Africa Tours CSS Sprite

Zanzibar

  • Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads
  • Besøg krydderiplantager eller svøm med delfiner
  • Den gamle arabisk prægede handelsby Stone Town

Rejse til Zanzibar

Bare navnet Zanzibar giver så mange forestillinger og associationer om romantk, varme, palmer, fordybelse, krydderier, historie at man sagtens kan forestille, at man er der, selv om man ligger hjemme på sofaen. Men der behøver ikke være langt fra fantasi til virkelighed, hvis du kontakter en Africa Tours medarbejder for at høre mere om badeferie på Zanzibar.

Øen Zanzibar ligger ca. 40 km fra Tanzanias kyst og består af de to hovedøer Unguja (Zanzibar ø) og den noget mindre Pemba. Zanzibar svarer arealmæssigt til 2/3 af Fyn. Omkring halvdelen af Zanzibars 700.000 indbyggere bor i Zanzibar by, hvis gamle bydel hedder Stone Town. Her er der snævre gyder, sanselige basarer og huse med døre og altaner, hvis overdådige træskærerier vidner om øens storhedstid.

Zanzibar ligger tæt ved ækvator og placeringen i Det Indiske Ocean gør, at Zanzibar er køligere end fastlandet Tanzania. Zanzibar har ca. syv til otte solskinstimer om dagen hele året. Der er tropisk klima med masser af behagelig varme hele året. Når du taler med en Africa Tours medarbejdere får du en god beskrivelse af klimaet, så I sammen kan finde ud af, hvornår det er bedst for dig.

Hvis du ikke allerede kan dykke eller snorkle, bør du springe ud i denne oplevelse. En fantastisk og fantasifuld verden venter på dig lige under overfladen af det azurblå varme vand. Tusindvis af smukke fisk og eventyrlige koraller har helt deres eget liv i dette unikke univers. Men oplevelsen kan også ligge i den totale afslappethed, du oplever på stranden, når det kridhvide fine sand smyger sig op mellem dine tæer, mens du betragter Det Indiske Ocean gennem en farverig drink.

Lær gerne et par fraser på swahili, for folk hilser løs, og det er god skik at hilse tilbage.

De fleste steder er det nemt at kommunikere med lokalbefolkningen på engelsk. De lærer engelsk i skolerne og er ivrige efter at bruge sproget.

Alle Africa Tours resorts rundt på øen er nøje udvalgte og bliver til stadighed kontrolleret, så de lever op til de store krav, vi stiller. Hotellerne ligger alle direkte ned til skønne hvide strande med svejende palmer. Du kan blandt andet opleve tropiske haver med naturlige vandfald og den meget idylliske fiskerlandsby Nungwi. Ud over et væld af gode faciliteter er det også muligt, at vælge all-inclusive på nogle hoteller.

Uanset du vælger rejsen badeferie på eksotiske Zanzibar

krydderiøen Zanzibar eller i forbindelse med din safarirejse f.eks fra Serengeti til Zanzibar eller Kenya Luksussafari og Zanzibar, er strand- , bade- og naturoplevelserne på Zanzibar helt fantastiske.

"Dyk" ned i Zanzibar

Zanzibar er kendt under navnet "The Spice Island", og Africa Tours anbefaler klart et besøg til en af de mange krydderiplantager. Den gamle slaveby Stone Town, byder på masser af historie og er også klart et besøg værd.

Er Zanzibar verdens lykkeligste sted? læs med her.
5 tips til en dag i Stone Town! læs med her.
Cykeltur på Zanzibar? læs med her.

Populære badeferie rejser til Zanzibar. Se alle vore rejser til Zanzibar HER.

Badeferie på eksotiske Zanzibar

Kridhvide sandstrande, flotte koralrev, azurblåt hav. Krydderimarkerne med vanilje, nelliker, peberfrugter, kardemomme og kanel. Ophold på Ocean Paradise, der er beliggende på østkysten af Zanzibar.  Resortet ligger direkte til Zanzibars strande omgivet af flere hektar af tropiske haver, som blandt byder på eget vandfald.

12 dage fra kr. 10.500

Krydderiøen Zanzibar med all-inclusive

Ophold på Double Tree by Hilton, der er beliggende på nordkysten af Zanzibar og med all inclusive (alle måltider og drikkevarer inkluderet). Doubletree By Hilton er beliggende mellem svajende palmer og skønne hvide strande på nordspidsen af Zanzibar ved den meget idylliske fiskerlandsby Nungwi.

12 dage fra kr. 14.500

Seværdighed Zanzibar 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular