Africa Tours CSS Sprite

Black Mamba

Black Mamba er et unikt naturbevarings- og antikrybskytte program, der er startet af biolog og Head Warden i Balule Nature Reserve, Craig Spencer. Projektet blev oprettet i 2013. 

Black Mamba består udelukkende af lokale kvinder fra områderne ved Kruger National Park. Kvinderne er ubevæbnede, men deres tilstedeværelse har aktivt gjort en markant forskel på antallet af næsehorn, løver, giraffer mm. dræbt af krybskytter.


Blandt andet blev der elleve måneder i træk ikke skudt et eneste næsehorn i området, hvor Black Mamba patruljerer. Naboreservatet – uden Black Mambas tilstedeværelse – mistede hele 23 næsehorn i samme periode!!

Africa Tours bakker aktivt op omkring Black Mamba, og via økonomiske donationer til projektet, ønsker vi at være med til at gøre en forskel for Afrikas dyr.

To gange årligt rejser vores rejseleder, Paw Gosmer, Aalborg Zoo til Sydafrika på safarirejser med fokus på elefanter.

En gang årligt overrækker Paw Gosmer vores donation til projektet til Craig Spencer, manden bag det hele. På den vis sikrer vi, at pengene går direkte og ubeskåret til projektet.

Her på bloggen vil du kunne følge Black Mambas arbejde, og også læse mere om baggrunden for projektet, hvem der er med, og meget mere.
Ønsker du at støtte projektet har du mulighed for at gøre det ved at trykke her.

Black Mamba

 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular