Africa Tours CSS Sprite

Zimbabwe

  • Zambezifloden med det imponerende Victoria Falls
  • Meget varieret natur og fantastisk dyreliv i Hwange
  • Matobo med de helt enestående klippeformationer

Safari i Zimbabwe

For 200 millioner år siden blev det sydlige Afrika udsat for et enomt vulkanudbrud med efterfølgende store mængder af lava, der dækkede det meste af området.

Jeg sidder i et tropisk og meget vådt og varmt område og kigger på det mest udsatte af de områder. Det er Victoria Falls, hvor vandfaldene samlet har en bredde på 1,6 km og et fald på 128 meter. Den konstante vandmængde forstøves i området og danner en jungle af eventyrlige safarioplevelser.Zimbabwes landskab er en skøn blanding af imponerende områder. Lige fra Kalahari-ørkenens sand til savanne og tyk, nærmest ufremkommelig skov. I alle områderne findes et væld af forskellige dyre- og fuglearter, da det meste er udlagt til beskyttede naturreservater. Dertil kommer oplevelserne langs Zambezifloden, Limpopofloden og ikke mindst Victoria Falls, hvis store mængder vand løber ud i Victoria Søen mod nord.

Zimbabwe har ingen kystlinje. Landet er omkranset af Mozambique i øst og nordøst, Botswana i vest, Sydafrika i syd. Den nordvestlige del er Zambezifloden som en naturlig grænse mod Zambia. Mod syd flyder Limpopofloden mellem Zimbabwe og Sydafrika. En smal korridor deler Zimbabwe med en kort grænse mod Namibia i vest. Højden over havet er afgørende for klimaet, som er subtropisk og solrigt.

Befolkningsantallet i Zimbabwe er på ca. 15 millioner, hvoraf ca. halvdelen er kristne, kombineret med den oprindelige kulturelle tro, og resten opdeles i lige store antal kristne og den oprindelige kulturelle tro. Den oprindelig befolkning taler hovedsagelig Shona og Sindebele, men det sprog, der tales officielt og som de lærer i skolen, er engelsk.

Historiens vingesus blæser varmt gennem Great Zimbabwes ruiner. Disse jernalderruiner kan føres helt tilbage til det 11. århundrede. 

Jeg sidder i skyggen af de fem meter høje mure, der fortæller noget om storhed og fald.Great Zimbabwe blev et af Afrikas mægtigste kongeriger og gennem tiderne har guld og elfenben passeret lige her, hvor du også kan komme til at sidde på din safarirejse til Zimbabwe.

Lad turen gå til Zimbabwe og oplev de imponerende Great Zimbabwe ruiner fra det 11. århundrede, se Victoria Falls fra luften, gåturen ved faldene eller sejladsen på floden eller nu også på cykelHwange National Park med de 30.000 elefanter, Matobos National Park, hvor du finder Worlds View.

Populære safari rejser til Zimbabwe. Se alle vore rejser til Zimbabwe HER. 

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Et overflødighedshorn af oplevelser og indkvartering af høj standard. Bo bl.a. direkte ved Chobe floden, charmerende Ilala Lodge i Victoria Falls, hvor man føler sig henført til en anden tid og Somalisa Safari Camp med direkte udsyn til vandhul. Det bliver ikke meget bedre! 

11 dage fra kr. 28.300

Populære seværdigheder i Zimbabwe

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular