Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Karen Blixen Camp

I den vestlige del af Masai Maras økosystem, men uden for selve reservatets grænse, ligger Karen Blixen Camp, som er en herlig oase beliggende direkte ned til den livgivende Mara-flod. Campen, der består af 22 yderst rummelige og luksusprægede kanvastelte, er en af de mest charmerende og stemningsfulde camps i denne del af Masai Mara. I campen har man formået at kombinere høj komfor og en atmosfære fra en svunden tid med alt, hvad den moderne turist forventer – selv i Afrika.

Teltene er alle bygget på en træplatform, hvorfra man fra den store veranda har god udsigt til omgivelserne. Herfra ses farvestrålende fugle, frodig beplantning og der er en skøn udsigt til Mara-floden og Oloololo-højdedraget. Teltene har store senge, (der er mulighed for to voksne og to børnesenge om ønsket), der er eget bad, toilet samt 24 timers strøm. Campen har et dejligt fælles areal, der vender ud mod en smuk græsplæne. Fra arealet ses også floden, hvor man næsten permanent har et spændende dyreliv samlet. Elefanter, flodheste, zebraer m.fl. er hyppige gæster endda lige foran campen. Karen Blixen Camp har vundet megen respekt for de mange tiltag, der er gjort, for at være så miljøvenlig som mulig. Blandt andet har man opsat et stort solpanel, hvis anlæg giver strøm til campen. Dertil er der installeret diverse systemer, der gør, at strøm- og vandforbruget er minimalt. Et væld af danskere og udenlandske safarigæster har gennem tiden boet på campen, der har fået et rigtig flot renomé. 

 Fra campen er det muligt at deltage i mange aktiviteter. Nogle af disse er ballonsafari, bush-dinner, vandresafarier, besøg i en Masailandsby eller måske besøg i den lokale skole. Ønsker man safari i selve reservatet Masai Mara eller Mara Triangle, kan også dette nemt tilkøbes. De forskellige aktiviteter kan inkluderes hjemmefra eller arrangeres under opholdet på Karen Blixen Camp. Vi anbefaler, at ballonsafari tilkøbes hjemmefra, da der kun er et begrænset antal pladser. 

Campen ligger i Mara North Conservancy, et område med streng kontrol, hvilket bl.a. betyder, at der kun må køres i 4-hjulstrukne biler og kun i et beskedent antal. Africa Tours anbefaler Karen Blixen Camp til alle, der ønsker en flot indkvartering i rigtig gode omgivelser. 

 

 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular