Africa Tours CSS Sprite

Mauritius

  • Sublime strande ved det krystalklare og varme tropehav
  • Højt niveau for service og komfort – og fantastisk mad
  • Mange aktivitetsmuligheder og golfbaner i verdensklasse

Rejse til Mauritius 

Mauritius er en mindre stille ø i Det Indiske Ocean, ca. 900 km fra Madagaskar ved Afrikas østkyst. Øen er lidt mindre end Fyn og den er skabt af vulkansk aktivitet.

Den centrale del af øen rejser sig en kilometer op fra kystsletterne. På denne del af øen finder du en fantastisk smuk og uberørt natur i og omkring nationalparken Black River Gorges. Nationalparken er velegnet for oplevelsesrige vandreture. Den rummer tætte skove, smukke vandfald og har en sjælden flore og imponerende fuglearter, hvis intense lyde er en nydelse for ørene.Det mest bemærkelsesværdige dyr i Østafrika var den store og næsten vingeløse fugl, dronten, Den blev desværre udryddet på fastlandet og øerne helt tilbage i 1600-tallet, da den var så nem at fange. På Mauritius var den så kendt og særegen, at du nu kan finde den på deres pengeseddel.

Mauritius er en forholdsvis ung ø og den opstod for ca. 8 millioner år siden ved store udbrud af undersøiske vulkaner. Derfor er hovedøen høj med højeste punkt i Pieter Both (823 m). Placeringen i det tropiske klimabælte gør øen behagelig 

varm. Naturen var oprindelig regnskov, men i dag er noget af landet opdyrket. I det flade landskab ud mod kysten finder du frodige landbrugsarealer, hvor der især dyrkes sukkerrør.

På Mauritius plejes nogle af de smukkest beliggende golfbaner, der tiltrækker en afslappet golfturisme. Ud over golf er der også rig mulighed for at udfolde mange andre aktiviteter, hvis du trænger til lidt afveksling fra strandliv og afslapning. Øen har mange smukt anlagte tennisbaner, og hvis du er til snorkling eller dykning, kan du få oplevelser, der går lige i hjertet blandt koraler og fantastiske fisk.

Der er også et fremragende sportsfiskeri efter nogle af oceanets store og spektakulære fisk, ligesom mange forskellige former for sejlads på det smukke azurblå hav er en oplagt aktivitet.

Der bor ca. 1,2 millioner indbyggere på Mauritius. Den har gennem tiderne har været koloniseret af hollændere, englændere og franskmænd, der bla. brugte indere og kinesere til tvangsarbejde. Det er en ø med en utrolig imponerende historie og traditioner fra flere epoker af kolonitiden.

Indbyggerne taler kreolsk, men langt de fleste taler engelsk og en del fransk.

Langs den del af Det Indiske Ocean, hvor Africa Tours har rejsemål, vil du opleve meget behagelige temperaturer med små variationer af kortvarig nedbør. Afhængig af om du vælger en badeferie til Mauritius eller kombinerer opholdet med en Afrika safari, er vi klar til at hjælpe dig videre i forhold til dine rejseønsker.

Du kan læse mere om idylliske Mauritius her.

Populære badeferie rejser til Mauritius 

 

Badeferie på Mauritius 

”Først skabte Gud Mauritius, derefter skabte han himlen som en kopi heraf”. Sådan skriver forfatteren Mark Twain, og bedre kan Mauritius vel næppe beskrives. Mauritius er en fantastisk smuk ø. Verdensberømt for sine lange, hvide og indbydende sandstrande, det krystalklare vand, en venlig lokalbefolkning, pragtfuld mad, og ikke mindst det dejlige klima året rundt.

12 dage fra 11.695

Seværdighed Mauritius  

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.06.2018

Footer-formular