Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Find din Afrika rejse

 

Kenya

Sortering: Land | Pris fra

Forlæng din badeferie med 3 dages minisafari i Tsavo
Det Østlige Afrika, Kenya

Tsavo er Kenyas ældste og største nationalpark med et areal på mere end 20.000 km², hvilket er næsten halvt så stor som Danmark. Parken ligger omtrent midt imellem Mombasa og Nairobi. Tsavo er delt op af Mombasa-Nairobi landevejen i en østlig og en vestlig del; Tsavo Øst og Tsavo Vest.Tsavo er kendt for en stor vildtbestand, den største bestand af elefanter i Kenya samt et enestående fugleliv. Er man på badeferie ved Mombasa, er en safariudflugt til Tsavo et oplagt valg. På bare et par timer er man fremme i nationalparken.

Safarien køres hver dag ved minimum 2 deltagere og er med start og slut i Mombasa. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra safaridage forhør nærmere.

3 dage:
Fra 3.850 DKK

 

Mombasakysten

Mombasa Badeferie
Det Indiske Ocean, Mombasakysten

De kilometerlange kridhvide strande med eksotiske kokospalmer og det krystalklare Indiske Ocean. På kysten findes alt fra det simple strandhotel til det luksuriøse med spændende restauranter og de traditionelle "Dhow" sejlskibe.

Ophold på Severin Sea Lodge, der ligger på Mombasas nordkyst. Dette er blot et eksempel og kan ændres til et af vore mange andre hoteller vi tilbyder på Kenyas Kyst. Forhør nærmere.

12 dage:
Fra 9.995 DKK

Badeferie på The Sands of Chale Island
Det Indiske Ocean, Mombasakysten

Denne skønne private ø, Chale, ligger 600 meter fra fastlandet og 10 kilometer nede af og ud for Kenyas berømte og prisvindende strand Diani Beach syd for Mombasa. Adgangen til øen er via traktor eller båd afhængig af tidevandet.

Øen er 1,2 kilometer lang og 800 meter bred indhyllet i mangrove og med mulighed for at indkvartere sig på det dejlige 4-stjernede The Sands at Chale Island, der har egen privat strand og ligger beskyttet af koralrevet.

The Sands at Chale Island er en skøn kombination af natur, komfort og uberørthed og hotellet er bygget så det falder sammen med de smukke omgivelser. 

10 dage:
Fra 10.300 DKK

 

Zanzibar

Bade- og minicykelferie på Zanzibar
Det Indiske Ocean, Zanzibar

Er du til aktiv ferie, men der må også gerne være plads til afslapning, så er denne minicykelferie på den eksotiske krydderiø Zanzibar noget for dig.

Der er frit valg mellem tre forskellige ruter. Det sydlige, det nordlige eller den centrale del af øen. Uanset valg af rute, så oplever du Zanzibars hvide palmeklædte strande, sjælen i de små landsbyer der cykles igennem og duften og smagen af øens mange frugter og krydderier samt du besøger krydderiplantager foruden nyder Zanzibars spændende råvarer inkl. ”alt godt fra havet”.
Uanset valg af ruten lægges vejen også forbi den gamle bydel i Zanzibar Town der kaldes Stone Town, som er et kapitel for sig – og et positivt et af slagsen vel at mærke.

12 dage:
Fra 16.200 DKK

Badeferie på eksotiske Zanzibar
Det Indiske Ocean, Zanzibar

Kridhvide sandstrande, koralrev og azurblåt hav. Vilde delfiner. Krydderimarker med vanilje, nelliker, peberfrugter, kardemomme og kanel. Jozani Forest med de røde colobusaber. Stone Town med den spændende arkitektur og den helt særlige atmosfære. En ferie til krydderiøen Zanzibar en helt særlig oplevelse. Ophold på Ocean Paradise, der er beliggende på østkysten af Zanzibar. Resortet ligger direkte til Zanzibars strande omgivet af flere hektar af tropiske haver, som blandt byder på eget vandfald. Ocean Paradis resort har egen dykkerskole, flere restauranter, barer mm.og meget børnevenligt. 

Ønsker du at bo på en af vore andre hoteller vi tilbyder på Zanzibar, så lader dette sig sagtens gøre. Forhør nærmere. 

12 dage:
Fra 10.500 DKK

Krydderiøen Zanzibar med all-inclusive
Det Indiske Ocean, Zanzibar

Kridhvide sandstrande strækker sig kilometer efter kilometer øen rundt. Kokospalmer. Flotte koralrev, azurblåt hav.

Ophold på Double Tree by Hilton, der er beliggende på nordkysten af Zanzibar og med all inclusive (alle måltider og drikkevarer inkluderet). Double Tree by Hilton er et af vore mest benyttede hoteller/resorts på Zanzibar.
Doubletree By Hilton er beliggende mellem svajende palmer og skønne hvide strande på nordspidsen af Zanzibar ved den meget idylliske fiskerlandsby Nungwi.

Ønsker du et af vore andre hoteller vi tilbyder på Zanzibar, så er der også mulighed for dette eller afslutte med et par dage på f.eks Tembo Hotel i Stone Town.

12 dage:
Fra 12.900 DKK

Zanzibars Sjæl - En uges cykeltur på krydderiøen
Det Indiske Ocean, Zanzibar

På denne cykeltur hele vejen rundt om den eksotiske krydderiø kan pulsen af storbyen og sjælen af de små landsbyer opleves.

Der er også rig mulighed for at ligge på de hvide palmeklædte drømmestrande og svømme i Det Indiske Oceans krystalklare vand. Og så er der blandet et væld af fantastiske aktiviteter ind i det spændende program, hvor øens friske frugter, mange krydderier og andre lokale specialiteter også hører til dagsordenen.

Alt i alt den perfekte rejse for dem der gerne vil kombinere en aktiv rejseform med afslapning og livsnyderi.

10 dage:
Fra 16.100 DKK

 

Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne
Det Indiske Ocean, Seychellerne

En rejse med Africa Tours til Seychellerne er en oplevelse for livet. Seychellerne er naturskønne landskaber og nogle af verdens bedste strande, der udgør uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene eller bryllupsrejser.

På jeres rejse til ”Paradisets Have” kan I opleve gigantiske skildpadder, regnskov, skulpturelle granitklipper, sand så blødt som mel og fisk i alle farver.

Der er ophold på det skønne Coco de Mer, men der er også mulighed for at ændre til andre hoteller - spørg blot!

12 dage:
Fra 17.000 DKK

Øhop på Seychellernes smukke øer
Det Indiske Ocean, Seychellerne

Er øhop på Seychellerne giver jer mulighed for at udforske de 2 største øer Mahe og Praslin. Turen lægger ud med afslapning på smukke Praslin, hvor I kan nyde naturen og vandet. Tag på udflugter til de mindre øer Cousin med det imponerende fugle liv eller se havskildpadderne på Curieuse. Vandreture i Valle de Mai eller de smukke strande.

Programmet afsluttes på hovedøen Mahe i Beau Vallon Bay. Her er der kort afstand til hovedstaden Victoria, hvor man kan opleve hverdagen i en af verdens mindste hovedstæder, tage på vandreture på nogle af de 12 ruter eller St. Anne Marine Park. Turen kan lægges i den rækkefølge, som I ønsker det. Det er også muligt at opgradere eller ændre til andre hoteller

13 dage:
Fra 18.300 DKK

Seychellerne fra vand til lands
Det Indiske Ocean, Seychellerne

Africa Tours byder velkommen til et par vidunderlige dage på havet, hvor der sejles fra hovedøen Mahe til La Digue og Praslin. Der sejles med catamaran båd og på turen lægges der til ved nogle af de små antoller og natur perler, som øgruppen er beriget med.

Der er afgang fra Mahe hver mandag og det er muligt at lægge et par ekstra dage på Mahe ind inden sejlturen. Som afslutning på sejladsen nydes 7 nætter på det fantastiske Coco De Mer hotel på Praslin. Her er der rig mulighed for både afslapning og til at udforske den skønne ø, der er den andenstørste på Seychellerne.

13 dage:
Fra 20.900 DKK

Rejse til Det Indiske Ocean

Du ligger i vandoverfladen med ansigtet nedad, og lader de små bølgeskvulp glide hen over din ryg. Din snorkel gør, at du ikke behøver rejse dit hoved fra dette paradis af farverige fisk og en havbund af koraler og dyr så langt øjet rækker i det azurblå vand. Bagefter stikker du dine tæer ned i det varme sand, mens palmeskyggen dækker din krop, og den lille papirparaply skygger over din farverige, kolde drink.

Det er Det Indiske Ocean og de varme hvide sandstrande, der grænser op til havet. Det er her, du finder fordybelsen og kærligheden til dem du er sammen med, og til livet. Rejser du med Africa Tours, finder du ud af, hvor kritiske vi er med udvælgelsen af helt specielle hoteller langs kysten. Du skal forkæles i sjæl og legeme, men du skal også have mulighed for smukke safari afstikkere inde i landet eller på en af øerne, hvor du kan komme tæt på lokalbefolkningen og deres rige kultur med krydderier og håndværk.

Langs den del af Det Indiske Ocean, hvor Africa Tours har rejsemål, vil du opleve meget behagelige temperaturer med små variationer af kortvarig nedbør. Afhængigt af om du vælger Det Indiske Ocean med ophold på Mombasa, ophold på Zanzibar eller ophold på Seychellerne som en solorejse, eller kombinere badeferien med en Afrika safari, bør du tale med vores rejsekonsulenter om de bedste rejsetidspunkter i forhold til dine ønsker.

Når man bevæger sig rundt på fastlandet ved Mombasa eller øerne Zanzibar og Seychellerne, mærker man tydeligt, at lokalbefolkningen har været igennem store omvæltninger i kolonitiden. Samtidig med at de har beholdt mange af de gamle traditioner, har de tilpasset sig de moderne behov for udvikling og uddannelse. Langt de fleste steder sker kommunikationen på engelsk.

Alt det du ser og alt det du hører, vil du selvfølgelig også vide noget om. Og her har du altid Africa Tours vidende rejseleder i nærheden.

Lad turen gå til nogle af verdens smukkeste strande på Seychellerne, romantiske strande med palmer og vandsportsaktiviteter ved Mombasa eller oplev Zanzibars koralrev og hvide strande med de gamle forter og sultanens paladser i ”baghaven”.

En rejse til Det Indiske Ocean byder på masser af fantastiske oplevelser. Du kan læse mere omkring seværdigheder i Det Indiske Ocean her.

 

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.06.2018

Footer-formular