Africa Tours CSS Sprite

Africa Tours er ægte Afrika-eksperter

Hos Africa Tours er vi passionerede for Afrika og alle vores medarbejdere, rejsekonsulenter, såvel som direktør - er Afrika-eksperter. Hvert år besøger hver enkelt medarbejder således Afrika for hele tiden at være opdateret på rejsemål, områder, og indkvarteringer. Vi kan derfor sætte nål i kortet over næsten hele det østlige og sydlige Afrika - Og nogle steder mange gange. Hvert år forsøger vi at udvide kortet, at sætte en nål i et nyt sted. Kun sådan kan vi sikre os, at vi har de bedste destinationer, indkvarteringer og safariområder med i vores store rejsekatalog. 

Vi har de seneste år besøgt: Kenya inkl. Kenyakysten, Tanzania og Zanzibar, Botswana, Sydafrika, Namibia, Uganda, Zimbabwe, Seychellerne, Mauritius og Victoria Falls.

Det er ud fra vores rejser hertil, at vi skaber din drømmerejse. Ud fra de mere end 35 års Afrika erfaring, at vi former vores grupperejser med dansk rejseleder eller en skræddersyet safarirejse. Derfor kan vi ærligt og med stolthed i stemmen sige, at vi er ægte Afrika-eksperter.

Når du ringer til Africa Tours, vil du altså få en Afrika-ekspert i røret til at hjælpe dig med at skabe din drømmerejse til Afrika. Vi ved nemlig godt, at en rejse til Afrika for mange er en "once in a lifetime" oplevelse. Og en sådan rejse, skal passe til dine forventninger om Afrika, så du får en uforglemmelig rejse. Vi skræddersyr din rejse efter dine behov ved at lytte til dine rejsedrømme.

For nogle handler Afrika drømmen om at se så mange forskellige dyr som muligt. For andre er det den varierende og unikke natur. Og for andre igen er det en kombination af det enestående dyreliv med leoparder, løver, elefanter, giraffer, flodheste mm. og naturen, der gør Afrika til drømme kontinentet. Vores job er at spore os ind på, hvilket specifikt land, specifikt område og national park, der skal besøges for at dine forventninger til Afrika indfries.

For første gangs besøgende er Kenya typisk et rigtigt godt valg. Kenya er safariens hjemland, og her finder du alle de ikoniske Afrika-dyr. Den berømte Masai Mara byder på dyrerige oplevelser, Lake Naivasha på en sejltur blandt flodhestene mens Mara North byder på en luksuriøs indkvartering blandt dyrene, nemlig Karen Blixen Camp. Hvis du før har besøgt Kenya, er Tanzania oplagt til den næste rejse, såfremt du ønsker at udvide horisonten. Tanzania er blandt mange kendt som verdens bedste safariland, og det er da også en helt ubeskrivelig oplevelse man kan få i Serengeti under Migration. Det sydlige Tanzania byder desuden på et mere vildt dyreliv, hvor dyrene ikke er vant til at færdes blandt biler og mennesker, hvorfor man virkelig kan opleve dyrenes instinkter på nærmeste hold.

I det sydlige Afrika kan man opleve en fascinerende natur. I Sydafrika kan man køre langs Garden Route for at se perlerækker på stribe og i Namibia finder du det oldgamle ørkenlandskab. Botswana derimod demonstrerer vigtigheden af vandressourcer og ikke mindst muligheden for at se et væld af elefanter. Og så er der Victoria Falls, der ligger lige i midten mellem det sydlige og østlige Afrika. Ikke mange af verdens vidundere kan måle sig med dette vandfald.

Uanset om du søger mod det sydlige eller det østlige Afrika, kan vi sammen skabe den bedste rejse. Så vi kan gøre Karen Blixens ”Mit Afrika” til ”Dit Afrika”.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular