaler til turisterne.

Klimaet varierer fra ø til ø. Øerne ligger tæt på ækvator og har en gennemsnitstemperatur på ca. 27 grader.

Våde måneder på Seychellerne:

Fra december til februar har Seychellerne deres regntid. Men regnmængden varierer meget.

Hvor det på Máhe godt kan styrtregne i flere dage især i december, så oplever man som oftest på Praslin kun en times regn om morgenen og evt. igen om eftermiddagen. Heldagsregn er en sjældenhed.

Uanset årstid skal man forvente at få en byge i ny og næ. I månederne juni til august blæser det lidt mere på øerne.

Populære badeferierejser til Seychellerne. Se alle vore rejser til Seychellerne HER.

Drømmeparadiset Seychellerne

Seychellerne er naturskønne landskaber og nogle af verdens bedste strande. På jeres rejse til ”Paradisets Have” kan I opleve gigantiske skildpadder, regnskov, skulpturelle granitklipper, sand så blødt som mel og fisk i alle farver. Der er ophold på det skønne Coco de Mer. Ønsker I et andet hotel, er der også mulighed for det.

Seværdigheder Seychellerne

Seychellerne rejse – ren luksus

En rejse til seychellerne er en unik oplevelse, hvor fantastiske kridhvide sandstrande med vajende palmer kombineres med luksus af højeste klasse. Hotellerne på seychellerne har en høj standard og uanset hvilket hotel man vælger, vil man få fantastisk service, god mad og scenisk beliggenhed.

Øriget Seychellerne

På Seychellerne er der et væld af muligheder for at få unikke oplevelser. Der bor i alt 95.000 indbyggere, som er en stor sammensmeltning af mennesker af afrikansk, europæisk, arabisk og indisk afstamning. Hver især bidrager de med noget unikt til det lille ø-rige, der således emmer af forskellige kulturer og gastronomiske oplevelser. Seychellerne består af 115 øer, hvoraf der er flere ubeboede granit og koraløer. Det er altså primært de tre hovedøer La Digue, Praslin og Mahé, der er beboet af lokalbefolkningen. Nogle af de små øer omkring hovedøerne er lavet om til luksuriøse private resorts. Én af øerne er lavet om til et reservat for fugle og den smukke, kæmpe landskildpadde.

En rejse til seychellerne med besøg på reservatet Bird Island

Én af de mindre øer som er værd at fremhæve, når det kommer til fantastiske rejser til Seychellerne er Bird Island. En ø der i 1967 blev opkøbt af Guy Savy i et forsøg på at redde den sodfarvede terne. Heldigvis lykkedes det og i dag lever mere end 750.000 sodfarvede terner, der stadig flyver til øen for at lægge æg. Men øen er ikke kun kendt for denne smukke fugl. Tusindvis af tropiske fugle finder hjem til Bird Island, hvilket gør øen perfekt som destination for fugleinteresserede. Bird Island er lidt imod navnets natur også den eneste ø, hvor landskildpadderne lægger deres æg i dagslys. Dette kan man til dels takke Robbie, projektleder for bevarelsen af landskildpadder, for. De kæmpe landskildpadder vandrer frit rundt på hele øen, hvor både børn og voksne kan nyde de skønne væseners tilstedeværelse. Africa Tours har lavet en speciel rejse ” Seychellerne Bird Island og hovedøen Mahé”, hvor Mahé kombineres med et besøg på Bird Island for at se de smukke skildpadder og fugle.

Seychellerne Mahé – hovedøen med kultur og frodig bjergkam

På Mahé mødes man af en frodig bjergkam, placeret midt på øen omgivet af smukke hvide sandstrande, der bare bliver ved og ved langt ud i horisonten. Et Seychellerne hotel på Mahé kan være alt fra et hyggeligt lille gæstehus til et stort 5-stjernet resort. De fleste hoteller ligger på den nordlige del af Mahé ved øens bedste strand Beau Vallon. Her er et skønt byliv med lækre restauranter og mulighed for lækre kulinariske oplevelser med smage fra både Asien og Afrika i en smagfuld kreolsk blanding.

Kan man dykke/snorkle på Seychellerne?

Seychellerne er den perfekte destination til en dykke/snorkle ferie. Seychellerne har foruden de tre største øer et hav af fredfyldte atoller, der er omgivet af koralrev. Dette giver et stort område, hvor strøm og bølger er nærmest ikke eksisterende. Altså de ideelle omgivelser for dem der ønsker at opleve livet under overfladen. Koralrevene er hjem for mere end 900 fiskearter og skaldyr, og så er det ikke ualmindeligt at møde havskildpadder, delfiner og rokker. For nogle er det dog ikke nok blot at betragte fiskene på afstand. Er du sportsfisker, kan du altså få lov at fiske efter nogle af de lidt større fisk som barracuda, haj, marlin og tun. Og hvem har ikke drømt om, at holde sådan en tunfisk på størrelse med én selv op i luften?

Aktiv ferie på Seychellerne

Selvom Seychellerne primært er kendt for sine vidunderlige sceniske strande, så er øriget meget mere end det. De flotte landskaber på de tre største øer: Mahé, Praslin og La Digue indeholder granitøer med frodige grønklædte bjerge. Det er i disse landskaber du finder muligheden for både at cykle, hike og vandre. Særligt hiking er populært på øerne, og der er oprettet hele 15 hikingruter, som særligt anbefales til turisterne. Du kan vælge mellem ruter der varierer i længden fra 1 kilometer til 9,6 kilometer. To af ruterne er betalingsruter, mens resten er gratis. Du finder 9 ud af de 15 ruter på hovedøen Mahé. Her ligger de fleste på vejen Le Sans Souci, altså vejen man kører ad, når man kører fra Victoria til vestkysten. Ruterne giver dig nogle spektakulære naturoplevelser, hvor skønheden i naturen og nærværet er i fokus. Har du et ønske om at se Coco de Mer nødden, er det på Praslin du skal hike. Her finder du de to betalingsruter Vallé de Mai og Fond Ferdinand.

Verdens største kokosnød Coco de Mer

Coco de Mer nødden er verdens største kokosnød og kan veje mellem 15 og 30 kilo. Det er en kæmpe kokosnød fuld af mystik, da man ikke kan finde og ej heller få nødden til at vokse andre steder end på Curieuse og Praslin i Seychellerne. Man var allerede inden opdagelsen af Seychellerne bevidste om Coco de Mer nøddens eksistens, da den ofte drev i land på fjerne kyster. Her forsøgte man at få nødden til at spire, men uden held. Den dag i dag, er der endnu ikke fundet en måde, hvorpå man kan få planten til at spire andre steder.

Hvilke hoteller skal man vælge?

Seychellerne har et væld af lækre hoteller, gæstehuse og resorts. Spørgsmålet er blot, hvilken form for indkvartering man foretrækker. På et gæstehus oplever man ofte en mere personlig kontakt, hvor ejerne gerne selv sørger for deres gæster og nærmest lægger sig bagover for at sikre at gæsterne har det godt. De kan dog sjældent levere kæmpe swimmingpools eller kæmpe morgenbuffet. De brillerer primært på en ekstremt nærværende service. Hotellerne på Seychellerne er sjældent kæmpestore. I stedet er fokus på lækre omgivelser, fuldstændig uovertruffen beliggenhed og ikke mindst højt serviceniveau. Langt de fleste indkvarteringer på Seychellerne går under denne kategori, hvilket også skyldes de indfødtes ønske om at bevare naturen og dyrelivet. Store resorts er der altså meget lidt af, og dem du finder er gerne bygget med udgangspunkt i den eksisterende natur, som du f.eks. ser ved Le Domain de la Reserve på Praslin. Ét af vores favorit hoteller er Coco de Mer. Et luksuriøst hotel, der er helt ideelt til f.eks. en bryllupsrejse.

En bryllupsrejse til Seychellerne

Netop den høje service og de sceniske omgivelser har givet Seychellerne et godt ry som destination for bryllupsrejser. Her er alt, hvad de fleste brudepar ønsker sig af en bryllupsrejse destination. Du kan både slappe af og nyde tosomheden på ét af de lækre hoteller. Du kan også undersøge dyrelivet både i vandet og på land. Og så kan man være aktiv. Tage på hiking, vandre eller cykle. Alle disse muligheder sammen med den luksuriøse stemning og fantastiske mad gør Seychellerne til den perfekte bryllupsrejse destination.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbreve.

Footer-formular

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

ASPSESSIONID# - Slettes når browseren lukkes

Hjemmesiden bruger denne cookie til at identificere den besøgende, på tværs af sider, under besøget.

cookieSafe - 6 måneder

Indeholder en sikker kopi af udvalgte 3. parts cookies, så de ikke går tabt, hvis de bliver fjernet af browseren.

Cookie-indstillinger

cookiebar - 6 måneder

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-indstillinger, samt om betingelser er blevet accepteret.

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år

Live chat widget sets the cookies to store the Zopim Live Chat ID used to identify a device across visits.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

collect - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adværd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingskanaler.

Facebook Pixel

_fbp, fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - op til 2 år

Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Slettes når browseren lukkes

Anvendes af Google AdWords til at vise annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil være interesseret, baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af hjemmesider.

ads/user-lists/# - Slettes når browseren lukkes

Ukendt.

Google Adsense

_gcl_au - 3 måneder

Benyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense.

Google Doubleclick

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke om browseren understøtter cookies.

IDE - 2 år

Anvendes til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

Microsoft Bing

_uetsid, _uetsid_exp, _uetvid, _uetvid_exp - 1 dag / Vedholdende

A Microsoft Bing Universal Event Tracking cookie for recommendation purposes.

Sleeknote

SNC - 2 år

Benyttes til at tracke anonym data til statistik for overordnet brug af Sleeknote samt individuelle events på boksene.

SNS - Slettes når browseren lukkes

Oprettes/opdateres ved hvert besøg. Bruges til at adskille tilmeldte brugere af formular.

_pk_id - 2 år

Oprettes ved hvert besøg. Bruges til at adskille brugere til statistik.

_pk_ses - Slettes når browseren lukkes

Oprettes ved hvert besøg. Benyttes under den enkelte session til at gruppere sidevisninger til statistik for bokse og visninger.

sn_global_countdown_last_reset_timestamp - Vedholdende

Sets a timestamp for when the visitor entered the website. This is used for analytical purposes on the website.

_sn_a, _sn_m, _sn_n - 1 år

(Ingen info)