Africa Tours CSS Sprite

Karen Blixen Camp Trust

Karen Blixen Camp Trust er oprettet med henblik på at varetage og sikre naturbevarende aktiviteter i Masai Mara, Kenya. Midlerne til fonden genereres dels igennem Ree Park gæster, rejsende gæster ved Africa Tours samt gæster, der benytter Karen Blixen Camp i Masai Mara. Derudover har en række partnere valgt at samarbejde med Fonden på forskellige projekter i Mara.

I bestyrelsen for Karen Blixen Camp Trust sidder:
Stephen DeVincent. DVM, MA (Formand)
Pernille Kallehave. Director of Development, MA Law, Arhus Universitet
Bo Kjellson. Direktør Borås Djurpark
Rene Eghammer. Director Finans, Karsten Ree Holding
Jesper Stagegaard. Direktør Ree Park Safari

Fonden arbejder for naturbevarelse i Masai Mara som har en af verdens største biomasse koncentrationer. Det er et af de sidste steder, hvor vildtet fortsat kan bevæge sig frit uden hegn og grænser, som de har gjort det i årtusinder. Området er under enormt pres grundet befolkningstilvækst og kommercielle interesser som landbrug, kvægdrift osv. og under 50% af området er under en form for beskyttelse fra regeringens side.

Det er derfor afgørende, hvis fx. store flokke af elefanter fortsat skal kunne bevæge sig frit over områdets savanner, at området beskyttes og at der aktivt gøres en indsats for at bevare denne unikke og storslåede natur, der for de fleste Afrika kendere er så ikonisk et område.

Det er til eksempel ikke tilfældigt, at personer som Jonathan Scot i samarbejde med engelske BBC i næsten et årti har optaget ’Big cat’s diary’, Masai Mara, der huser en af Afrikas største populationer af rovdyr. Det er der en eneste grund til - her er masser af vildt i spisekammeret.

Projekterne i fonden er generelt en række projekter, der alle har det til fælles at deres egentlige målsætning er naturbevarelse, dvs. beskytte naturen og de dyr der lever i den, men den fysiske aktivitet i lokalområdet omhandler ofte CSR - relaterede aktiviteter. Med andre ord aktiviteter der skaber direkte værdi for lokalbefolkningen og mulighed for at se naturen som en værdifuld ressource.

Du kan læse meget mere om Karen Blixen Camp Trust og donere et beløb HER. 

Følgende projekter er pt aktive i forbindelse med fondens arbejde:

Karen Blixen Camp Trust

 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular