Africa Tours CSS Sprite

Botswana

  • Rummer det sydlige Afrikas største dyrebestande
  • Okavango deltaet – Afrikas juvel med masser af dyr
  • Chobe parken og floden, der er elefanternes paradis

Botswana safari

Hvem skulle tro, at man nogensinde kom til at sidde i noget, der ligner en udhulet træstamme midt i verdens største ferskvandsdelta, mens man stille og roligt glider fremad mellem siv og fuglekvidren? Det er sådan et sted, hvor man føler sig ydmyg over for naturen. Og når der så pludselig dukker fire flodheste op af vandet 30 meter fra båden, er man solgt. Alene flyveturen herud i et Cessna-fly er en fantastisk smuk oplevelse.

Botswana er et fladt land, som er domineret af Kalahari-ørkenen, buskstepper og det enorme Okavango Delta, som der dækker 15.000 km2 sumpe, øer og kanaler.I regntiden når floderne til Makgadikgadi Saltpans. Sammen med Chobe National Park tiltrækker disse områder årligt mange turister, der vil på safari. Betydelige områder i Botswana er udlagt til nationalparker og sammendraget med, at Botswana er meget tyndt befolket, giver det naturoplevelser uden lige. Botswana ligger på en højderyg, man kalder Det Sydafrikanske Skjold, som er 800-1000 meter over havet.

Mod syd og sydøst grænser Botswana op til Sydafrika. Mod vest og nord til Namibia og mod nordøst til Zimbabwe. Desuden har landet en meget kort grænse til Zambia mod nord. 

Hele landet har varme somre med gennemsnitstemperaturer på omkring 26 °C. Der er mange solrige dage året rundt, men dog lidt flere i vinterperioden end resten af året. I Botswana kan du nyde et subtropisk klima, da landet ligger relativt højt over havets overflade samtidigt med, at Botswanas placering ligger i den indre del af det afrikanske kontinent.

Befolkningsantallet i Botswana er ca. 2 mio. og langt de fleste lever i landsbyer og byer langs jernbanen i øst, og i de store byer. Levestandarden er høj efter afrikanske forhold og da Botswana er i en positiv udvikling, følger befolkningsantallet støt med. Diamantudvinding i Botswana er en af verdens største. 

Med Africa Tours som rejsearrangør til Botswana vil du opleve en positiv og imødekommende lokalbefolkning, der altid er klar med et højt serviceniveau og som er meget glade for at bruge det engelsk, de har lært i skolen.

Når solen går ned og alle de orange, røde, gule og lilla farver dæmpes på himlen, bliver der pludselig helt mørkt. Mens man sidder og nyder dette storslåede sceneri, kan man, hvis man er på safarirejse i Botswana, høre rejselederen gøre klar til det natlige gamedrive. 

En særlig safaritur, hvor man kan se flere dyr gå på jagt, og endnu tydeligere kan koncentrere sig om alle de sprog dyrene har. Selv hulepindsvinet, med de 30 cm lange sort/hvide pigge, har vovet sig ud, og jogger rundt foran i safaribussens lygteskær.

Lad turen gå til Botswana og oplev verdens største ferskvandsdelta, Okavango Deltaet, safari i Chobe National Park, sejle på Okavango floden, Makgadikgadi Sletten med de enorme saltsletter, den 52.000 km2 Kalahari-Ørken, der forandrer sig til den frodigste grønne slette og meget mere. Se og hør to passionerede Afrika rejsende fortælle om bl.a. safari i Botswana. 

Populære safari rejser til Botswana

Autentisk Botswana Adventure

Rejsen er for dig, der vil have eventyr, natur, safari og dyreoplevelser helt ind under huden og som I de gamle dage. Indkvartering i 2-personers telte, som er opslået direkte i naturen og med savannens lyde som nærmeste nabo. Alle safarikørsler i åbne 4-hjulstrukne biler. Det er safari i verdensklasse! 

11 dage fra 26.995

Explore Vandfald og Wildlife

Safari, kultur og smukke landskaber på denne fantastiske rundtur. Oplev Kalahari og buskmændene, det un ikke Okavango Delta, som er en af Afrikas Syv Naturvidundere, Zimbabwes største nationalpark - Hwange National Park, den geologiske natur i Matopos N.P og verdens største vandfald – Victoria Falls.

16 dage fra 21.715

Populære seværdigheder i Botswana

 

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2018

Footer-formular