Africa Tours CSS Sprite

Sydafrika

  • Stor spændvidde fra nord til syd – hele verden i et land
  • Kvalitetssafari, især i Kruger og naboreservaterne
  • De smukke Kapprovinser og fantastiske Cape Town

Safari Sydafrika

Når du står på toppen af Taffelbjerget, en kilometer over havet, har du udsigt til hele den smukke Cape Town, Atlanterhavet og Robben Island og til den modsatte side spidser Sydafrika til mod Kap Det Gode Håb. Herfra føler man historiens vingesus og ser for sig, hvordan englænderne, zuluerne, hollænderne og portugiserne har gjort hævdt på denne del af kontinentet. Men på toppen af taffelbjerget nyder du også duften af smukke blomster og lyngarter - og måske udsigten til kommende safariture.

Inde i midten af Sydafrika ligger et stort landskab som et plateau, der grænser op mod øst og syd af bjergkæder. Mod nord grænser Sydafrika op mod Botswana og her kan du opleve store dele af Kalahari, som er delvis ørken og delvis tilgroede klitområder. Dette område afgrænses mod syd og øst af højsletter fra Cape Regionen i vest til Witwatersrand mod øst. Og disse gennemskæres af dybe floddale. De højeste bjerge er Drakenberg og Sneberg. Sydafrika har en rig flora og fauna, og store områder har derfor fået status som beskyttede nationalparker.

Sydafrika ligger længst mod syd på det afrikanske kontinent. Landet har Det Indiske Ocean mod øst og Atlanterhavet mod vest. Sydafrika præges af et subtropisk og fugtigt klima mod øst, mens klimaet i vest er lidt mere tørt og tempereret. Derfor vil man på en rundrejse opleve forskellige former for klima og temperaturer. Cape Town har sommer med varme temperaturer, når vi har vinter i Danmark. I området omkring Johannesburg har man stort set samme årstid, som vi har i Danmark, men temperaturen er mild på 15-20 grader, som i vores efterår.

Sydafrika har, historisk set, været udsat for mange omvæltninger gennem apartheit, interne stammestidigheder og krige. I dag er der kommet mere stabilitet og befolkningen oplever en fælles interesse i, at udvikle landet til fælles gavn. Med Africa Tours vil du opleve en positiv og imødekommende lokalbefolkning, der altid er klar med et højt serviceniveau.

Lyden af cikadernes hvislen, den sidste fuglekvidren sammen med synet af en elefantfamilie ved søen lige før solen går ned i et inferno af rød, orange himmel. Det er Sydafrika, når dagens safari er slut og den sunde træthed melder sig i kroppen. Indtrykkene skal fordøjes, og det bliver de med lækker mad og evt. med et glas god sydafrikansk vin.

Alt det du ser og alt det du hører, vil du selvfølgelig også vide noget om. Og her har du altid Africa Tours vidende rejseleder i nærheden. Og på safarirejser til Sydafrika, er der mulighed for dansk rejseleder på hele safarien.

Lad turen gå til Sydafrika med de imponerende naturoplevelser i Drakenbjergene, Balule Nature Reserve, Garden Route, Kruger National Park og mange flere steder. Måske kombineret med smukke storbyer som Cape Town, Johannesburg, Durban og Port Elizabeth.

Læs med her, hvad du kan opleve i og omkring Cape Town, verdens måske smukkeste storby. En rejse til Sydafrika byder på masser af fantastiske oplevelser. 

Populære safari rejser til Sydafrika 

Great Trek Adventure

Fantastisk grupperundrejse fra Cape Town til Victoria Falls eller modsat. Undervejs besøges mange af de bedste steder i det sydlige Afrika, som Sydafrika, Namibia, Botswana og Victoria Falls i Zimbabwe og oplever såvel Namibias ørken Sossusvlei, nationalparken Etosha, dyrerige Chobe og det unikke Okavango-delta.

23 dage fra 22.295

Malariafri Familie Safari i Sydafrika

Den perfekte Afrika-rejse for børnefamilien, der kombinerer safari i det dyrerige Pilanesberg, aktivitetsferie i Sun City og afslutningsvis storbyferie i smukke Cape Town – alt i malariafrie områder. Indkvartering i familieværelser under opholdet samt mulighed for at forlænge med ekstra dage. Du bestemmer og der er afrejse 365 dage om året.

12 dage fra 17.700

Populære seværdigheder i Sydafrika

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2018

Footer-formular