Africa Tours CSS Sprite

Namibia

  • Det sydlige Afrikas ørkenland med helt unikke scenerier
  • Namibørkenens røde sand med verdens højeste klitter
  • Etoshas dyrerige vandhuller og det barske Atlanterhav

Namibia safari

Sagnet siger, at Gud havde en virkelig dårlig dag, da Han skabte Namibia. Så ville jeg gerne ha’ flere dårlige dage. Jeg sidder på kanten mellem vand og sand og indsnuser de kølige, tørre vinde, fra Benguelastrømmen ud for Namibias kyst. Bag mig ligger Namibørkenen, der strækker sig mange kilometer ind i Namibia. Et imponerende syn som ikke ses andre steder i verden.

Namibia er et land med storslåede steppeområder, hvor der rejser sig op til 700 meter høje og 700 millioner år gamle Spitzkoppe bjerge, blandet med et unikt ørkenlandskab, med røde sandklitter, der er op til 400 meter høje. I det nordøstlige hjørne af Namibia finder man en udløber af verdens største ferskvandsdelta, Okavango, der har sit udspring i nabolandet, Botswana. På safari i den sydlige del af Nambia kan man opleve Fish River Canyon som er verdens næststørste canyon efter Grand Canyon i USA.

Namibia har tropisk klima. Landet er overvejende et fladt ørkenområde men mod Kalahariørkenen i øst, er der tale om steppe, da det regner lidt mere i dette område. Namibia grænser op til Sydafrika mod syd og syd øst, Botswana mod øst og mod Zambia og Angola i nord. Hele den vestlige del af Nambia løber ud i Atlanterhavet.

Befolkningsantallet i Namibia er på ca. 2,1 mio., hvoraf langt de fleste indbyggere er kristne. Den oprindelig befolkning taler hovedsagelig khoisan og bantu, men det sprog, der tales officielt og som de lærer i skolen, er engelsk. Namibia er et demokratisk land med en utrolig positiv og gæstfri befolkning.

At sidde i en safaribus, der langsomt kører gennem det mørkerøde ørkensand, mens dagens sidste solstråler smyger sig hen over de forrevne klipper, er et sanseindtryk som ikke findes andre steder. 

Når man så i dagene efter kommer til at opleve endnu en safari gennem Etosha National Park, hvor man kan støde på den største bestand af det sorte næsehorn og afrikas største elefanter, kan man næsten ikke ønske sig mere. Og kikkerten vil garanteret indfange mange af de 340 forskellige fuglearter på safarituren.

Lad turen gå til Namibia og oplev de imponerende Spitzkoppe, hovedstaden Windhoek, der ligger i en kæmpe oase, Etosha National Park, de røde sandklitter ved Sossusvlei og Deadvlei, havnebyen Swakopmund fra kolonitiden og verdens næststørste Canyon, Fish River Canyon.

Populære safari rejser til Namibia. Se alle vore rejser til Namibia HER. 

Fra Namibia til Victoria Falls

Storslået rundrejse i det sydlige Afrika, hvor der er inkluderet oplevelser i ørkenlandet Namibias høje sanddyner Sossusvlei, enestående Spitzkoppe, Etosha National Park, det unikke Okavango delta samt Chobe i Botswana og afsluttende med det imponerende Victoria Falls.

17 dage fra 19.700

Udforsk ørkenlandet Namibia

En oplevelsesmættende rundrejse med berømte ørkenscenerier samt Afrikas fantastiske dyreliv i Etosha og Waterberg N.P. Atlanterhavsbyen Swakopmund, der leder tankerne hen på en sydtysk by besøges også foruden de gigantiske sanddyner Sossusvlei og Deadvlei, der er ”et must” samt den gigantiske Kalahari-ørken og det UNESCO-fredede Twyfelfontein.

15 dage fra kr. 26.600

Populære seværdigheder i Namibia

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular