Africa Tours CSS Sprite

Få inspiration til dit livs rejse

Hos Africa Tours har vi forelsket os i det afrikanske kontinent. Og forelskelsen vokser hver gang vi besøger det. Vores passion og viden om Afrika er noget, vi gerne vil dele med dig. Her på siden kan du derfor finde inspiration til din drømmerejse til Afrika, baseret på mere end 35 års erfaringer med det imponerende kontinent. Vi har samlet de største seværdigheder til dig, hvor du kan få indblik i de mange muligheder, der er for store oplevelser. Du kan også finde information om, hvilke transportformer og indkvarteringer, vi benytter os af på vores forskellige rejser. For eksempel hvad det lige er, der er forskellen på en safaribus og en 4x4, eller forskellen på fuldt serviceret camping og på lodges. Samtidig uddyber vi også, hvilke indkvarteringssteder, vi benytter os af på vores rejser til Afrika. Så kan du selv være med til at vurdere, hvilket indkvarteringssted, der passer bedst til dine behov. Det er nemlig disse små detaljer, der sikrer dig, at din rejse bliver helt igennem fantastisk og uforglemmelig på alle punkter.

Find svar på de praktiske spørgsmål 

Er du nysgerrig efter, hvordan det praktiske foregår, eller mangler du et godt råd, har vi lavet en oversigt over praktiske tips og råd. Her kan du blandt andet læse om vaccinationer, valuta, forsikringer, insekter, mad, klima og meget mere. Mangler du mere inspiration, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev eller gratis bestille vores rejsekatalog.

Hvis du har brug for hjælp til at blive guidet i de mange seværdigheder eller har andre spørgsmål, er du også altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os på 88 73 40 00.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular