Africa Tours CSS Sprite

Kenyakysten

  • Skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris
  • Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter
  • Oplev den store havneby Mombasas pulserende liv

Rejser til Kenyakysten

De klare og lysende tropefarver står i smuk kontrast til det kridhvide sand og i eftermiddagssolen ses de traditionelle dhow sejlskibe, sejle rundt mellem koralrevene. Langs med stranden, som grænser op til det indbydende Indiske Ocean, står rækker af høje svajende palmetræer, og du kan i fuldstændig ro og mag læne dig tilbage og lade hverdagens stress og jag blive børstet væk af en let brise og lyden af bølgerne ved Kenyakysten.
Mombasa er Kenyas næststørste by. Den gamle by er placeret på en ø, der ligger mellem to floder, Tudor Creek og Kilindini Port. Byen er forbundet til fastlandet via to broer.Kenyakysten er en strækning på ca. 500 kilometer som udover at indeholde alle de perfekte ingredienser til en badeferie, også rummer en rig kulturarv, en skøn befolkning, nærliggende oplevelsesmuligheder og et smagfuldt køkken.

Nord for Mombasa finder du de små kyst- og fiskerilandsbyer Kilifi, Watamu og Malindi. De små kystbyer er mindre turistprægede, end det populære Mombasa, og emmer af autentisk stemning.

I 1498 gik den portugisiske opdagelsesrejsende Vasco de Gama i land i Malindi, og igennem århundreder har sejlende handelsmænd fra Europa og Østen brugt Malindi og Mombasa som havneby. Indflydelsen fra europæisk, arabisk og asiatisk kultur, er grundlaget for swahili kulturen. Maden på Kenyakysten indeholder smagsnuancer fra dette kulturelle mix, og består hovedsageligt af kylling og fisk med kokos, asiatiske krydderier og friske grøntsager.

Gennem århundreder har mange indvarere og handlende bosat sig i Mombasa, især fra Mellemøsten og det indiske kontinent. De kom primært som handlende og faglærte håndværkere. De fleste steder er det nemt at kommunikere med lokalbefolkningen på engelsk.

Kenyakysten ligger ved ækvator og klimaet er behageligt tropisk. Dagtimerne er varme og solrige med badevands temperaturer der ligger omkring 27 grader hele året rundt. Om natten falder temperaturen og bliver behageligt kølende.

En rejse til Kenyakysten kan sagtens stå alene som badeferie, og der er rig mulighed for at dykke og snorkle. I 1968 åbnede Watamu Marine National Park og Malindi Marine Park, og Watamu skulle efter sigende være det bedste sted at dykke i Kenya. De farvestrålende koralrev ud for Kenyas kyst, indeholder over 150 forskellige slags koraller, og er hjem for mere end 600 arter af tropiske fisk.

Kenyakysten byder på et væld af dejlige indkvarteringer. Den prisbelønnede strand Diani Beach, der ligger syd for Mombasa er bestemt også værd at kaste sit blik på eller lad Africa Tours give dig dit livs badeferie på den private ø Chale, der er 1.200 meter lang og 800 meter bred med privat strand og beskyttet af koralrev.

Med en rejse til Kenyakysten kan du også kombinere safari og badeferie eller Tsavo National Park. Blot ca. 3 timers 

kørsel fra Mombasa ligger Tsavo National Park, der er Kenyas største og med mulighedfor fantastiske safarioplevelser eller ca. 16 km uden for Mombasa ligger Shimba Hills nationale reserve. Her kan man, på safari, se skovelefanter, den truede Sable antilope, Sykes aber og Sheldrick vandfaldet. Shimba Hills National Reserve er en af de sidste rester af kystnære tropiske skove i Afrika.

Karibu sana – velkommen

Populære badeferie rejser til Kenyakysten. Se alle vore rejser til Kenyakysten HER. 

Badeferie all-inclusive ved Kenyakysten

Kilometerlange kridhvide strande med eksotiske kokospalmer og det krystalklare Indiske Ocean. Her findes alt fra det simple strandhotel til det luksuriøse. Ophold på Travellers Beach Club med all-inclusive, der ligger på Mombasas nordkyst. Dette er blot et eksempel og kan ændres til et af vore mange andre hoteller.

14 dage fra 10.795

Badeferie på The Sands of Chale Island

Denne skønne private ø, Chale, ligger 600 meter fra fastlandet og 10 kilometer nede af og ud for Kenyas berømte og prisvindende strand Diani Beach syd for Mombasa. Adgangen til øen er via traktor eller båd afhængig af tidevandet. The Sands at Chale Island er en skøn kombination af natur, komfort og uberørthed.

10 dage fra 10.200

Seværdigheder Kenyakysten

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular