Africa Tours CSS Sprite

Transportformer i Afrika

Infrastrukturen i Afrika er ganske forskellig, og svinger fra underlag af rigtig god asfalt til savanne, græs, grus eller noget helt femte. Hos Africa Tours er transportformen på din rejse valgt ud fra, hvad der er mest optimalt i forhold til afstande, der skal tilbagelægges, underlag, områder og ikke mindst komfort og tid. Dertil naturligvis pris.

Herunder kan du se en video om forskellige transportformer samt læse en beskrivelse af de forskellige transportformer Africa Tours benytter på vores rejser i Afrika.

Safari-minibusser

Langt de fleste safarirejser i Kenya foregår i safari-minibusser med plads til op til otte personer. På vores rundrejser benytter vi dog maksimum seks af de otte pladser, hvilket betyder, at alle gæster har vinduesplads. Taget i minibussen kan løftes op, så du har mulighed for at stå op f.eks. når du skal filme eller tage billeder under safarikørslen. Rejser du på privat safari er det naturligvis muligt at benytte samtlige pladser i safaribilen. Safari-minibussen benyttes primært på safarirejser i Kenya.

Firehjulstrukne safaribiler

At køre på safari i en Landrover - en firehjulstrukken safaribil - gør, at du som rejsende kan komme frem i langt de fleste områder på safarien. Der er oftest plads til otte personer i bilen, men på vores rundrejser benytter vi maksimum seks af pladserne. Der er vinduesplads til alle og taget kan løftes op, så der er mulighed for at filme og tage billeder undervejs. Mange steder i Afrika er det normalt at køre i firehjulstrækkere, f.eks. på safarirejser i Tanzania, i Sydafrika og i Uganda. Er du på safarirejse i Kenya, og bor på en privat lodge, f.eks. Karen Blixen Camp, benyttes åbne firehjulstrukne biler. Her er bilen tilknyttet selve lodgen.

Overlandtrucks

På vores rundrejser i det sydlige Afrika benytter vi ofte overlandtrucks, der stort set kan komme frem overalt. Bilerne benyttes blandt andet på vores campingsafarier i f.eks. Botswana og Namibia. Ved denne rejseform medbringes campens udstyr, telte med mere under transporten fra område til område. I forbindelse med denne transportform er det muligt at få opladet dine batterier til kamera, video med mere ved bilens batteri.

Fly

For at spare tid, men også for at se det hele lidt fra luften, er der i flere lande mulighed for at flyve til og fra de forskellige safariområder og reservater. Ofte er det mindre fly, der benyttes, hvilket betyder at man ofte kan aftale med piloten, at han skal flyve i en højde, der gør det muligt at se landskabet under en. Når man flyver i mindre fly, skal man være opmærksom på, at der ofte er en bagagebegrænsning per person. Ønskes ekstra bagage, skal der afregnes direkte til piloten. En eventuel bagagebegrænsning vil stå anført i tilbuddet eller dag-dag programmet.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular