Africa Tours CSS Sprite
Telefon 8873 4000
Mandag - fredag kl. 10:00 - 14:00

Det Indiske Ocean

 

Kenya

Sortering: Land | Pris fra

Kenya Luksussafari og Seychellerne
Det Østlige Afrika, Kenya

Med kombinationen af de to lande Kenya - der ikke uden grund er et af verdens absolut bedste safarilande - og paradisøerne Seychellerne, venter storslående safarioplevelser, betagende solnedgange og en helt fantastisk natur. Koncentrationen og variationen af dyremængden i Kenya betager enhver og Seychellerne er naturskønne landskaber samt nogle af verdens smukkeste og bedste strande.

Opholdet i Kenya er på Karen Blixen Camp. Beliggende lige til Mara-floden og indkvartering i luksustelte. Indkvartering på Seychellerne er på det skønne og meget smagfulde Carana Beach Hotel, der ligger med en af de smukkeste udsigter på øen og hvor stranden med de smukke klippeformationer stort set kun benyttes af hotellets gæster, 

Fx. 13 dage:
Fra 47.300 DKK

 

Kenyakysten

Badeferie på The Sands of Chale Island
Det Indiske Ocean, Kenyakysten

Denne skønne private ø, Chale, ligger 600 meter fra fastlandet og 10 kilometer nede af og ud for Kenyas berømte og prisvindende strand Diani Beach syd for Mombasa. Adgangen til øen er via traktor eller båd afhængig af tidevandet.

Øen er 1,2 kilometer lang og 800 meter bred indhyllet i mangrove og med mulighed for at indkvartere sig i deluxe værelser på det dejlige 4-stjernede The Sands at Chale Island, der har egen privat strand og ligger beskyttet af koralrevet.

The Sands at Chale Island er en skøn kombination af natur, komfort og uberørthed og hotellet er bygget så det falder sammen med de smukke omgivelser. 

Fx. 10 dage:
Fra 16.800 DKK

Langtidsferie ved Kenyakysten
Det Indiske Ocean, Kenyakysten

En badeferie i området ved Mombasa er ensbetydende med afslapning, ligge- og strandstole, drinks, solbadning, swimmingpool og badeture i havet. Er man til det aktive liv – eller blot ind imellem – er Mombasa også stedet.
Her kan windsurfes, snorkel- og flaskedykkes, der kan sejles på en dhow, spilles golf eller hvad med en udflugt til ét af de omkringliggende safariområder?
Opholdet på Travellers Beach Club er med all-inclusive, dvs. alle måltider inkl. drikkevarer (øl, vin, lokal spiritus, sodavand, vand, kaffe og te er inkluderet). 
Mulighederne er mange, men én ting er sikkert: Med sin beliggenhed nær ækvator og de gode temperaturer året rundt, er Mombasa et fantastisk godt bud på en skøn ferie.
Tillæg for afrejse og ophold i forbindelse med jul/nytår, påske og dele af juli måned.

Fx. 29 dage:
Fra 20.600 DKK

Badeferie all-inclusive ved Kenyakysten
Det Indiske Ocean, Kenyakysten

Med kilometerlange sandstrande, eksotiske palmer og en havtemperatur på godt 25 grader året rundt er Mombasa et ideelt område for afslapning, snorkel- og badeferier. Mulighederne er mange, men en ting er sikkert: Med sin beliggenhed nær ækvator og de gode temperaturer året rundt, er Mombasa et fantastisk godt bud på en skøn strand- og badeferie.
Opholdet på Travellers Beach Club er med all-inclusive, dvs. alle måltider inkl. drikkevarer (øl, vin, lokal spiritus, sodavand, vand, kaffe og te er inkluderet). Hotellet er beliggende på nordkysten ved Mombasa, og blev senest renoveret sommeren 2018 og har en beliggenhed direkte til stranden og Det Indiske Ocean.
Tillæg for afrejse og ophold i forbindelse med jul/nytår, påske og dele af juli måned.

Fx. 15 dage:
Fra 13.900 DKK

Hakuna Matata badeferie med all inclusive i Malindi
Det Indiske Ocean, Kenyakysten

Vi kender vist alle ordene "Hakuna Matata" fra Disney´s Løvernes Konge! Ordene stammer fra swahili og betyder ”ingen bekymringer” eller ”ta´ det roligt” – og det er hvad der er lagt op til på denne dejlige badeferie, hvor I virkelig får noget for pengene ved Kenyakysten.
Svajende palmer, hvide sandstrande og en havtemperatur på omkring 27 grader hele året rundt. Det finder I et par timer nord for Mombasa ved den charmerende kystby Malindi.  På denne dejlige strandstrækning ligger Sandies Tropical Village. Et meget familievenligt all-inclusive hotel, hvor I indkvarteres i familieværelser med plads til 2 voksne og 2 børn.
OBS! Skarp børnepris fra kr. 5.700!
Der er mulighed for tilkøb af flere eller færre dage på hotellet eller få en forsmag på tre dages safari i Tsavo nationalparken. Forhør nærmere! 

Fx. 10 dage:
Fra 16.500 DKK

Safari og badeferie ved Kenyakysten
Det Indiske Ocean, Kenyakysten

Med afrejse hver dag året rundt er der rig mulighed for at opleve Kenyakystens strande kombineret med Afrikas klassiske dyreliv. På rejsen, der inkluderer tre dages safari i Kenyas største og mest elefantrige nationalpark Tsavo, indkvarteres I ialt tre steder. Rejsen indledes med tre dage på kysthotel, hvorefter I skal på safari i tre dage, inden rejsen afsluttes med afslappende badeferie ved Kenyakysten.

Ophold på Travellers Beach Club er med all-inclusive (dv.s. alle mad- og drikkevarer er inkluderet), mens safarien inkluderer al safarikørsel, og indkvartering med helpension.
Med kombinationen af afslappende badeferie og mødet med Afrikas vilde dyreliv og smukke natur er denne rejse oplagt for alle, der ønsker to ugers ferie for alle sanser.

Fx. 12 dage:
Fra 16.500 DKK

Kenyakysten - afslapning for livsnydere
Det Indiske Ocean, Kenyakysten

Hvem vil ikke gerne ned til solen og varmen, når det danske vejr ikke arter sig? Africa Tours tilbyder dette langtidsophold direkte ved det varme Indiske Ocean. Med kilometerlange sandstrande, eksotiske palmer og en havtemperatur på godt 25 grader året rundt er Kenyakysten et ideelt område for afslapning, snorkel- og badeferie.

Der er indkvartering på det skønne 5-stjernede Medina Palms ved Watamu, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Watamu ligger mellem byerne Kilifi og Malindi ca. 2 timers kørsel nord for Mombasa og er mindre turistpræget end området omkring Mombasa. Watamu Marine N.P anslåes for at være det bedste sted at dykke i Kenya med over 150 forskellige koraller og mere end 600 fiskearter.

Fx. 15 dage:
Fra 21.900 DKK

Forlæng din badeferie med 3 dages minisafari i Tsavo
Det Indiske Ocean, Kenyakysten

Tsavo er Kenyas ældste og største nationalpark med et areal på mere end 20.000 km², hvilket er næsten halvt så stort som Danmark. Parken ligger omtrent midt imellem Mombasa og Nairobi. Tsavo er delt op af Mombasa-Nairobi landevejen i en østlig og en vestlig del; Tsavo Øst og Tsavo Vest.Tsavo er kendt for en stor vildtbestand, den største bestand af elefanter i Kenya samt et enestående fugleliv. Er man på badeferie ved Mombasa, er en safariudflugt til Tsavo et oplagt valg. På bare et par timer er man fremme i nationalparken.

Safarien køres hver dag ved minimum 2 deltagere og er med start og slut i Mombasa. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra safaridage - forhør nærmere.

3 dage:
Fra 5.400 DKK

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo og Amboseli
Det Indiske Ocean, Kenyakysten

Kombiner din badeferie med et strejf af Kenyas fantastiske dyreliv. Oplev Tsavo, der er Kenyas ældste og største nationalpark. I området findes et reservat for det truede sorte næsehorn. Derudover er Tsavo kendt for en stor vildtbestand samt den største bestand af elefanter i Kenya og et enestående fugleliv.

På grænsen til Tanzania ligger Amboseli National Park. Vidtstrakte sletter, sumpe med masser af dyr, skovsavanne og som baggrund Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. Amboseli er kenyanernes egen foretrukne nationalpark.

Safarien køres hver dag ved minimum 2 deltagere og er med start og slut i Mombasa

4 dage:
Fra 7.500 DKK

TILKØB - Byrundturer i Mombasa
Det Indiske Ocean, Kenyakysten

1 dag:
Fra 525 DKK

 

Seychellerne

Drømmeparadiset Seychellerne
Det Indiske Ocean, Seychellerne

En rejse med Africa Tours til Seychellerne er en oplevelse for livet.

Seychellerne er naturskønne landskaber og nogle af verdens bedste strande, der udgør uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene eller bryllupsrejser.

På jeres rejse til ”Paradisets Have” kan I opleve gigantiske skildpadder, regnskov, skulpturelle granitklipper, sand så blødt som mel og fisk i alle farver.

Der er ophold på det skønne Coco de Mer, men der er også mulighed for at ændre til andre hoteller - spørg blot!

Fx. 13 dage:
Fra 21.900 DKK

Øhop på Seychellernes smukke øer
Det Indiske Ocean, Seychellerne

Et øhop på Seychellerne giver jer mulighed for at udforske de 2 største øer Mahe og Praslin. Turen lægger ud med afslapning på smukke Praslin, hvor I kan nyde naturen og vandet. Tag på udflugter til de mindre øer Cousin med det imponerende fugleliv eller se havskildpadderne på Curieuse. Vandreture i Valle de Mai eller nyd de smukke strande.

Programmet afsluttes på hovedøen Mahe i Beau Vallon Bay. Her er der kort afstand til hovedstaden Victoria, hvor man kan opleve hverdagen i en af verdens mindste hovedstæder, tage på vandreture på nogle af de 12 ruter eller besøge St. Anne Marine Park. 
Turen kan lægges i den rækkefølge, som I ønsker det. Det er også muligt at opgradere eller ændre til andre hoteller.

Fx. 13 dage:
Fra 20.300 DKK

 

Zanzibar

Stone Town, krydderier og badeferie på eksotiske Zanzibar
Det Indiske Ocean, Zanzibar

Eksotiske Zanzibar venter dig med både oplevelser og afslapning.

Turen starter med et par dage i historiske Stone Town, hvor du kan opleve historiens vingesus på en spændende byrundtur, der bringer dig forbi både det tidligere slavemarked, katedralen, fortet og de travle markeder med kød, fisk, frugt og grønt.

Dine sanser bliver udfordret, når vi besøger en krydderiplantage og Zanzibar får lov at leve op til sit ry som krydderiøen.

Dernæst venter de kridhvide sandstrande, de vajende kokospalmer og det varme, azurblå Indiske Ocean.

Ophold på Diamonds Mapenzi Beach, der ligger placeret på Zanzibars nordøstkyst. Du kan vælge at slappe af eller du kan prøve nogle af de mange aktiviteter, som hotellet byder på. Opholdet er med all inclusive (alle måltider og drikkevarer inkluderet).

Fx. 12 dage:
Fra 18.400 DKK

Badeferie på eksotiske Zanzibar
Det Indiske Ocean, Zanzibar

Kridhvide sandstrande, koralrev og azurblåt hav. Vilde delfiner. Krydderimarker med vanilje, nelliker, peberfrugter, kardemomme og kanel. Jozani Forest med de røde colobusaber. Stone Town med den spændende arkitektur og den helt særlige atmosfære. En ferie til krydderiøen Zanzibar er en helt særlig oplevelse. 
Ophold på Ocean Paradise, der er beliggende på østkysten af Zanzibar. Resortet ligger direkte til Zanzibars strande omgivet af flere hektar af tropiske haver, som blandt andet byder på eget vandfald. Ocean Paradis resort har egen dykkerskole, flere restauranter, barer m.m. og er meget børnevenligt. 

Ønsker du at bo på et af de andre hoteller vi tilbyder på Zanzibar, så lader dette sig sagtens gøre. Forhør nærmere. 

Fx. 12 dage:
Fra 13.900 DKK

Rejse til det Indiske Ocean

Du ligger i vandoverfladen med ansigtet nedad, og lader de små bølgeskvulp glide hen over din ryg. Din snorkel gør, at du ikke behøver rejse dit hoved fra dette paradis af farverige fisk og en havbund af koraler og dyr så langt øjet rækker i det azurblå vand. Bagefter stikker du dine tæer ned i det varme sand, mens palmeskyggen dækker din krop, og den lille paraply af papir skygger over din farverige, kolde drink.

Det er det Indiske Ocean og de varme hvide sandstrande, der grænser op til havet. Det er her, du finder fordybelsen og kærligheden til dem, du er sammen med og til livet. Rejser du med Africa Tours, finder du ud af, hvor kritiske vi er med udvælgelsen af helt specielle hoteller langs kysten. Du skal forkæles i sjæl og legeme, men du skal også have mulighed for smukke safari afstikkere ind i landet eller ud på én af øerne, hvor du kan komme tæt på lokalbefolkningen og deres rige kultur med krydderier og håndværk.

Langs den del af det Indiske Ocean, hvor Africa Tours har rejsemål, vil du opleve meget behagelige temperaturer med små variationer af kortvarig nedbør. Afhængigt af om du vælger det Indiske Ocean med ophold på Mombasa, ophold på Zanzibar eller ophold på Seychellerne som en solorejse, eller kombinerer badeferien med en Afrika safari, bør du tale med vores rejsekonsulenter om de bedste rejsetidspunkter i forhold til dine ønsker.

Når man bevæger sig rundt på fastlandet ved Mombasa eller på øerne Zanzibar og Seychellerne, mærker man tydeligt, at lokalbefolkningen har været igennem store omvæltninger i kolonitiden. Samtidig med at de har beholdt mange af de gamle traditioner, har de tilpasset sig de moderne behov for udvikling og uddannelse. Langt de fleste steder sker kommunikationen på engelsk.

Alt det du ser og alt det du hører, vil du selvfølgelig også vide noget om. Og her har du altid Africa Tours vidende rejseleder i nærheden.

Lad turen gå til nogle af verdens smukkeste strande på Seychellerne, romantiske strande med palmer og vandsportsaktiviteter ved Mombasa eller oplev Zanzibars koralrev og hvide strande med de gamle forter og sultanens paladser i ”baghaven”.

En rejse til det Indiske Ocean byder på masser af fantastiske oplevelser. Du kan læse mere omkring seværdigheder i det Indiske Ocean HER.

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbreve.

Footer-formular

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

ASPSESSIONID# - Slettes når browseren lukkes

Hjemmesiden bruger denne cookie til at identificere den besøgende, på tværs af sider, under besøget.

cookieSafe - 6 måneder

Indeholder en sikker kopi af udvalgte 3. parts cookies, så de ikke går tabt, hvis de bliver fjernet af browseren.

Cookie-indstillinger

cookiebar - 6 måneder

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-indstillinger, samt om betingelser er blevet accepteret.

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år

Live chat widget sets the cookies to store the Zopim Live Chat ID used to identify a device across visits.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

collect - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adværd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingskanaler.

Facebook Pixel

_fbp, fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - op til 2 år

Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Slettes når browseren lukkes

Anvendes af Google AdWords til at vise annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil være interesseret, baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af hjemmesider.

ads/user-lists/# - Slettes når browseren lukkes

Ukendt.

Google Adsense

_gcl_au - 3 måneder

Benyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense.

Google Doubleclick

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke om browseren understøtter cookies.

IDE - 2 år

Anvendes til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

Microsoft Bing

_uetsid, _uetsid_exp, _uetvid, _uetvid_exp - 1 dag / Vedholdende

A Microsoft Bing Universal Event Tracking cookie for recommendation purposes.

Sleeknote

SNC - 2 år

Benyttes til at tracke anonym data til statistik for overordnet brug af Sleeknote samt individuelle events på boksene.

SNS - Slettes når browseren lukkes

Oprettes/opdateres ved hvert besøg. Bruges til at adskille tilmeldte brugere af formular.

_pk_id - 2 år

Oprettes ved hvert besøg. Bruges til at adskille brugere til statistik.

_pk_ses - Slettes når browseren lukkes

Oprettes ved hvert besøg. Benyttes under den enkelte session til at gruppere sidevisninger til statistik for bokse og visninger.

sn_global_countdown_last_reset_timestamp - Vedholdende

Sets a timestamp for when the visitor entered the website. This is used for analytical purposes on the website.

_sn_a, _sn_m, _sn_n - 1 år

(Ingen info)