Africa Tours CSS Sprite

Cape Town - verdens smukkeste storby på egen hånd

 • Afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer
 • Bo i lejlighed i verdens smukkeste storby Cape Town
 • Forskellige lejligheder tilbydes - alle med god beliggenhed

Cape Town - på egen hånd

 • Afrejse hver dag, året rundt - du bestemmer 
 • Bo i verdens smukkeste storby Cape Town
 • Ophold i egen lejlighed - vælg mellem flere lejlighedskomplekser
 • Ophold syv nætter i studio lejlighed - mulighed for opgradering
 • Cape Town er Sydafrikas mest populære turistdestination
 • Cape Town har ca. 297 solskinstimer per måned
 • Der tilbydes et væld af udflugtsmuligheder, se her
 • Mulighed for at forlænge med ekstra dage i lejligheden
 • Tilkøb ophold i det billedskønne vinland, der kun ligger en times kørsel fra Cape Town
 • Tilkøb safari i Kruger N.P eller ophold ved det mægtige Victoria Falls

Bo i egen lejlighed i Cape Town med god beliggenhed

Africa Tours tilbyder indkvartering i dejlige lejligheder i smukke Cape Town. Oplev Afrikas smukkeste, ja af mange kaldet verdens smukkeste storby – the mother city – moderbyen, som den kaldes i Sydafrika.
Det er muligt at vælge mellem flere forskellige indkvarteringer. I prisen er det indkvartering i standard studio-lejligheder til 2 personer, alle med en skøn beliggenhed i Cape Town eller den mondæne forstad Camps Bay med de flotte strande. Indkvartering for to uger og mulighed for tilkøb af ekstra uger eller opgradering til anden lejlighedstype. Lejlighederne er alle bl.a. med eget køkken og mulighed for selv at lave mad.

Cape Town er Afrikas sydligste storby og Sydafrikas næststørste by med ca. 3,5 million indbyggere. Derudover er Cape Town også Afrikas mest populære turistdestination. Dette skyldes uden tvivl byens smukke beliggenhed og klima. Cape Town har ikke mindre end ca. 297 solskinstimer per måned og er helt vidunderlig specielt i vore vintermåneder.

Cape Town ligger midt i en fantastisk kulisse og er langt mere end blot en storby. Byen ligger ud til Atlanterhavet og er kendetegnende ved det ikoniske bjerg, Table Mountain, der omkranser byen og som i dag er byens vartegn. For de fleste besøgende er det et must at stå på toppen af det flade og godt 1000 meter høje Table Mountain. Vejen dertil er – hvis man hører til de aktive, af forskellige vandrestier med eller uden guide eller der er også mulighed for at tage svævebanen, der på kort tid og roterende 360 grader rundt bringer jer til toppen.
Uanset hvordan man vælger op, så er udsigten intet mindre end storslået. Bag det imponerende Table Mountain ligger Kirstenbosch Botaniske Have. Den 7 hektar store park ligger smukt placeret ved foden af Devils Peak og gemmer ligeledes på mange smukke vandrestier.

Ca. 1 time fra Cape Town ligger det billedskønne vinland med Stellenbosch, Paarl og Franschhoek. Her anbefaler vi en dagsudflugt eller endnu bedre forlænge hele opholdet med et par dage i vinlandet – I blir´ ikke snydt.

Kigger man ud over Atlanterhavet ses fængselsøen Robben Island, hvor Sydafrikas største helt Nelson Mandela sad fængslet 18 af sine 27 år i fængsel. I dag er fængslet museum, hvor tidligere fanger viser rundt. Et besøg her er et dyk ned i Sydafrikas historie, fortalt af tidligere indsatte på øen. Hver tur er derfor også en personlig fortælling og indsigt i forholdene og livet under den bagende sol.

Syd for Table Mountain ligger den smukke kap-halvø, der strækker sig omkring 50 kilometer ned til Cape Point og Cape of Good Hope eller som vi kender det – Kap det Gode Håb. Det er også her, der er mulighed for at opleve pelssæler og pingviner.

Cape Town har alt, hvad man kan vente sig af en storby – shopping, kultur, smukke seværdigheder, fantastiske restauranter, hvor der serveres fremragende mad og skønne vine til meget fordelagtige priser. Cape Town ér en oase. Se et udsnit af alle de muligheder denne fantastiske storby har at byde på her.

Velkommen til et minderigt ophold i Cape Town

Der er afrejse hver dag, 365 dage om året, du bestemmer hvornår


Rejsedatoer 2020

Dato Pris fra
1. maj. -
31. aug.
10 dage
8.700 DKK
Få tilbud
1. sep. -
17. dec.
10 dage
9.300 DKK
Få tilbud

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular