Africa Tours CSS Sprite

 Africa Tours vil bevare "vores" Afrika

For Africa Tours er det vigtigt ikke bare at kunne vise dig, men også dine børn, børnebørn og mange generationer frem, det fascinerende dyreliv og den smukke natur i Afrika. Afrika er nemlig hjem for mange truede dyr, der af den ene eller anden grund stadig er i krybskytternes søgelys. De skal beskyttes, ligesom naturen de lever i. Af denne grund har vi i samarbjde med Ree Park Safari og Karen Blixen Camp oprettet Karen Blixen Camp Trust, som blot er et skridt på vejen. Med Karen Blixen Camp Trust er der startet en fond, der blandt andet har et antikrybskytteprogram kaldet Mara Elephant Project, men som også hjælper de lokale med uddannelse og ikke mindst forståelse for dyrene i deres område. Karen Blixen Camp Trust agerer i hele Masai Mara, Kenya. Et enormt stort område og alligevel synes det ikke stort nok. På grund af befolkningstilvækst er der nemlig brug for mere jord for at skabe føde til de lokale og ofte resulterer det desværre i, at der bliver taget jord fra dyrene. Mindre plads at græsse på, og mindre plads at jage på giver flere konfrontationer mellem dyr og menneske. Heldigvis er der gennem Movable Booma Project skabt en bæredygtig måde, hvorpå de lokale kan have kvæg, uden det kræver slåskampe med løver, geparder, hyæner og andre jægere om natten.

Men Afrika er et stort kontinent med mange lande, der har brug for hjælp i kampen mod krybskyttere, naturbevarelse og for at skabe velfærd blandt de lokale. Vi er derfor også glade for at være en del af Black Mamba - Et antikrybskytteprojekt i Kruger Nationalpark, hvor det er kvinder, der patruljerer området. Dette helt uden våben. Alligevel har projektet skabt imponerende resultater. Ikke blot i det færre antal af krybskytterer der får heldet med sig, men også i forhold til livskvalitet for de kvinder, der arbejder med projektet.

Vi er således vores sociale ansvarlighed meget bevidst - også når det kommer til Co2 udledning. Og hvordan kan man bedst gøre det med naturens interesse i tankerne? Det gør man naturligvis ved at plante spekboom planter. Disse sukkulentere har en formidabel evne til at omdanne Co2 gasser til ilt. Blot én hektar spekboom planter kan rumme hele 200 tons Co2. Alle der køber en af vores Explore rejser, støtter beplantningen af spekboom og opnår derigennem en nulstilling af Co2 fodsporet på rejsen.

 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular