Africa Tours CSS Sprite

Medarbejdere med passion for safari og rejser til Afrika

Hos Africa Tours brænder alle medarbejdere for Afrika. For dyrelivet, for naturen, kulturen, historien. Alt det, der gennem århundreder har givet adskillige rejsende i Afrika en række helt sublime og fantastiske oplevelser. Oplevelser af et fremmed kontinent. Oplevelser af en dyrerigdom så ufattelig, at man knap forstår det med mindre, man har oplevet det selv. Hos Africa Tours sætter vi en ære i, at en rejse til Afrika ikke "bare" er en Afrikarejse, men at den eller de safarirejser vi tilbyder til dig og dine nøje er afstemt efter, hvordan I gerne vil opleve Afrika. Det gør vi  gennem vores store Afrika-erfaring, som vi har opnået gennem utallige rejser til det imponerende kontinent.

Vi har således de seneste år besøgt: Kenya, Kenyakysten, Tanzania, Kilimanjaro, Zanzibar, Botswana, Sydafrika, Namibia, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Seychellerne, Mauritius og Victoria Falls.

Vi glæder os til at gøre din drøm til virkelighed og til at byde dig velkommen til Afrika.

Gita Frendrup Larsen

Gita har arbejdet i rejsebranchen gennem en årrække, hvor hun har erfaring med salg af gruppe- og safarirejser. Gita har lavet safarirejser til både par, familier og større grupper, og har stor erfaring i at skræddersy rejser efter behov. Hos Africa Tours sidder Gita primært med salg og produktion af rejser, samt med ansvaret for Seychellerne.

Gita har været på safari i Kenya og Tanzania, været på rundrejse i Namibia samt på øhop på Seychellerne.

Gitas motto er: Én gang Afrika altid Afrika, og hun glæder sig til at byde nye gæster velkommen til Afrika.

Telefon 88 73 40 00

Lisbeth Mølby Rasmussen

Lisbeth har mange års erfaring i rejsebranchen og er vild med Afrika. Lisbeth har ansvaret for vores flyreservationer og arbejder derudover med salg og produktion af rejser. 

Lisbeth har rejst i såvel det sydlige, som det østlige Afrika – og har besøgt Sydafrika, Botswana, Namibia, Zimbabwe, Tanzania, Kenya, Uganda og Seychellerne. Derudover har hun bl.a. også rejse til Dubai samt Oman. 

Telefon: 88 73 40 00

Claus Lund Sørensen

Claus er direktør og medejer af Africa Tours og har været i rejsebranchen siden 1993. Claus har haft safarirejser som sit speciale gennem godt 15 år og sidder med ansvaret for udvikling af nye rejser, marketing og salg.

Claus afholder også foredrag om vores rejser til Afrika.

Claus har rejst i såvel det sydlige, som det østlige Afrika, og har senest været på safari i Kenya.

Telefon: 88 73 40 00

Sofia Bang Pedersen

Sofia rejste for første gang til Sydafrika i 2011, for at arbejde som guide og oversætter på en safari lodge. Da hun vendte hjem, fik hun en elevplads og blev udlært som salgsassistent. Efter sin elevtid, var savnet til Sydafrika så stort, at hun tog tilbage for at arbejde igen. Denne gang som manager på en lodge i Kruger Nationalpark.
Sofia har også mødt sin mand i Sydafrika og sammen bor de i dag i Herning. De har rejst i størstedelen af Sydafrika, samt i Swaziland, Lesotho, Namibia, Botswana og Zambia.

Telefon: 88 73 40 00

Linda Jensen

Linda har rejst i det meste af verden. Hun elsker især at tage på eventyr, hvor der er mulighed for store naturoplevelser, et rigt dyreliv og muligheden for at møde nye kulturer. Af spændende rejselande udenfor Afrika har Linda blandt andet rejst i Indien, Nepal, Borneo, Vietnam, Canada, Australien, Brasilien, Ecuador og Galapagos. Linda har i maj/juni 2019 været i Tanzania og på Zanzibar. I Afrika har Linda rejst i Kenya, Tanzania og Zanzibar.

Linda har arbejdet i rejsebranchen i mere end 13 år, hvor hun både har siddet med salg og udvikling af rejser til såvel individuelle rejsende som og grupper. 

Telefon: 88 73 40 00

Nina Dalgas Hildebrand

Ninas tilknytning til det afrikanske kontinent stammer helt tilbage fra hendes barndomsår, hvor hun i en årrække var bosat i Zimbabwe. Siden da har nysgerrigheden til det afrikanske kontinent fået hende ud på flere længerevarende turer. Hun har et specielt godt kendskab til oplevelsesmulighederne i Tanzania, Malawi, Zambia og Botswana. Udsigten fra Afrikas højeste punkt, Uhuru Peak på Mount Kilimanjaro, vil for altid stå stærkt printet i hendes minde.

I tillæg har hun en god viden om kontinentets historie og udvikling fra sin bachelorgrad i internationale udviklingsstudier. Nina har arbejdet i rejsebranchen siden 2008, og har derfor stor erfaring med og ekspertise i at sammensætte den perfekte rejse.

Telefon: 88 73 40 00

Natascha Berg Rønde

Natascha er uddannet Cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og er ansat som vores marketingskoordinator. Hun varetager de fleste af vores online og offline marketingsopgaver.
Samtidig tager Natascha imod vores kunder på telefonen, og sikrer at de bliver stillet videre til rette medarbejder. Natascha har en særlig interesse i CSR, hvilket er i god tråd med vores CSR-projekter som Karen Blixen Camp Trust, Black Mamba og lignende.

Charline Hoffmann Laurberg Udby

Charline er uddannet digital konceptudvikler og elsker at rejse. Charline tager sig blandt andet af forskellige online marketingopgaver og skriver rejsebeskrivelser og indlogeringsbeskrivelser.
Hun sidder med kundeservice, hjælper rejsekonsulenterne med forskellige opgaver, og hjælper til på kontoret, der hvor der er brug for det.

Mette Vesterhaab Nielsen

Mette er uddannet biolog fra Aarhus Universitet med speciale i dyrs adfærd og fysiologi. Hun har arbejdet som guide/formidler i Ree Park Safari i de sidste 7 år og har derigennem opdaget sin passion for at arbejde med formidling om naturen og alverdens dyrearter til folk i alle aldre.
Efter en familietur til Kenya i 2004 har hun haft en forkærlighed til den afrikanske natur, som blot er blevet bekræftet gennem hendes uddannelse og arbejde i Ree Park Safari.

 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular