Africa Tours CSS Sprite

Africa Tours er ægte Afrika-eksperter

Hos Africa Tours er vi passionerede omkring vores job og din rejse. Alle vores medarbejdere - Rejsekonsulenter, såvel som direktør - er Afrika-eksperter. For hele tiden at være opdateret på rejsemål, områder, og indkvarteringer rejser vi således til Afrika flere gange om året.

Vi har de seneste år besøgt: Kenya inkl. Kenyakysten, Tanzania og Zanzibar, Botswana, Sydafrika, Namibia, Uganda, Zimbabwe, Seychellerne, Mauritius og Victoria Falls.

På den måde er vi også sikre på, at alle vores rejser er i højeste kvalitet. Af samme grund har vi nøje udvalgt vores rejseledere, hvis viden og passion for Afrika garanterer dig en fantastisk safari. 

En rejse til Afrika er for mange nemlig en "once in a lifetime" oplevelse. Derfor skal den passe til dine forventninger om Afrika, så du får en uforglemmelig rejse. Vi skræddersyr din rejse efter dine behov ved at lytte til dine rejsedrømme. Det kan vi gøre over telefon, eller ved at du booker et møde på vores kontor i Herning. Alternativt, kan du starte din Afrika drøm på en messe eller til et af vores rejseforedrag, hvor vi fortæller vidt og bredt om mulighederne for rejser til Afrika. 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular