Africa Tours CSS Sprite

Velkommen til Afrika!

- vi gir´ dig Afrika på dine betingelser

Rejser til Afrika

Slip drømmen fri - er vores opfordring til dig!

Muligheden for at opleve Afrika, som det enestående kontinent, det er, har aldrig været nemmere og mere eventyrligt. Med Africa Tours kan du skabe din helt egen Afrika Safari og opleve lige det, du helst vil, og på tidspunkter og i perioder der præcis passer dig. Africa Tours bringer dig dybt ind i Afrikas hjerte, hvor kulturen og traditionerne leves i pagt med naturen. Med 35 års erfaring med safarirejser til Afrika har vi opbygget en gensidig respekt over for lokalbefolkningen, og vi passer på den storslåede natur, der også kan være meget skrøbelig. Derfor indgår vi også flere steder i en effektiv dyrebeskyttelse og vurderer hele tiden, hvor naturen kan tåle vores tilstedeværelse. Du kan læse mere omkring Africa Tours' værdier og social ansvarlighed her.

Det afrikanske kontinent er så enormt stort, at det kan byde på stort set alt.
Fra de smukkeste hvide sandstrande langs Det Indiske Ocean til Ugandas ufremkommelige jungle og regnskove. De storslåede savanne-vidder i Kenya og Tanzania, og dertil savanne, de hedeste ørkner, sneklædte bjerge, gigantiske vandfald, smukke forgrenede floder, rå klipper og eventyrlige grotter i såvel det sydlige Afrika som det østlige Afrika. På en rejse til Afrika kan Africa Tours bringe dig rundt til det hele.

Størstedelen af Afrika har tropisk klima. Nord og syd for den brede tropezone omkring Ækvator er klimaet subtropisk; de højeste bjerge i bl.a. Østafrika har tempereret klima. Afrika er således et varmt kontinent.

Afrika er det næststørste af verdens syv kontinenter. Det dækker et område, der svarer til ca. 20 % af jordens samlede landareal. Fra den nordligste del af kontinentet til Kap det gode Håb i Sydafrika er der ca. 8.000 km, så det er ikke overraskende, at der er stor variation i vejret, alt efter hvilket land du tager på safari i. Afrikas nordligste områder har subtropisk ørken- eller steppeklima. Vejret er varmt og tørt. Central Afrika har tropisk klima og vejret er varmt og fugtigt med omkring 30 graders varme hele året. Det sydlige Afrika har overvejende subtropisk klima med relativt små udsving i temperaturerne og mildt klima.

Før kolonitiden havde Afrika 10.000 stater med forskellige styreformer. Der var familiegrupper af jægere og samlere som san-folket i det sydlige Afrika, mere strukturerede grupper som familieklanerne til det bantu-sprogede folk i det centrale og sydlige Afrika og meget strukturerede grupper på Afrikas Horn. Dertil de saheliske kongedømmer og autonome bystater som swahili-folkets handelsbyer langs kysten af det østlige Afrika.
I dag har Afrika 53 uafhængige stater, med stort set de afstukne grænser fra den europæiske kolonialisme. Afrikanerne har et meget afslappet forhold til religion og mange steder består deres tro af en kombination af de gamle åndelige traditioner og den religion, de er blevet påvirket af, da bl.a. europæerne koloniserede deres områder.

En rejse til Afrika er på alle måder en stor rejse, og alt det du ser og alt det du hører, vil du selvfølgelig også vide mere om. Med Africa Tours har du altid en vidende rejseleder i nærheden, så du får det bedst mulige ferieminde med tilbage til Danmark.

Du kan her læse meget mere om, hvad vores gæster anbefaler ved safari i Afrika.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Afrika!

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular