Africa Tours CSS Sprite

Forsikringer til din Afrika rejse

Hos Africa Tours tilrettelægger vi altid vores ture med størst mulig hensyntagen til sikkerheden. Skulle uheldet mod forventning være ude, er det altid en god ide at have sine forsikringer i orden.
 

Afbestillingsforsikring

Det er altid træls at skulle aflyse en rejse, som du har glædet dig til, grundet sygdom eller skader hos dig, eller dine nærmeste.

Hos Africa Tours anbefaler vi derfor altid at vores kunder tegner en afbestillingsforsikring. Skulle uheldet være ude og du ikke har mulighed for at rejse, får du dine penge igen.

Africa Tours samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Afbestillingsforsikringen koster 6% af rejsens pris, og skal bestilles samtidig med køb af rejsen.

Du kan bestille din afbestillingsforsikring ved at købe direkte hos Gouda ved at trykke her.
 

Rejseforsikring

Din rejse til Afrika er ikke dækket af den offentlige sygesikring, og det er derfor vigtigt at du inden afrejse har en gyldig rejseforsikring. Som rejsende er du selv ansvarlig for at afholde omkostninger ved sygdom, hospitalsindlæggelse, hjemtransport etc. på din rejse. Sørg derfor altid for at tjekke om din eksisterende rejseforsikring dækker dig tilstrækkeligt ved uheld.

Når du bestiller en rejseforsikring hos Gouda er du altid 100% dækket, så du og dine nærmeste kan få behandling uden egenbetaling eller selvrisiko.

Du kan bestille din Gouda rejseforsikring ved at købe direkte hos Gouda ved at trykke her.

Hvad gør jeg hvis uheldet er ude?

Hvis du under din rejse bliver syg eller kommer til skade, skal du kontakte din rejseforsikring, som vil kunne hjælpe dig videre.

Er din rejseforsikring købt gennem Gouda, kan du ringe til deres 24 timers nødtelefon på: +45 33 15 60 60.
  


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular